2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
merhaba hanımlar nasıl gidiyor hamilelik
ben çok yoruldum 3 gündür çok çalıştım 10 saat ayakta durduğum zamanlar oldu
çok vicdan azabı çekiyorum ve korkuyorum
erken doğum olur diye
bide bu ay hiç kilo almadım
bebeğim iyidir umarım

Bugün ben de hiç iyi değilim.gece kalkip demir ilaci ictim.sabah kalktim cok kotuyum midem berbat hep cikardim.soguk soguk terlemeler ay oldum o halde işe gittim.erken geldim ama kotu bi gundu.......

Bugün ben de hiç iyi değilim.gece kalkip demir ilaci ictim.sabah kalktim cok kotuyum midem berbat hep cikardim.soguk soguk terlemeler ay oldum o halde işe gittim.erken geldim ama kotu bi gundu.......
bende kötüyüm üzerimde bir kırgınlık var
bide hiç olmadığım kadar bu ay duygusaldım

Gözün aydın canım :) kızına da maşallah subhanallah

Canım fiziksel olarak kendini yormamakta dikkat ama kilo almadım diye çok endişelenme bana kalırsa zaten o ihtiyacı olanı senin depolarından çekip alıyor :)

Kızlar şeker yüklemesi sonucumu doktoruma gösterdim , yüksek çıkmış , yediklerine dikkat et dedi. Tatlı, börek, poğaça , kızartma yeme diye saydı , ekstra tahlil istemedi. Şimdilik bende durumlar böyle , geçen hafta harbi abartmıştım ama , her gün tatlı yedim nerdeyse, sonucun da böyle çıkması normal tabi..

Merhaba;

28-2 hamılelıgım bugun kontrolde bebegın karın cevresınde 10 gunluk bır gerılık varmıs.Biraz stres oldum acaba boyle bır durum yasayan varmı?

Kızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz ben artık uyumak istemiyorum şu rüyalar yüzünden hayattan soğudum

Evettttttttt. Cok utaniyorum ama kac gundur baska erkekleri goruyorum (yanlis anlasilmasin, biseyler olmuyor ama yakinlasma oluyor) !! Gorduklerim hep tanidiklarim ve aklima bile gelmeyen kisiler ! Sabah kalkiyorum utaniyorum kendi kendime ! cok kotu bi durum ya ne alaka diyorum kendi kendime ...

Kaç cikti
Senin sonuçlar kaç çıktı benim açlık 83 tokluk 135 doktora gösteremedim sonuclarimi normal mi acaba

Bende bu aralar yabancı insanları görüyorum dediğin gibi hatırlamıyorum iyiki psikolojim bozuldu artik

Gözün aydin canım çok şükür geçmiş. Kac haftalik kızın

Ayy ayni ben canım ya . elin adamının ne işi var rüyamda diyorum deli oluyorum kendi kendime. Kocami o sekil baskasiyla görsem bütün gün adamın başının etini yerim ama bi de bana bak

Kızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz ben artık uyumak istemiyorum şu rüyalar yüzünden hayattan soğudum
Ben birkaç defa eşimin başka kızlarla samimi olduğunu gördüm sapıkça değil ama yazılıyodu yani bildiğin hemde gözümün önünde ama hiç bahsetmedim bile çünkü hem kötü rüyaların anlatılması pek iyi olmaz derler hemde kocam bana deli gibi aşık. Yani bende 'benim kocam yapmaz' cılardanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…