2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

kötü demeyelim de değişik diyelim venüs ne biliyim içine sindiyse koy tabii ki canım

ama bu 3 isimden tabii ki de en iyisi Deniz

Eşim bana bıraktı kız olsaydı ben koyacaktım ama diye de ekliyor deli :=)

İnşallah canım bende kızımın halalara cekmemesi için dua ediyorum

Deniz çok güzel bir isim :) Soyisminizle uyumuna da bakın canım. Bir kağıda yazıp birkaç kere telaffuz edin. Ah ah sana diyorum da ben de çok kararsızım bu konuda.

Peramm iki isimde çok güzel ama Ben Birce'yi çok sevdim
Birce çocukluk arkadasımın ismi az kullanıldıgı için seviyorum anlamı da güzel biricik bir tane demek. Venüs gezegen ismi ama mitolojide aşk ve güzellik demek. Kabul ediyorum Venüs çok iddialı bir isim ama sanırım biraz o ismi duymakla da alakalı şimdi benim çevremde bu ismi duyunca yadırgamıyorum

Dahiliyeye gitsen napcak sanki benim dahilye doktorum hamilelikten önce mide fitigi ciktiginda kilo ver yoksa ameliyat olursun dedi ..ben hamile kaldim gittim hamileligini düsün sen kafani takma midene dedi yolladi :)) karnimizin büyüdükçe mide yukari ciktigi icin bixim gibi reflüsü olanlar daha cok hissediyor ve zorluk yasiyor ..ilaçta kullanma sınırı oldugundan sabredecez artik napalimmm

Deniz çok güzel bir isim :) Soyisminizle uyumuna da bakın canım. Bir kağıda yazıp birkaç kere telaffuz edin. Ah ah sana diyorum da ben de çok kararsızım bu konuda.
Ben kararsız değilim aslında eşim deniz diye istiyor o yüzden yoksa ben çok netim Venüs koyar geçerim. Bir ara Nora düşünüyordum yeni açmış çiçek kokusu demek ama sonra bu ismin ermeniler tarafından koyuldugunu duyunca vazgectim.

Canım sadece o nefes için havalardan verebilir dedi

kötü demeyelim de değişik diyelim venüs ne biliyim içine sindiyse koy tabii ki canım

ama bu 3 isimden tabii ki de en iyisi Deniz

Eşim bana bıraktı kız olsaydı ben koyacaktım ama diye de ekliyor deli :=)
Ya deniz güzel tabi ki ama klasik yani. Sen belirledin mi ismini var mı kafanda olan isimler? Gerçekten zormus ya isim konusu

Saol canım ya o kadar etrafımda kimse begenmeyince insan yine de acaba koymasam mı oluyor ama kim cocugu için güzel olmayacak bir sey ister ki dimi şimdi iş eşimi ikna etmeye kalıyor
Birini sen koy birini eşin....her iki tarafinda gonlu olsun anlasma yapin kimse digerinin koydugu isme yorum yapmasin.......biz kizimin ismini son 5 gun koyduk hatta esim gitmis istemedigim bir isim yazdirmis o ismi sildirine kadar baya ugrastim

Birini sen koy birini eşin....her iki tarafinda gonlu olsun anlasma yapin kimse digerinin koydugu isme yorum yapmasin.......biz kizimin ismini son 5 gun koyduk hatta esim gitmis istemedigim bir isim yazdirmis o ismi sildirine kadar baya ugrastim
Ayy en korktugum.sey. senin dogurduguna isim koymak kimin haddine. Cocugu yaomakla tasimak ayni sey degil. Bu yuzden cok kiziyorum bazi kocalara

Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine hepimiz edelim aslında epey hassas zamandayiz her an ne olacagi belli olmuyor Allahim korusun bizi

Ciddi misin nasıl sildirdin? Ya zaten su nüfus işini sadece baba mı yapabiliyor? Bazen takılıyor bana sen söyle söyle ben yazdıracagım nasılsa diyor ay nasıl korkuyorum bazen anlatamam.
Bir memur biri böyle isim koyacakken kendi adını soyadını soruyor zannetmiş kendi adını vermiş nufusa babasının adını yazmıslar ve bunu da değiştirmemiş mahkeme kararıyla değiştirmiş. Sen nasıl değiştirdin?

Canım çok çok geçmiş olsun, neyse ki iyisin şimdi şükür...

Fiyatida iyi heralde alayim ozaman simdiden ben sadce ucuna surucez dimi

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama 10 ml lik olan çok minik geldi bana 40 ml lik olanından al bence, hem daha uyguna geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…