Kızlar isimleri netleştirdiniz mi? Ben kapı süsü siparişi vermek istiyorum ama ismi hala netleştiremediğimiz için veremiyorumşimdi ben değişik az bulunan bir isim olsun istiyorum ama eşim daha klasık isim düşünüyor. Bu arada benim de erkek olsaydı kayınpederimin adı olacaktı en bastan kabul etmiştim eşime de söylemiştim. Ama kızımız olunca da ben koymak istiyorum. İki isim düşünüyorum teki arkadasımın kardeşinin ismiydi evlenmeden önceden beri çok beğeniyorum Venüs diğer isim de Birce. Ama ben daha cok Venüs istiyorum. Bu arada eşim de Deniz olsun istiyor siz ne diyorsunuz eşinizi bu konularda ikna edebiliyor musunuz? Sizce isim tercihim gerçekten kötü mü
İnşallah canım bende kızımın halalara cekmemesi için dua ediyorumANAM UYMUS AMA YA BENDE COK KARASIZIM BABALARIN IKISININ ADI DA IBRAHIM BEN ASAF ISMINI COK SEVIYORUM ASAF CAN OLSUN DIYOR ESIM BU SEFER BABALAR BEKLER MI DIYORUMASAF IN YANINA KARAR VEREMEDIK KISACA OYLE DEYIM:) BENIM ANNEM BEKLEMEZ BABAN DIYO BENDE BABAMA COK DUSKUNUM KENDIMCE BEKLER KIZIM BENIM ADIMI KOYAR DIYOR DIYORUM KP DUSUNMUYORUM ZATEN ONA BENZESIN ISTEMIYORUM BIRDE AYNI AY DIGACAKLAR INSALLAH HUYU SUYU BENZEMEZ
Deniz çok güzel bir isim :) Soyisminizle uyumuna da bakın canım. Bir kağıda yazıp birkaç kere telaffuz edin. Ah ah sana diyorum da ben de çok kararsızım bu konuda.Kızlar isimleri netleştirdiniz mi? Ben kapı süsü siparişi vermek istiyorum ama ismi hala netleştiremediğimiz için veremiyorumşimdi ben değişik az bulunan bir isim olsun istiyorum ama eşim daha klasık isim düşünüyor. Bu arada benim de erkek olsaydı kayınpederimin adı olacaktı en bastan kabul etmiştim eşime de söylemiştim. Ama kızımız olunca da ben koymak istiyorum. İki isim düşünüyorum teki arkadasımın kardeşinin ismiydi evlenmeden önceden beri çok beğeniyorum Venüs diğer isim de Birce. Ama ben daha cok Venüs istiyorum. Bu arada eşim de Deniz olsun istiyor siz ne diyorsunuz eşinizi bu konularda ikna edebiliyor musunuz? Sizce isim tercihim gerçekten kötü mü
Birce çocukluk arkadasımın ismi az kullanıldıgı için seviyorum anlamı da güzel biricik bir tane demek. Venüs gezegen ismi ama mitolojide aşk ve güzellik demek. Kabul ediyorum Venüs çok iddialı bir isim ama sanırım biraz o ismi duymakla da alakalı şimdi benim çevremde bu ismi duyunca yadırgamıyorum
Dahiliyeye gitsen napcak sanki benim dahilye doktorum hamilelikten önce mide fitigi ciktiginda kilo ver yoksa ameliyat olursun dedi ..ben hamile kaldim gittim hamileligini düsün sen kafani takma midene dedi yolladi :)) karnimizin büyüdükçe mide yukari ciktigi icin bixim gibi reflüsü olanlar daha cok hissediyor ve zorluk yasiyor ..ilaçta kullanma sınırı oldugundan sabredecez artik napalimmmCanım buna bi çare yok mu ya dr normal dedi ama daha kaçıncı haftada basladı bu nefes darlıkları. Bi kere ciddi tıkandım bi daha olursa dahiliyeye yönlendirelim dedi ama normal nefes darlıgını çok önemsemedi diyebilirim
Ben kararsız değilim aslında eşim deniz diye istiyor o yüzden yoksa ben çok netim Venüs koyar geçerim. Bir ara Nora düşünüyordum yeni açmış çiçek kokusu demek ama sonra bu ismin ermeniler tarafından koyuldugunu duyunca vazgectim.Deniz çok güzel bir isim :) Soyisminizle uyumuna da bakın canım. Bir kağıda yazıp birkaç kere telaffuz edin. Ah ah sana diyorum da ben de çok kararsızım bu konuda.
Canım sadece o nefes için havalardan verebilir dediDahiliyeye gitsen napcak sanki benim dahilye doktorum hamilelikten önce mide fitigi ciktiginda kilo ver yoksa ameliyat olursun dedi ..ben hamile kaldim gittim hamileligini düsün sen kafani takma midene dedi yolladi :)) karnimizin büyüdükçe mide yukari ciktigi icin bixim gibi reflüsü olanlar daha cok hissediyor ve zorluk yasiyor ..ilaçta kullanma sınırı oldugundan sabredecez artik napalimmm
Ya deniz güzel tabi ki ama klasik yani. Sen belirledin mi ismini var mı kafanda olan isimler? Gerçekten zormus ya isim konusukötü demeyelim de değişik diyelim venüs ne biliyim içine sindiyse koy tabii ki canım
ama bu 3 isimden tabii ki de en iyisi Deniz
Eşim bana bıraktı kız olsaydı ben koyacaktım ama diye de ekliyor deli :=)
Birini sen koy birini eşin....her iki tarafinda gonlu olsun anlasma yapin kimse digerinin koydugu isme yorum yapmasin.......biz kizimin ismini son 5 gun koyduk hatta esim gitmis istemedigim bir isim yazdirmis o ismi sildirine kadar baya ugrastimSaol canım ya o kadar etrafımda kimse begenmeyince insan yine de acaba koymasam mı oluyor ama kim cocugu için güzel olmayacak bir sey ister ki dimi şimdi iş eşimi ikna etmeye kalıyor
Ayy en korktugum.sey. senin dogurduguna isim koymak kimin haddine. Cocugu yaomakla tasimak ayni sey degil. Bu yuzden cok kiziyorum bazi kocalaraBirini sen koy birini eşin....her iki tarafinda gonlu olsun anlasma yapin kimse digerinin koydugu isme yorum yapmasin.......biz kizimin ismini son 5 gun koyduk hatta esim gitmis istemedigim bir isim yazdirmis o ismi sildirine kadar baya ugrastim
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine hepimiz edelim aslında epey hassas zamandayiz her an ne olacagi belli olmuyor Allahim korusun biziKızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
İndirmde değiller suan 179 tl pembe yelekli olan cok tatlıymıs alabılırm aslında indirime girmeli ama :)Benim.aldigim takim bu lohusa sepetinden 105 tlye almistim.sabahlikli takim
Ciddi misin nasıl sildirdin? Ya zaten su nüfus işini sadece baba mı yapabiliyor? Bazen takılıyor bana sen söyle söyle ben yazdıracagım nasılsa diyor ay nasıl korkuyorum bazen anlatamam.Birini sen koy birini eşin....her iki tarafinda gonlu olsun anlasma yapin kimse digerinin koydugu isme yorum yapmasin.......biz kizimin ismini son 5 gun koyduk hatta esim gitmis istemedigim bir isim yazdirmis o ismi sildirine kadar baya ugrastim
Kızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
Fiyatida iyi heralde alayim ozaman simdiden ben sadce ucuna surucez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?