2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Biz de kesin netlestirmedik ama bi mete dedik öyle de kaldı gibi
Kendi babam Şakayla karışık hem kendi ismini hem de kp ismini birleştirip ne kadar da güzel oldu dedi ama yav He He dedim ben :)
ISTE OYLE DE KONULMAZKI BABAN UZULUR BU KEZ DE KP ADI NE

BEN DE YA ESIM DALGA GECIYOR MARTI GIBI HER YERE BIRAKIYORSUN DIYOR :)))

aynen bende senin gibiyim mide fıtığım ve şiddetli reflüm vardı zaten karnım büyüdükçe nefes darlığıda yapmaya başladı bende oturmaya yakın yatıyorum hep

Kız ne agır oturaklı olmuşsun tam hamiş vallahi bu arada o sayfayı ben de takip ediyodum belki ondan bilmiyorum ben beyazı daha cok begendim ust kısmı cok hoş duruyo
Beyaz cok da agir bi elbise kadin ozel diktirmis 10 kilo var. Elbise gelmezse die de maviyi siparis vermistim olmusken ikisini de kullanirim

Ayy bizde aynen valla. Ki ben disarda hiiiic tuvalete girmezdm her tuvalet bulsak dedigimde soklara girio kocam

Çok güzelmiş. İkiside. sen dedikten sonra bende baktım mint yeşili bir elbise vardı onu begendim ❤❤
bende cok begendim mint ve turkuaz ama kararsiz kalinca annem bebe mavi olsun dedi onun karariyla aldik posman etmeyin beni

İSİM KONUSUNDA SORUN YASAYAN VAR MI ACEP BIZ GIBI KARARSIZ OLAN :) KAYINBABASININ ADINI KOYAN VAR MI HANIMLAR :) BI KONUSALIM BU KONUYU :)
canım daha önce burda anlatmıştım isim hikayemi okudunmu bilmiyorum..bende kayınbabamın ismini koyuyorum büyük sözümden dolayı :) :) :)
aslaaa koymam diyen ben 9 yıl çocuğum olmayınca eşime olsunda adı hasan olsun söz laan dedim ..oldu vallaa :) :):)
allah izin verirse hasan mert olucak hatta alıştım bile adıyla sesleniyom hep

Oktivus beyaz elbise çok yakışmış canım, gerçekten çok beğendim.. Mavi olan a da ben de bakıyorum bir süredir instagramdan..onun beyazını düşünüyorum ben de.. Ben de bi tane somon rengi var, 2. Olarak beyaz düşünüyorum.. Modalabio dan aldığın gelsin de, yorumlarına göre ben de sipariş vereyim, gözüme kestirdim ne zamandır, emin olamıyordum..

Herkes ağrılardan, rahatsızlıklardan bahsetmiş.. Bu süreç böyle geçecek demek ki hep.. Ben de 2 gündür ağrılardan uyuyamıyorum.. Biliyorsunuz sağ kaburgam batıyor diyordum.. Dün gece bir de sol göğüs ağrısı çıktı.. Resmen göğsüm zonkladı bütün gece.. Nefes alıp verdikçe yırtılıyor gibi oldu göğsüm..

Allah hepimize şifa versin inşallah..

ANAM UYMUS AMA YA BENDE COK KARASIZIM BABALARIN IKISININ ADI DA IBRAHIM BEN ASAF ISMINI COK SEVIYORUM ASAF CAN OLSUN DIYOR ESIM BU SEFER BABALAR BEKLER MI DIYORUM ASAF IN YANINA KARAR VEREMEDIK KISACA OYLE DEYIM:) BENIM ANNEM BEKLEMEZ BABAN DIYO BENDE BABAMA COK DUSKUNUM KENDIMCE BEKLER KIZIM BENIM ADIMI KOYAR DIYOR DIYORUM KP DUSUNMUYORUM ZATEN ONA BENZESIN ISTEMIYORUM BIRDE AYNI AY DIGACAKLAR INSALLAH HUYU SUYU BENZEMEZ

İSİM KONUSUNDA SORUN YASAYAN VAR MI ACEP BIZ GIBI KARARSIZ OLAN :) KAYINBABASININ ADINI KOYAN VAR MI HANIMLAR :) BI KONUSALIM BU KONUYU :)

Kendi babam Şakayla karışık hem kendi ismini hem de kp ismini birleştirip ne kadar da güzel oldu dedi ama yav He He dedim ben :)

Gelsin hemen giyip aticam canim foto. Umarim guzel olur

Canım ben şeker yüklemesi sonucum 159 çıktı , normalde açlık şekerim 70 ve altında çıkıyordu hep.
Yüksek mi çıkmış senin ki normali kaç olması lazım acaba bi haftaya kadar doktora gidip gosteremeyecem merak ettim

Ben penti nın super mom serisini aldım elbise sabahlık alt üst takim pijama ve emzirme atleti şeklinde internet sitesinden de bakabilirsiniz ben çok beğendim normal zamanda da kullanılacak bir takım
canım aldıklarının bir linki var mı?

ISTE OYLE DE KONULMAZKI BABAN UZULUR BU KEZ DE KP ADI NE

Yok daha neler ne üzülmesi

Babam psikopat değil Allaha Şükür. Bizim kararlarıimza saygı duyar. Öyle illa illa diyecek bir adam değil Şakayla karışık söyledi biz de güldük geçtik bu kadar.

Canım ne istersen onun koy yıl olmuş 2017 hala ne beklemesi ne beklememesi yahuuuuu

Asaf tek başına güzelmiş Asaf can sanki adın güzelliğini bozmuş gibi ama karar eşin ve senin kararın :)

Canım ne istersen onun koy yıl olmuş 2017 hala ne beklemesi ne beklememesi yahuuuuu

Asaf tek başına güzelmiş Asaf can sanki adın güzelliğini bozmuş gibi ama karar eşin ve senin kararın :)
CAN SEVIMLILIK KATIYOR AMA ISTE ILERIYI DE DUSUNMEK LAZIM :))ASAF CAN DEDE :) YAVRUMA TORUNLARI OYLE DER :)))

Yok daha neler ne üzülmesi

Babam psikopat değil Allaha Şükür. Bizim kararlarıimza saygı duyar. Öyle illa illa diyecek bir adam değil Şakayla karışık söyledi biz de güldük geçtik bu kadar.
AMAN IYI OYLE OLSUN DA YA BEN ISIM KONUSUNDA COK ABARTILI HASSAS DUSUNUR OLDUM KAFAYI YEDIRTCEK:)

Sen iyiymişsin benim eşim evde tuvalete girmeye korkuyo hemen kapıda bitiyorum çabuk çık diye banyo yaparken de kapısı açık giriyo yazık

Benim de kaynatam benim ve babanın ismini koy dedi kahkaha attım çok komiksin baba dedim :) neyseki kız oldu yoksa adam ciddiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…