2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
sen mı ben mı bogaz agrım vardı o gun bıde ası oldum kolum hala agrıyor ılkı cok rahattı benım

kızlar pazartesı asımın ıkıncı dozunu oldum ılkı cok rahattı hıc agrım olmadı hafıf hafıf olmustu ama ıkıncısı ates yaptı kolumu kaldıramadım ıkı gece uyuyamadım bı formulu de varmıydı bılemedım bugun daha ıyıyım sukur ama :) o degıl o agrıdıkca sekerım yukseldı zaten tedırgınım hep yukseldı yukselecek dıye of of bu zormus gecrketen kusmayı tercıh ederdım sanırım seker olmasındansa

Nasıl 1.5 2 ayımiz kaldı yAhu

Benim ocak 23 diyor tam 40 hafta oluyor

Bugün 9 ekim
9 Kasım
9 aralık
9 ocak

3 ay oluyor

Üstüne de 10 15 gün ekle

3 3.5 ayım var
bende aynı hesabı yapıyrım canım tam tutuyor suan 7. aya gırdık bız :)) cok kafa karıstrıdılar ya bu konudada:)

Kızlar bende sabahı sabah ettim resmen. iki kalcamda da oyle bir kas gerdirmesi vardi ki ne tarafa dönsem uyuyamadım dün magnezyum tableti içmeyi unuttum birde iyice coştu

Canım keşke sıcak su torbası koysaydın kasları gevşetiyor çok iyi geliyor

Canım hangi elbiseyi aldın gelince bize de paylaşır mısın

Canım ilk hamileliktede gelebileceği söylenir dikkat et yinede bende yok çok şükür
2 elbise giyicem ben birisi annemin arkadasindan geldi birazdan onjn fotosunu ekleyim. Bitane de mavi soyledim onu da indireym de paylasayim hemen
Herkese günaydınn. Kendimi çişci başı gibi hissediyorum
ayni ben. Gunde 25 kere cisi gelir mi bi insanin

Kızlar geçen bir makale okumuş kordon kanımızı bağışlamaya karar vermiştik şimdi imza alanında görünce aklıma geldi bir bebişin hayatının kurtulmasına küçük de olsa katkı sağlamak istiyoruz

bende kız mıllet dıyorkı yavas yavas bebek var :)) zaten gobek de vardı ya bende hamılelık oncesınde :) yok gıbı gezıyorum sancım olunca dıkkat edıyorum a ben hamıleyım dıyorum :)))

Kızlar günaydın, gece hiç uyuyamadım nefes darlıgı çekiyorum çok fena nerdeyse oturmaya yakın uyuyorum yastıgımı ayarladım ama yok nasıl bu kadar nefessiz kalıyorum inanamıyorum açıkçası. Bi de eşim nasıl uyuyor ya sinir oluyorum dört döndüm yatakta resmen . Bu nefes darlıgı için sadece oturarak yatmaya calısıyorum baska ne yapmam lazım? mide yanması berbat derken sanırım bu daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…