2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Muslinleri ne yapacan acaba biraz cahil kaldım sanki kundak için falan mi

Abovvv hiç bu boyutunu düşünmemistim Ana vatan kan aglicak diyosun yani
Şimdiden güzel bi siyah lohusa takımı bakayim kendime
Kizlar foto cekimi icin aldim bi dogumdan once cekim yapilacak , bir de dogum sonrasi bebekle kisa sureli giyilecek aslinda kirmizi renkli gecelik de aldim rahat rahat giyiyim die

Kızlar midemi üşüttüm sanırım ne yesem bulanıyor kusacak gibiyim ne yapsam iyi gelir KV sağolsun tavuk suyuna çorba yaptı ama hala bulantı var su içsem bile ağrıyor
Salgın var canım hepimiz öyleyiz ya çok dikkat et bol bol su iç ellerini yıka çok geçmiş olsun

Salgın var canım hepimiz öyleyiz ya çok dikkat et bol bol su iç ellerini yıka çok geçmiş olsun
Canım su bile içemiyorum kusacak gibi oluyorum sağolasın neyse KV ye indim sağolsun oğluma bakıyor bende dinleniyorum böyle kaynana herkese nasip olsun görümcem de aynı şekilde bir dediğimi iki etmiyorlar

Canım su bile içemiyorum kusacak gibi oluyorum sağolasın neyse KV ye indim sağolsun oğluma bakıyor bende dinleniyorum böyle kaynana herkese nasip olsun görümcem de aynı şekilde bir dediğimi iki etmiyorlar
Oh ne güzel şükret haline canım boyleleri bulunmaz valla dinlen kendine geçer inşallah

Ada, taa çocukken bana çok farklı gelen güzel bir isimdi. Sonra baktım herkes Ada koymaya başlamış. Şimdilerde o kadar popüler ki 5yıl sonra her ortamda Ada, Arya, Alya gibi isimler olacak. Bir ismin bu kadar popüler olması benim hoşuma gitmiyor canım yoksa ismin telaffuzu da tınısı da anlamı da çok hoş. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye isme karar veremiyorum

Kızlar yediğim yemeği sindiremiyorum sizde de var mı ? Saatler geçti yemeğin üzerinden hazla yeni yedim gibi

Oh ne güzel şükret haline canım boyleleri bulunmaz valla dinlen kendine geçer inşallah
Canım çoook şükür 4.5 yıllık evliyim ama gerçekten parmakla gösterilecek biri neredeyse kV değil anne görümce değil öz abla gibiler herşey karşılıklı canım ben onlara iyiyim onlar da bana dinleniyorum canım ama mide ağrısı çok kötü

Canım bende çevremde duymadım fazla ablamda herkeste duyduk diyor ama işte ben duymadım bakalım benim gönlümden geçen Ada canım ilk kanının kaynadığı ismi koy bence

Canım ada ismini ben de aşırı fazla duydum Defne arya ada bu 3 isim 2016 2017 ismi

Ama.ben beğeniyorum güzel isim koy gitsin:)

Çok geçmiş olsun benim arkadaşım hamileliğinde 7 kere acile kaldırıldı gazdan. Beslenmeye dikkat et sola yatıp bacaklarını kendine çek yürüyüş yap demişlerdi bir de afedersin gazın gelince çıkar demişlerdi umarım geçer ve bir daha olmaz

En önemlisi senin içine sinmesi canım Ada gayet güzel :) Göksu ismi var aklımızda... Eşim rüyasında görmüştü hem Türkçe bir isim hem popüler değil. Bakalım :)

En önemlisi senin içine sinmesi canım Ada gayet güzel :) Göksu ismi var aklımızda... Eşim rüyasında görmüştü hem Türkçe bir isim hem popüler değil. Bakalım :)
Bence güzel duyulmamış canım seninde içine siniyorsa neden olmasın

Tabi ki yardimci olurum ne demek ama kocalara anlatin dava aciosunuz ,sonra sahitler dinlenio sonra karar cikio traji bilmem kac gazateye ilan veriyorsun cok ciddi masraf ortak karar verin size tavsiyem......
Evet ya merak ettim canım sakıncası yoksa eşin ne isim koymustu çok mu sevmediğin bi isimdi iyi ugrasmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…