- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Muslinleri ne yapacan acaba biraz cahil kaldım sanki kundak için falan miKızlar şeker yüklemenin sonucu iyi çıktı çok şükür. İçtiğim şekerli su 75 mgdı ama bana o kadar şekerli gelmedi hatta biraz daha şekerli olsa daha iyi olabilirmiş dedim :) ilk saatin sonunda halsizlik çöktü ikinci saatin sonlarına doğru biraz başım ağrıdı ama yine de korktuğum gibi değildi hiç. Tek sorun yemekten sonra biraz kustum ama benim hatam çünkü ağır ve çok yedim o yüzden fazlası gitti. Eşim kusacağını bilsem ucuz yere götürürdüm dedi
Çok zamanımız yoktu ama bebişimize hediye aldık. Lcw muslinleri kalın hoşuma gitti ama 70*70 küçük geldi 1 olsa daha iyi olurmuş sanki.
Eki Görüntüle 2054266
Kizlar foto cekimi icin aldim bi dogumdan once cekim yapilacak , bir de dogum sonrasi bebekle kisa sureli giyilecek aslinda kirmizi renkli gecelik de aldim rahat rahat giyiyim dieAbovvv hiç bu boyutunu düşünmemistim Ana vatan kan aglicak diyosun yani
Şimdiden güzel bi siyah lohusa takımı bakayim kendime
Salgın var canım hepimiz öyleyiz ya çok dikkat et bol bol su iç ellerini yıka çok geçmiş olsunKızlar midemi üşüttüm sanırım ne yesem bulanıyor kusacak gibiyim ne yapsam iyi gelir KV sağolsun tavuk suyuna çorba yaptı ama hala bulantı var su içsem bile ağrıyor
Canım su bile içemiyorum kusacak gibi oluyorum sağolasın neyse KV ye indim sağolsun oğluma bakıyor bende dinleniyorum böyle kaynana herkese nasip olsun görümcem de aynı şekilde bir dediğimi iki etmiyorlarSalgın var canım hepimiz öyleyiz ya çok dikkat et bol bol su iç ellerini yıka çok geçmiş olsun
Oh ne güzel şükret haline canım boyleleri bulunmaz valla dinlen kendine geçer inşallahCanım su bile içemiyorum kusacak gibi oluyorum sağolasın neyse KV ye indim sağolsun oğluma bakıyor bende dinleniyorum böyle kaynana herkese nasip olsun görümcem de aynı şekilde bir dediğimi iki etmiyorlar
Canım ben Ada koymayı düşünüyorum geçen gün ablam ne düşünüyorsun diye sordu bende Ada dedim işte biraz çekimser kaldı onun üstüne isim baktım başka ama hiçbiri içime sinmedi sizce Ada ismi nasıl canlar
Kuzum merakla foto bekliyoruz
https://www.penti.com/gri-melanj-su...NSUMOSA17SK-MLJ?tracking=searchterm:Süper|mom alt üst takim da https://www.penti.com/gri-melanj-em...42899da4a000&_sgm_action=click&_sgm_type=RSRP bu ama emin ol mağazada daha güzelcanım aldıklarının bir linki var mı?
Canım çoook şükür 4.5 yıllık evliyim ama gerçekten parmakla gösterilecek biri neredeyse kV değil anne görümce değil öz abla gibiler herşey karşılıklı canım ben onlara iyiyim onlar da bana dinleniyorum canım ama mide ağrısı çok kötüOh ne güzel şükret haline canım boyleleri bulunmaz valla dinlen kendine geçer inşallah
Canım bende çevremde duymadım fazla ablamda herkeste duyduk diyor ama işte ben duymadım bakalım benim gönlümden geçen Ada canım ilk kanının kaynadığı ismi koy benceAda, taa çocukken bana çok farklı gelen güzel bir isimdi. Sonra baktım herkes Ada koymaya başlamış. Şimdilerde o kadar popüler ki 5yıl sonra her ortamda Ada, Arya, Alya gibi isimler olacak. Bir ismin bu kadar popüler olması benim hoşuma gitmiyor canım yoksa ismin telaffuzu da tınısı da anlamı da çok hoş. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye isme karar veremiyorum
Kizlar foto cekimi icin aldim bi dogumdan once cekim yapilacak , bir de dogum sonrasi bebekle kisa sureli giyilecek aslinda kirmizi renkli gecelik de aldim rahat rahat giyiyim die
son 1 haftadır benimde öyle. Bazen yiyemiyorum hatta. Sonrada vicdan azabı çekiyorum yiyemiyorum diye :)Kızlar yediğim yemeği sindiremiyorum sizde de var mı ? Saatler geçti yemeğin üzerinden hazla yeni yedim gibi
Kumaşı %100 pamuk ama böyle şerit şerit kalın biraz cnmGüle güle kullan canım tulumun üstünde ekstra sıcak tutar yazıyor ne özelliği varmış ?
Canım çoook şükür 4.5 yıllık evliyim ama gerçekten parmakla gösterilecek biri neredeyse kV değil anne görümce değil öz abla gibiler herşey karşılıklı canım ben onlara iyiyim onlar da bana dinleniyorum canım ama mide ağrısı çok kötü
Canım bende çevremde duymadım fazla ablamda herkeste duyduk diyor ama işte ben duymadım bakalım benim gönlümden geçen Ada canım ilk kanının kaynadığı ismi koy bence
Kızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
En önemlisi senin içine sinmesi canım Ada gayet güzel :) Göksu ismi var aklımızda... Eşim rüyasında görmüştü hem Türkçe bir isim hem popüler değil. Bakalım :)Canım çoook şükür 4.5 yıllık evliyim ama gerçekten parmakla gösterilecek biri neredeyse kV değil anne görümce değil öz abla gibiler herşey karşılıklı canım ben onlara iyiyim onlar da bana dinleniyorum canım ama mide ağrısı çok kötü
Canım bende çevremde duymadım fazla ablamda herkeste duyduk diyor ama işte ben duymadım bakalım benim gönlümden geçen Ada canım ilk kanının kaynadığı ismi koy bence
Kuzum seni mi kıracam koyim gitsinCanım ada ismini ben de aşırı fazla duydum Defne arya ada bu 3 isim 2016 2017 ismi
Ama.ben beğeniyorum güzel isim koy gitsin:)
Bence güzel duyulmamış canım seninde içine siniyorsa neden olmasınEn önemlisi senin içine sinmesi canım Ada gayet güzel :) Göksu ismi var aklımızda... Eşim rüyasında görmüştü hem Türkçe bir isim hem popüler değil. Bakalım :)
Canım senin kız mıydı? Hadi biraz kız isimleri söyleyin o zamanBirce neyse de Venüs değişik geldi bana biraz daha düşün daha çok karar değiştirecen :))
Kuzum seni mi kıracam koyim gitsin
Evet ya merak ettim canım sakıncası yoksa eşin ne isim koymustu çok mu sevmediğin bi isimdi iyi ugrasmıssınTabi ki yardimci olurum ne demek ama kocalara anlatin dava aciosunuz ,sonra sahitler dinlenio sonra karar cikio traji bilmem kac gazateye ilan veriyorsun cok ciddi masraf ortak karar verin size tavsiyem......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?