Yok canım benim uzun süreli oldu akşam yatınca geçti..O agrı bende cok oluyor gecenlerde iki gün ard arda oldu amaa benim saniyelik anlık oluyor 3 saniye kadar geciyor senınde mi öle oldu
Canım buna bi çare yok mu ya dr normal dedi ama daha kaçıncı haftada basladı bu nefes darlıkları. Bi kere ciddi tıkandım bi daha olursa dahiliyeye yönlendirelim dedi ama normal nefes darlıgını çok önemsemedi diyebilirimaynen bende senin gibiyim mide fıtığım ve şiddetli reflüm vardı zaten karnım büyüdükçe nefes darlığıda yapmaya başladı bende oturmaya yakın yatıyorum hep
Gecmis olsun canimKızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
Benimde 135 çıktı iyi o zaman benim normal gibi tsk ederim canımŞeker yüklemesi sonrası üst limit 145 onun üstü yüksek xanim
Normal sınır 140 canımYüksek mi çıkmış senin ki normali kaç olması lazım acababi haftaya kadar doktora gidip gosteremeyecem merak ettim
Hayır ölçtürmedimNormal tokluk şekeri ölçtürdünüz mü peki
Venüs te birce de çok güzel isimler son donemde konulan ortak isimlerden değil , son dönemde ayni isimler konuluyor hep dikkatinizi cekti mi kizimin okulu kresinde de hep ayni bilinen isimler vardi .....biz koyduk utku cem , cem eşimin ismiKızlar isimleri netleştirdiniz mi? Ben kapı süsü siparişi vermek istiyorum ama ismi hala netleştiremediğimiz için veremiyorumşimdi ben değişik az bulunan bir isim olsun istiyorum ama eşim daha klasık isim düşünüyor. Bu arada benim de erkek olsaydı kayınpederimin adı olacaktı en bastan kabul etmiştim eşime de söylemiştim. Ama kızımız olunca da ben koymak istiyorum. İki isim düşünüyorum teki arkadasımın kardeşinin ismiydi evlenmeden önceden beri çok beğeniyorum Venüs diğer isim de Birce. Ama ben daha cok Venüs istiyorum. Bu arada eşim de Deniz olsun istiyor siz ne diyorsunuz eşinizi bu konularda ikna edebiliyor musunuz? Sizce isim tercihim gerçekten kötü mü
Tesekkur ederim canim:)Selam sabah sabah çok sevindirdiniz valla beni dün internetten baktım genelde Doğuma bağlıyorlar sabah annemi çağıracaktım hastane çantasını aetık hazırlayım bari diye
Akıntım sürekli oluyor zaten bide böyle süt gelince korktum valla.
Oktivus elbşse çok gğzel olmuş çok yakışmış
Yaaa o senin tatliligin asiiilllOktivus cok tatlisin sen ya.....
Evet canim son 2 ay deniyorhttps://www.babymall.com.tr/urun/la...MI8b_i5Kjo1gIVAhbTCh2nxw_ZEAQYBSABEgJ1dvD_BwE
Arkadaslar gogus ucu yara olmasin diye kullanmaya baslamamiz gereken krem bu dimi ? Ve ne kadar once baslamak gerekiyor bilen var mi ?
Erken dogum riski yoksa o sekilde bi tetikleme falan olmuyor demisti doktor ayrica hamileykem bebegin zihin gelisiminide olumlu yonde etkiluyor diye okumustum, doktorunuz kontrollerde rahim agzi kapali yada erken dogum riski yok gibi seyler soyluyorsa bi zarari yok bence yine de doktora gittiginde en iyisini doktorun bilir tabikiKızlar cinsel ilişkiye devam mı biz şimdi 6 aylık olduk ya tehlikeli mi acaba erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum
Fiyatida iyi heralde alayim ozaman simdiden ben sadce ucuna surucez dimiEvet canim son 2 ay deniyor
Saol canım ya o kadar etrafımda kimse begenmeyince insan yine de acaba koymasam mı oluyor ama kim cocugu için güzel olmayacak bir sey ister ki dimi şimdi iş eşimi ikna etmeye kalıyorVenüs te birce de çok güzel isimler son donemde konulan ortak isimlerden değil , son dönemde ayni isimler konuluyor hep dikkatinizi cekti mi kizimin okulu kresinde de hep ayni bilinen isimler vardi .....biz koyduk utku cem , cem eşimin ismi
Tkr ederim canim :)Normal sınır 140 canım
Canım çok geçmiş olsun. şükür ki başka bir şey çıkmamış. Gaz yapan yiyecek, içeceklerden uzak durmaya çalış. Ayaklarını sıcak tut çabucak geçer inşallah.Kızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?