2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar göğüs ucu için bir önerm var. Bende kuzenimden öğrenmiştim. Doğuma bir ay kala falan başlamıştı galiba. Ceviz kabuğunun içine bal mumu koyup göğüs ucuna koyuyordu. Hiçbir şekilde çatlak sızı acı duymuyordu. Ben kremden önce onu denemeyi düşünüyorum inşallah. Eğer işe yaramazsa o zaman kreme başvururum. Şimdiden yediğm cevizlerin kabuklarını biriktirmeye başladım bile :)))❤

Geçmiş olsun cnm

Ya deniz güzel tabi ki ama klasik yani. Sen belirledin mi ismini var mı kafanda olan isimler? Gerçekten zormus ya isim konusu

ben erkek isimlerinden

mete (oğlumuzun adı olacak gibi)
mert
efe
yiğit
batu
kaan

favorimm canım (gördüğün gibi gayet klasik takılıyorum :) öz türkçe olmasına da bakıyoruz :)

kız isimlerinden
nehir
ada
yağmur
ipek
ırmak

öz türkçe listesinden bunlar çıkıyordu canım beğendiklerimiz

Canım çok çok geçmiş olsun, neyse ki iyisin şimdi şükür...

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama 10 ml lik olan çok minik geldi bana 40 ml lik olanından al bence, hem daha uyguna geliyor..
Bu 10 ml lik mis miii onu bile fark etmemisim 40 mllik die bakiyorum inan sagol cnm en az 40 ml lazim zaten bence de sonrasinda lazim olursa aliriz bi kutu daha

anlatamıyorum ıste sorun orda gıbı bunaldım ınankı :)

bende cok begendım ama bedenı olmaz dıye almadım beden sıkıntıısı vardı

Allahtan benim isim o ben avukatim dava actim degistirdim cok zor bir is gazete ilani falan gerekiyor....dert yani ....hayir annede yazdirabilir ama genelde lohusa oldugu icin babaya kaliyor o iş

Senin bu anlattığın pucca'nın kocası mı. babanın adı Osman nüfus müdürü sorunca kendi adı soruluyor sanmış adam Osman demiş çocuğun adını Osman koymuşlar sonra mahkemeyle Batı koydular çok gülmüştüm.

Kızlar ya bu gün meselesi benim kafamı karıştırıyor neyi takip edicegimi şaşırıyorum gecen gittim ya orda 24hafta çıktı halbuki detaylida çıkana göre daha 23+5 şimdi uc uygulamam var biri adete biri bu cikanlara göre şaşırdım neye bakacagima hep farklı çıkıyor tamam anladım gec döllenme olmuş adetle uyumlu değilde ee ben bilmek istiyorum gününü az cok haftalik foto cekiyim diyorum 22-23 cektm simdi ne zaman 24u çeksem diyorum ay tek derdim bu olsun gülüyorumda kendime
Buraya ikisinin ortası birsey yazdim doğumu bir uygulamamda 31ine göre takip ediyorum

Ultrasonda yazan bana daha güvenilir geliyor canim :)

23 artı 5 ile 24 arasında 2 gün var zaten canım ne olacak 2 günden :)

sen 23 artı 6 ol tam orası :)

Dün gece güzel birsey oldu yazmayı unutmstum uyudum tuvaletm geldi yaptım geri yattım sağıma sonra öylesine elimi karnima koydum kızım tekme attı ve o bölge çıkınti oldu sonra dalgalanma oldu Allahım ilk defa elimi koyup hissettim ya nasıl mutlu oldum tahmin edersiniz demek ki artık dışarıdan bakınca farkedilicek canım kızım tekmiklerini yerim

Kızlar şeker yüklemenin sonucu iyi çıktı çok şükür. İçtiğim şekerli su 75 mgdı ama bana o kadar şekerli gelmedi hatta biraz daha şekerli olsa daha iyi olabilirmiş dedim :) ilk saatin sonunda halsizlik çöktü ikinci saatin sonlarına doğru biraz başım ağrıdı ama yine de korktuğum gibi değildi hiç. Tek sorun yemekten sonra biraz kustum ama benim hatam çünkü ağır ve çok yedim o yüzden fazlası gitti. Eşim kusacağını bilsem ucuz yere götürürdüm dedi
Çok zamanımız yoktu ama bebişimize hediye aldık. Lcw muslinleri kalın hoşuma gitti ama 70*70 küçük geldi 1 olsa daha iyi olurmuş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…