Aa boşuna kıskandım o kadar zayıf doğuma gidecek diye iyi bari sevindim mavisini daha çok beğendim canım eminim sana çok yakışacak o yaptığın taçla efsane olacan kocan yine aşık olacak gör bak
Aa boşuna kıskandım o kadar zayıf doğuma gidecek diye iyi bari sevindim mavisini daha çok beğendim canım eminim sana çok yakışacak o yaptığın taçla efsane olacan kocan yine aşık olacak gör bak
Kız ne agır oturaklı olmuşsun tam hamiş vallahi bu arada o sayfayı ben de takip ediyodum belki ondan bilmiyorum ben beyazı daha cok begendim ust kısmı cok hoş duruyo
2 elbise giyicem ben birisi annemin arkadasindan geldi birazdan onjn fotosunu ekleyim. Bitane de mavi soyledim onu da indireym de paylasayim hemen
ayni ben. Gunde 25 kere cisi gelir mi bi insanin
Sırf bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum. Dün banyo kuveti falan almaya çıktık. Bir tane birşey alıyoruz tuvalete gidiyorum. En sonunda eşime söylemeye de utandım sıkmaktan kasıklarm ağırdı. Hiç unutamayacağım bu günleri
Biz de kesin netlestirmedik ama bi mete dedik öyle de kaldı gibi
Kendi babam Şakayla karışık hem kendi ismini hem de kp ismini birleştirip ne kadar da güzel oldu dedi ama yav He He dedim ben :)