2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim orijinalim siskoydu kiz zaten 81 dim hamile kaldigimda
Aa boşuna kıskandım o kadar zayıf doğuma gidecek diye iyi bari sevindim mavisini daha çok beğendim canım eminim sana çok yakışacak o yaptığın taçla efsane olacan kocan yine aşık olacak gör bak

Aa boşuna kıskandım o kadar zayıf doğuma gidecek diye iyi bari sevindim mavisini daha çok beğendim canım eminim sana çok yakışacak o yaptığın taçla efsane olacan kocan yine aşık olacak gör bak
Yok beee nerde ama kendimi soyle avutuorum. Ulan 50 kilo olsaymisim findik kadar gidicekmisim doguma

Biz de devam canım yine doktorlar farklı farkli bu konuda

30 dan sonra yasaklayan da var doğuma kadar serbest diyen de var
Biz de bu ara rahat durmuyoruz 2 güne bir oluyor. Bittikyen sonra içimi kuşku alıyor bebeğe bir şey olur mu diye

2 elbise giyicem ben birisi annemin arkadasindan geldi birazdan onjn fotosunu ekleyim. Bitane de mavi soyledim onu da indireym de paylasayim hemen
ayni ben. Gunde 25 kere cisi gelir mi bi insanin
Sırf bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum. Dün banyo kuveti falan almaya çıktık. Bir tane birşey alıyoruz tuvalete gidiyorum. En sonunda eşime söylemeye de utandım sıkmaktan kasıklarm ağırdı. Hiç unutamayacağım bu günleri

İSİM KONUSUNDA SORUN YASAYAN VAR MI ACEP BIZ GIBI KARARSIZ OLAN :) KAYINBABASININ ADINI KOYAN VAR MI HANIMLAR :) BI KONUSALIM BU KONUYU :)

Biz de kesin netlestirmedik ama bi mete dedik öyle de kaldı gibi
Kendi babam Şakayla karışık hem kendi ismini hem de kp ismini birleştirip ne kadar da güzel oldu dedi ama yav He He dedim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…