2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
aynen bende senin gibiyim mide fıtığım ve şiddetli reflüm vardı zaten karnım büyüdükçe nefes darlığıda yapmaya başladı bende oturmaya yakın yatıyorum hep
Canım buna bi çare yok mu ya dr normal dedi ama daha kaçıncı haftada basladı bu nefes darlıkları. Bi kere ciddi tıkandım bi daha olursa dahiliyeye yönlendirelim dedi ama normal nefes darlıgını çok önemsemedi diyebilirim

H Hayrosgiller canım cok gecmiş olsun bnde arttık o kadar nefes problemi yasıyorum ki tek basıma bi yere gitmeye korkar oldum dikkat et kendine

Gecmis olsun canim

Kızlar isimleri netleştirdiniz mi? Ben kapı süsü siparişi vermek istiyorum ama ismi hala netleştiremediğimiz için veremiyorum şimdi ben değişik az bulunan bir isim olsun istiyorum ama eşim daha klasık isim düşünüyor. Bu arada benim de erkek olsaydı kayınpederimin adı olacaktı en bastan kabul etmiştim eşime de söylemiştim. Ama kızımız olunca da ben koymak istiyorum. İki isim düşünüyorum teki arkadasımın kardeşinin ismiydi evlenmeden önceden beri çok beğeniyorum Venüs diğer isim de Birce. Ama ben daha cok Venüs istiyorum. Bu arada eşim de Deniz olsun istiyor siz ne diyorsunuz eşinizi bu konularda ikna edebiliyor musunuz? Sizce isim tercihim gerçekten kötü mü

Venüs te birce de çok güzel isimler son donemde konulan ortak isimlerden değil , son dönemde ayni isimler konuluyor hep dikkatinizi cekti mi kizimin okulu kresinde de hep ayni bilinen isimler vardi .....biz koyduk utku cem , cem eşimin ismi

Kızlar cinsel ilişkiye devam mı biz şimdi 6 aylık olduk ya tehlikeli mi acaba erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum
Erken dogum riski yoksa o sekilde bi tetikleme falan olmuyor demisti doktor ayrica hamileykem bebegin zihin gelisiminide olumlu yonde etkiluyor diye okumustum, doktorunuz kontrollerde rahim agzi kapali yada erken dogum riski yok gibi seyler soyluyorsa bi zarari yok bence yine de doktora gittiginde en iyisini doktorun bilir tabiki

H Hayrosgiller bebeklere rezene verirler ya gaz icin acaba sende de ise yarar mi. Bide hamilelikte kullanilabiliomu oda onemli. Ameliyat doneminde ben cok sanci cektim bu durumdan. Tuluga oturuodum. Bole daha popoya dogru koyup oturunca bi hareketlenme oluodu. Bide mushil. Mushil butun gazi bosaltio. Sivi yaptigindan gaz falan da kalmio icinde

Saol canım ya o kadar etrafımda kimse begenmeyince insan yine de acaba koymasam mı oluyor ama kim cocugu için güzel olmayacak bir sey ister ki dimi şimdi iş eşimi ikna etmeye kalıyor

Canım çok geçmiş olsun. şükür ki başka bir şey çıkmamış. Gaz yapan yiyecek, içeceklerden uzak durmaya çalış. Ayaklarını sıcak tut çabucak geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…