- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Yaaaa hahahahaBEN DE YA ESIM DALGA GECIYOR MARTI GIBI HER YERE BIRAKIYORSUN DIYOR :)))
Yok seninki çok tatlı. ben kapalı olduğum için o bana daha uygun geldiBeyaz cok da agir bi elbise kadin ozel diktirmis 10 kilo var. Elbise gelmezse die de maviyi siparis vermistim olmusken ikisini de kullanirim
Ayy bizde aynen valla. Ki ben disarda hiiiic tuvalete girmezdm her tuvalet bulsak dedigimde soklara girio kocam
bende cok begendim mint ve turkuaz ama kararsiz kalinca annem bebe mavi olsun dedi onun karariyla aldik posman etmeyin beni
KiyamamSen iyiymişsin benim eşim evde tuvalete girmeye korkuyo hemen kapıda bitiyorum çabuk çık diyebanyo yaparken de kapısı açık giriyo yazık
Benim de kaynatam benim ve babanın ismini koy dedi kahkaha attım çok komiksin baba dedim :) neyseki kız oldu yoksa adam ciddiydi
CAN SEVIMLILIK KATIYOR AMA ISTE ILERIYI DE DUSUNMEK LAZIM :))ASAF CAN DEDE :) YAVRUMA TORUNLARI OYLE DER :)))
AMAN IYI OYLE OLSUN DA YA BEN ISIM KONUSUNDA COK ABARTILI HASSAS DUSUNUR OLDUM KAFAYI YEDIRTCEK:)
Öyle mi canım hic duymamıştım kramp gibi girince aklım gelmedi sağolasinCanım keşke sıcak su torbası koysaydın kasları gevşetiyor çok iyi geliyor
Canım ben eski isimlerin yanına "Can" isminin koyulmasını hiç sevemiyorum bence bir tuhaf duruyor. Sınıflar eski isim+can isimli çocuklar kaynıyor tek seferde söyleniyor hiç Can adını tek kullanamıyorlar. Asaf tek başına da gayet güzel bir isim bence :) büyüklerin adı konusuna da takılma bence içine sinmiyorsa koyma bu yüzden kimsenin kırılmaya hakkı yok o sizin bebeğiniz :)CAN SEVIMLILIK KATIYOR AMA ISTE ILERIYI DE DUSUNMEK LAZIM :))ASAF CAN DEDE :) YAVRUMA TORUNLARI OYLE DER :)))
Canım ben eski isimlerin yanına "Can" isminin koyulmasını hiç sevemiyorum bence bir tuhaf duruyor. Sınıflar eski isim+can isimli çocuklar kaynıyor tek seferde söyleniyor hiç Can adını tek kullanamıyorlar. Asaf tek başına da gayet güzel bir isim bence :) büyüklerin adı konusuna da takılma bence içine sinmiyorsa koyma bu yüzden kimsenin kırılmaya hakkı yok o sizin bebeğiniz :)
Benimde iki haftadir geliyor canım
onu da farketmezdimde sütyen takmamıştım bi baktım ki atletimin göğüs bölgeleri hep süt lekesi
Olabiliyor yani endişelenme
Canım geçen hafta gebe okulundaki ebe göğsünden süt gelir bundan sonra korkma çok normal dedi
İlk gebelikte de bundada 15. Haftalıkken akıntı geldi canım hatta doktora da gittim normal dedi şimdi rengi süt gibi vücut çok farklı bir şey canım bir hormon yüzünden başımıza gelenlere bak
Hislerimiz aynı bebem :))))Ayyyy sanki mesajı ben yazdım gibi hissettim:)
O agrı bende cok oluyor gecenlerde iki gün ard arda oldu amaa benim saniyelik anlık oluyor 3 saniye kadar geciyor senınde mi öle olduKızlar sizinde vajina bölgenizde ağrı var mı ? Bugün ilk defa oldu,okuldan gelirken elimde poşet vardı ağır, uzun süre yürüdüm ondan mı acaba,
Böyle sanki zonkluyor gibi anlamadım neden..
Cok gecçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalısKızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
Ben butun alisverisimi lohusa sepetinden yaptim cok memnun kaldim lohusa takimimi 100 tlye aldim birazdan foto atarim.ama instagramdan degil normal lohusa sepeti internet adresindenİnstagramda öyle bir site var ama orası mı acaba
Kızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
Kızlar merhaba
Benim.aldigim takim bu lohusa sepetinden 105 tlye almistim.sabahlikli takimhttps://www.lohusasepeti.com/feyza-3117-welsoft-yelekli-ve-terlikli-lohusa-pijama-takimi
Direk lohusasepeti.com canim
@Dns90 cok tatlisin sen ya.....Benim orijinalim siskoydu kiz zaten81 dim hamile kaldigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?