Birce çocukluk arkadasımın ismi az kullanıldıgı için seviyorum anlamı da güzel biricik bir tane demek. Venüs gezegen ismi ama mitolojide aşk ve güzellik demek. Kabul ediyorum Venüs çok iddialı bir isim ama sanırım biraz o ismi duymakla da alakalı şimdi benim çevremde bu ismi duyunca yadırgamıyorum
Ya evet ondan bahsediyorum aynen bende cok gülmüştüm trajikomik bi durum şaka gibi.Senin bu anlattığın pucca'nın kocası mı.babanın adı Osman nüfus müdürü sorunca kendi adı soruluyor sanmış adam Osman demiş çocuğun adını Osman koymuşlar sonra mahkemeyle Batı koydular çok gülmüştüm.
Evet Allah tan avukatmıssın benimki de istemediğim ismi koyarsa bana yardımcı olursun artıkAllahtan benim isim o ben avukatim dava actim degistirdim cok zor bir is gazete ilani falan gerekiyor....dert yani ....hayir annede yazdirabilir ama genelde lohusa oldugu icin babaya kaliyor o iş
Güle güle kullan canım tulumun üstünde ekstra sıcak tutar yazıyor ne özelliği varmış ?Kızlar şeker yüklemenin sonucu iyi çıktı çok şükür. İçtiğim şekerli su 75 mgdı ama bana o kadar şekerli gelmedi hatta biraz daha şekerli olsa daha iyi olabilirmiş dedim :) ilk saatin sonunda halsizlik çöktü ikinci saatin sonlarına doğru biraz başım ağrıdı ama yine de korktuğum gibi değildi hiç. Tek sorun yemekten sonra biraz kustum ama benim hatam çünkü ağır ve çok yedim o yüzden fazlası gitti. Eşim kusacağını bilsem ucuz yere götürürdüm dedi
Çok zamanımız yoktu ama bebişimize hediye aldık. Lcw muslinleri kalın hoşuma gitti ama 70*70 küçük geldi 1 olsa daha iyi olurmuş sanki.
Eki Görüntüle 2054266
Çok geçmiş olsun canım bana da arada öyle oluyor inan oturup ağlıyorum ağrıdan beslenmene çok dikkat edecen kesinlikle bayat yemek yemiyeceksin az az ve sık sık yiyeceksin rezene icebilirisn siskinlige ve gaza iyi geliyor mide şurubunu unutma baktın agriyacak hemen iç çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirKızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
Çok güzel güle güle giy canım kumaşlarını çok beğeniyorum lohusa sepetinin ama bana pahalı geliyor maliyeti 30 40 lira aslındaBenim.aldigim takim bu lohusa sepetinden 105 tlye almistim.sabahlikli takim
Bende öyle düşünüyorum ve bekletiyorum artık Aralık'ta alicam gerçi nerede giyeceksemLohusa takımı almak için erken değil mi kızlar
Sankim daha çooook kilo alırız gibi
Birce neyse de Venüs değişik geldi bana biraz daha düşün daha çok karar değiştirecen :))Kızlar isimleri netleştirdiniz mi? Ben kapı süsü siparişi vermek istiyorum ama ismi hala netleştiremediğimiz için veremiyorumşimdi ben değişik az bulunan bir isim olsun istiyorum ama eşim daha klasık isim düşünüyor. Bu arada benim de erkek olsaydı kayınpederimin adı olacaktı en bastan kabul etmiştim eşime de söylemiştim. Ama kızımız olunca da ben koymak istiyorum. İki isim düşünüyorum teki arkadasımın kardeşinin ismiydi evlenmeden önceden beri çok beğeniyorum Venüs diğer isim de Birce. Ama ben daha cok Venüs istiyorum. Bu arada eşim de Deniz olsun istiyor siz ne diyorsunuz eşinizi bu konularda ikna edebiliyor musunuz? Sizce isim tercihim gerçekten kötü mü
Bende öyle düşünüyorum ve bekletiyorum artık Aralık'ta alicam gerçi nerede giyeceksemdoğumdan sonra o kan revan içinde kalır kıyamam giymeye
@Dns90 sen kadinlarin gururusun korksun tum erkekler ,yaşasin güçlü kadinlar......Ayy en korktugum.sey. senin dogurduguna isim koymak kimin haddine. Cocugu yaomakla tasimak ayni sey degil. Bu yuzden cok kiziyorum bazi kocalara
Evet canım emzirmeden önce kullanacan canım öncesinde başlamanın önemi yok her emzirmeden önce ve sonra kullanacan ama önemli olan emzirme yöntemin doğru emzirirsen yara olmazhttps://www.babymall.com.tr/urun/la...MI8b_i5Kjo1gIVAhbTCh2nxw_ZEAQYBSABEgJ1dvD_BwE
Arkadaslar gogus ucu yara olmasin diye kullanmaya baslamamiz gereken krem bu dimi ? Ve ne kadar once baslamak gerekiyor bilen var mi ?
@Dns90 sen kadinlarin gururusun korksun tum erkekler ,yaşasin güçlü kadinlar......Ayy en korktugum.sey. senin dogurduguna isim koymak kimin haddine. Cocugu yaomakla tasimak ayni sey degil. Bu yuzden cok kiziyorum bazi kocalara
Kırmızı al belli etmezAbovvv hiç bu boyutunu düşünmemistim Ana vatan kan aglicak diyosun yani
Şimdiden güzel bi siyah lohusa takımı bakayim kendime
Müshil kullanamaz canım çok zorunlu olmadıkça rezene zencefil içebilir günde iki fincan fazlası zarar :))@Hayrosgiller bebeklere rezene verirler ya gaz icin acaba sende de ise yarar mi. Bide hamilelikte kullanilabiliomu oda onemli. Ameliyat doneminde ben cok sanci cektim bu durumdan. Tuluga oturuodum. Bole daha popoya dogru koyup oturunca bi hareketlenme oluodu. Bide mushil. Mushil butun gazi bosaltio. Sivi yaptigindan gaz falan da kalmio icinde
Hijyenik miidr acaba kim bilir hangi plastikten yapılmıştırKızlar haftaya A101'de bebek kova, maşrapa vs. var. Almayan varsa bir baksın piyasanın çok altında fiyatları :)
Tabi ki yardimci olurum ne demek ama kocalara anlatin dava aciosunuz ,sonra sahitler dinlenio sonra karar cikio traji bilmem kac gazateye ilan veriyorsun cok ciddi masraf ortak karar verin size tavsiyem......Evet Allah tan avukatmıssın benimki de istemediğim ismi koyarsa bana yardımcı olursun artık
Naptin kız ben 10 ml aldım ben kullandım eltim kullandı eltimin ablası kullandı görümcem kullandı bitmedi dudak kremi olarak kullandımBu 10 ml lik mis miiionu bile fark etmemisim 40 mllik die bakiyorum inan sagol cnm en az 40 ml lazim zaten bence de sonrasinda lazim olursa aliriz bi kutu daha
Canım ben Ada koymayı düşünüyorum geçen gün ablam ne düşünüyorsun diye sordu bende Ada dedim işte biraz çekimser kaldı onun üstüne isim baktım başka ama hiçbiri içime sinmedi sizce Ada ismi nasıl canlarİSİM KONUSUNDA SORUN YASAYAN VAR MI ACEP BIZ GIBI KARARSIZ OLAN :) KAYINBABASININ ADINI KOYAN VAR MI HANIMLAR :) BI KONUSALIM BU KONUYU :)
Kuzum merakla foto bekliyoruz
Avukat misin vay çok havalıAllahtan benim isim o ben avukatim dava actim degistirdim cok zor bir is gazete ilani falan gerekiyor....dert yani ....hayir annede yazdirabilir ama genelde lohusa oldugu icin babaya kaliyor o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?