2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Öğretmen arkadaşlar bugün doktorumdan nöbet muafiyeti için kağıt aldım, 24. Haftadan sonra tutulmuyormuş. Ultrasona göre mi adet tarihine göre mi sormayı unuttum, ama 24. Hafta içindeyim benim ikisi de aynı gidiyor zaten . Perşembe nobetim var, idareyle konuşup bu haftayı da tutmak istiyorum bakalım ne diyecekler.

Ben de geçen hafta son nöbetimi tuttum. Adet tarihine göre diye biliyorum.

Bulantilarim tekrar başladı kızlar ya hemde circirim üşüyorum bundan sonraki zaman böyle zor mu gecicek yukarı çıktikca midem daha kötü olucak galiba

Kızlar sizinde vajina bölgenizde ağrı var mı ? Bugün ilk defa oldu,okuldan gelirken elimde poşet vardı ağır, uzun süre yürüdüm ondan mı acaba,
Böyle sanki zonkluyor gibi anlamadım neden..
Benimde oluyo dunden beri bende nedenini merak ediyorum acaba basimi asagida merak ettim hala hafif var bugun agagimin ustune zor basiyordum halada var

Aynen artık fazla yormamak gerekecek kendimizi , bazen hamile olduğumu unutup 3-5 çıkıyorum merdivenleri, koşar adım yürüyorum sabahları.. tempoyu düşürmem lazım
Ben de öyleyim.. Hoplaya zıplaya merdiven iniyorum hala.. Ağır filan demeyip kaldırıyorum elime geleni.. Ancak ağrım sızım olursa dikkatli davranıyorum, yoksa hamile olduğumu unutuyorum genede..
Ama artık durumu kabullenmemiz lazım :)

Bulantilarim tekrar başladı kızlar ya hemde circirim üşüyorum bundan sonraki zaman böyle zor mu gecicek yukarı çıktikca midem daha kötü olucak galiba
Ay o bulantılar geri gelmesin nolur yediklerine dikkat et canım, çok fazla şey karıştırma, az ye sık ye mideye pek yer kalmıyor zaten içerde

Kızlar sizinde vajina bölgenizde ağrı var mı ? Bugün ilk defa oldu,okuldan gelirken elimde poşet vardı ağır, uzun süre yürüdüm ondan mı acaba,
Böyle sanki zonkluyor gibi anlamadım neden..
Ağır kaldırınca benimde öyle basınç uygulanır gibi oluyor bence bu da tehlikeli çocuk için o yüzden dikkat edelim ağır kaldirmamaya

Merhaba;

28-2 hamılelıgım bugun kontrolde bebegın karın cevresınde 10 gunluk bır gerılık varmıs.Biraz stres oldum acaba boyle bır durum yasayan varmı?
Yeni bşr arkadas doğum yaptı canım onada bu haftalarda doktor karın cevresinde gerilik var hatta organları bile gelişmemiş olabilir dedi ama bebek 3.5 kilo doğdu tam zamanında vede gayet sağlıklı hiç merak etme seninki de sağlıkla doğacak İnşAllah: )

Ay o bulantılar geri gelmesin nolur yediklerine dikkat et canım, çok fazla şey karıştırma, az ye sık ye mideye pek yer kalmıyor zaten içerde
Keske gelmese canım midemiz daraldikca yasicaz galiba ve cok yiyemicez benim simdiden başladı ve dediğin gibi karışık yemistm doğrusu yağlı falan ondanda yanma var dünde doktora tok gidiyim dedim yedim lavobaya girdim bir anda çıkardım ne yediysem suandada kussam kusarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…