Yanı söyle düşün müdahale edemezsin ne gelirse allahtan ama içini ferah tut hepimiz ayniyiz onlara birşey olma ihtimali bile yetiyor çıldırmaya ama göreceksin bak duzelcek benim arkadaşıma bir böbreği diğer bobreginden küçük dediler ve hep ultrason da küçüktü doğum yaptı yine bir böbrek küçüktü doktor kilo aldıkça yetişir dedi şimdi bebek 6 aylık düzelmiş böbreği ve bir sorunu yok şükür doktoruna güveniyorsan en onun söylediklerini dikkate alilk hastahaneden cıkarken cok sogukkanlıydım ama sonra dusununce ıster ıstememez tedirginlik basladı.Mudahale edebilecegimiz surec olmayınca sanırım sabırla dua ile beklemek kalıyor.
Yanı söyle düşün müdahale edemezsin ne gelirse allahtan ama içini ferah tut hepimiz ayniyiz onlara birşey olma ihtimali bile yetiyor çıldırmaya ama göreceksin bak duzelcek benim arkadaşıma bir böbreği diğer bobreginden küçük dediler ve hep ultrason da küçüktü doğum yaptı yine bir böbrek küçüktü doktor kilo aldıkça yetişir dedi şimdi bebek 6 aylık düzelmiş böbreği ve bir sorunu yok şükür doktoruna güveniyorsan en onun söylediklerini dikkate al
Eveet bencede öyle benim bu kist olayını da hiç takmadılar hatta ben sormasam üstünde bile durmayacak ti icim rahatlasın diye beyin görüntüsü verdi dedi bu gibi durumlar çok normal doktorun relax sa hiç korkma çünkü önemli birşey olsa birşeyler önerirdi mutlaka bir daha ki kontrolde azalacak inşmasalllah Rabbım sıfa bekleyenlere yardım etsın ınsallah...
doktorum suanlık bır gerılık var ama 1 ay sonrsa tekrar bakarız aradaki fark azalmıs mı dıye dedı baska bırsey demedı.Biraz relax bır doktorum var bende o yuzden tercıh etmıstım.Sanırım cok buyuk problem gorse bu kadar rahat konusmaz ve arayı uzatmazsı.
Kızlar cinsel ilişkiye devam mı biz şimdi 6 aylık olduk ya tehlikeli mi acaba erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum
Şimdi size muhteşem bir soru soracağım.
İkinci doğumu olanlara özellikle
2 gündür göğsümden süt geliyor damla damla tırsmaya başladım normalde 37dwm sonra falan gelir ben kendimi çok iyi hissediyorum ama hiç öyle sancım da yok
Canım hangi elbiseyi aldın gelince bize de paylaşır mısınInstagramda modalabio die bi sayfa var. Fotograf cekimi elbiseleri satio. Bugun bebek mavi aldim 3 gun icinde gelecekmis. Fiyat 100 tl ihtiyaci olan kizlar bi bakabilir piyasaya gore cok ucuzlar
Canım ilk hamileliktede gelebileceği söylenir dikkat et yinede bende yok çok şükürŞimdi size muhteşem bir soru soracağım.
2 gündür göğsümden süt geliyor damla damla tırsmaya başladım normalde 37dwm sonra falan gelir ben kendimi çok iyi hissediyorum ama hiç öyle sancım da yok
Sat a gore doktor 24 haftaliktr diye rapor yazıyr.24.haftadan sonra ben tutmadım.Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum , 26. Haftadan sonra diyorlar ama neye göre ? Yarın doktora sonuçlarımı göstermeye gidicem bunu da sorar cevabını yazarım canım
Canım geçen hafta gebe okulundaki ebe göğsünden süt gelir bundan sonra korkma çok normal dediŞimdi size muhteşem bir soru soracağım.
Güzel haberlerle gel canım hiç korkma çok kolay bir şey olmaz inşallahGünaydın kızlar şeker yüklemesine gidiyoruz sonucundan çok bekleme sürecinden korkuyorum aç kalınca midem çok bulanıyor inşallah bugün biter de bir daha uğraşmam
Ben unuttum sormayı doktorda bir şey demedi herhalde iyidir kilosu sen öğren bakalım :))Kizlar perşembe günü doktora gitcem oğluşumu görmeye ❤
25+4 olcam o gün. Bu günlerde gittiğinizde bebeğiniz kac gramdi. Cok merak ediyorum büyümüş mü diye :)
Maşallah bebise ve sana canım nasıl besleniyon acaba benimkinin karın çevresi gerilemişti inş bu da zayif doğmaz25+5 de gitmistim bende 930 gr di canim bende seninkini merak ediyorum bakalim kac gr
Aynen ya bana da dokunmaya başladı bu demir hapı aç karınla içmem artık çok kötüyümBugün ben de hiç iyi değilim.gece kalkip demir ilaci ictim.sabah kalktim cok kotuyum midem berbat hep cikardim.soguk soguk terlemeler ay oldum o halde işe gittim.erken geldim ama kotu bi gundu.......
Benim 25. Haftada 8 günlük gerilik vardı şu an nasıl bilmiyorum ama bence bu haftalarda önemsiz doktor bir şey demedi sağlıklı beslen vitaminleri aksatma dedi o kadar inş düzelir canım göbüslü bebislere olurMerhaba;
28-2 hamılelıgım bugun kontrolde bebegın karın cevresınde 10 gunluk bır gerılık varmıs.Biraz stres oldum acaba boyle bır durum yasayan varmı?
Desene yine salgın olduğunu bende neden ishalim diyorum ya çok kötüiyi akşamlar kızlar nasılsınız bir kaç gündür yoğundum giremedim pek
ben de senin gibiyim :) hızlı hareket ediyorum ama kısa sürede nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hamile olduğumu hatırlıyorum :)
mide bulantın ishalden olabilir canım iki gün benim de ishalim oldu midem bulandı ve karnım sancılandı bu ara yine salgın var diyorlar bol bol su iç. ben çok kaçırırsam mide yanması oluyor hemen biraz süt içiyorum iyi geliyor
İlk gebelikte de bundada 15. Haftalıkken akıntı geldi canım hatta doktora da gittim normal dedi şimdi rengi süt gibi vücut çok farklı bir şey canım bir hormon yüzünden başımıza gelenlere bakŞimdi size muhteşem bir soru soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?