2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Evet Venüs son derece iddiali :)
Ama Bence içine siniyorasa koy gitsin..

Ya evet ondan bahsediyorum aynen bende cok gülmüştüm trajikomik bi durum şaka gibi.

Allahtan benim isim o ben avukatim dava actim degistirdim cok zor bir is gazete ilani falan gerekiyor....dert yani ....hayir annede yazdirabilir ama genelde lohusa oldugu icin babaya kaliyor o iş
Evet Allah tan avukatmıssın benimki de istemediğim ismi koyarsa bana yardımcı olursun artık

Güle güle kullan canım tulumun üstünde ekstra sıcak tutar yazıyor ne özelliği varmış ?

Çok geçmiş olsun canım bana da arada öyle oluyor inan oturup ağlıyorum ağrıdan beslenmene çok dikkat edecen kesinlikle bayat yemek yemiyeceksin az az ve sık sık yiyeceksin rezene icebilirisn siskinlige ve gaza iyi geliyor mide şurubunu unutma baktın agriyacak hemen iç çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir

Birce neyse de Venüs değişik geldi bana biraz daha düşün daha çok karar değiştirecen :))

Bende öyle düşünüyorum ve bekletiyorum artık Aralık'ta alicam gerçi nerede giyeceksem doğumdan sonra o kan revan içinde kalır kıyamam giymeye

Abovvv hiç bu boyutunu düşünmemistim Ana vatan kan aglicak diyosun yani
Şimdiden güzel bi siyah lohusa takımı bakayim kendime

Müshil kullanamaz canım çok zorunlu olmadıkça rezene zencefil içebilir günde iki fincan fazlası zarar :))

Evet Allah tan avukatmıssın benimki de istemediğim ismi koyarsa bana yardımcı olursun artık
Tabi ki yardimci olurum ne demek ama kocalara anlatin dava aciosunuz ,sonra sahitler dinlenio sonra karar cikio traji bilmem kac gazateye ilan veriyorsun cok ciddi masraf ortak karar verin size tavsiyem......

Bu 10 ml lik mis miii onu bile fark etmemisim 40 mllik die bakiyorum inan sagol cnm en az 40 ml lazim zaten bence de sonrasinda lazim olursa aliriz bi kutu daha
Naptin kız ben 10 ml aldım ben kullandım eltim kullandı eltimin ablası kullandı görümcem kullandı bitmedi dudak kremi olarak kullandım sadece ucuna sürüyorsun canım

İSİM KONUSUNDA SORUN YASAYAN VAR MI ACEP BIZ GIBI KARARSIZ OLAN :) KAYINBABASININ ADINI KOYAN VAR MI HANIMLAR :) BI KONUSALIM BU KONUYU :)
Canım ben Ada koymayı düşünüyorum geçen gün ablam ne düşünüyorsun diye sordu bende Ada dedim işte biraz çekimser kaldı onun üstüne isim baktım başka ama hiçbiri içime sinmedi sizce Ada ismi nasıl canlar
Kuzum merakla foto bekliyoruz

Kızlar midemi üşüttüm sanırım ne yesem bulanıyor kusacak gibiyim ne yapsam iyi gelir KV sağolsun tavuk suyuna çorba yaptı ama hala bulantı var su içsem bile ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…