Oy kuzum bu kadar mutlu olacağını bilsem daha önce söylerdim CansınYaaaaaaa çok tatlisin nnn
Hayatımda ilk defa isim annesi oldum çok heyecanlıyım hahahah
Canım senin iki gün farkla söylüyorlar benim iki hafta 4 doktora gittim ayrıntılı iki hafta önden gidiyor dedi normal ultrasonda bakanlar bir hafta dedi hangisine inananimKızlar ya bu gün meselesi benim kafamı karıştırıyor neyi takip edicegimi şaşırıyorum gecen gittim ya orda 24hafta çıktı halbuki detaylida çıkana göre daha 23+5 şimdi uc uygulamam var biri adete biri bu cikanlara göre şaşırdım neyebakacagima hep farklı çıkıyor tamam anladım gec döllenme olmuş adetle uyumlu değilde ee ben bilmek istiyorum gününü az cok haftalik foto cekiyim diyorum 22-23 cektm simdi ne zaman 24u çeksem diyorum ay tek derdim bu olsun gülüyorumda kendime
Buraya ikisinin ortası birsey yazdim doğumu bir uygulamamda 31ine göre takip ediyorum
Ben baktımda yüz tllik birşey görmedimBen butun alisverisimi lohusa sepetinden yaptim cok memnun kaldim lohusa takimimi 100 tlye aldim birazdan foto atarim.ama instagramdan degil normal lohusa sepeti internet adresinden
Ayy benim eşim haftada bir akşam 9da bir akşam 12de geliyor. Seni çok iyi anlıyorum akşamüstü kestirsen belki geceye kadar dayanırsınAksam olunca cöküyor icime bir huzun. Normal ailelerde aksam 5 6 hadi oksun 7 de yemek yeniyor. Benm kocam taa 9 da isten geliyor10 da da benim uykum geliyo zaten
Gun boyu kestirdimAyy benim eşim haftada bir akşam 9da bir akşam 12de geliyor. Seni çok iyi anlıyorum akşamüstü kestirsen belki geceye kadar dayanırsın
Gun boyu kestirdimne fayda brn gun icinde uyuyunca hep uykulu ve basim agrir vaziyette geziorum. Zaten cok uykuyu da sevmiorum sicaktan hep
Evet canımCanım senin kız mıydı? Hadi biraz kız isimleri söyleyin o zaman
bu seferde bebek ozlicek iste. Baba bi var bi yok en cok ona bozuluorum zaten aksam 9 dan sonra cocuk genelde uyuyo olcakBen de gündüz uyuyamıyorum.. Olsun biz varız hüzünlenme hem annem hep keşke emekli olmasaydın diyor babama :) çalışırken birbirimizi az görüyorduk ne kadar tatlı geliyordu diyorhem yakında bebişlerimiz gelince kim özler kocayı hıh
Ayyyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım benim. Bilemiyorum gaza ne iyi gelir? Sürekli sıcak su torbasıyla gezsen popona veya ayaklarına koy sürekli. Rezene de iyi geliyor ama hamilelere yasak diye biliyorum. Çiğ lahana acaba gaz mı yapar yoksa söker mi bide onu araştır istersen ama sıcak su baya etkili bak.Kızlar merhaba
Arkadaşınız ölümden döndücuma günü hamile pilatesinden çıktım, sonra biseyler atistirayim dedim.daha 4.lokmada midem patlayacak gibi ağrımaya başladı. Allahtan takip yaptırdığım hastanenin hemen oradaydım. Ben mide ağrısı diyerek hemen oradaki bir eczaneye girip gavisgon istedim.ama fenalaştım, bayginlik geçirdim. Hemen oradakiler acile getirdiler. Ve tahliller serumlar ..arkadaşlar ben ömrümde böyle bişey görmedim. Sancı ve ağrıdan uzanamiyorum. Saçlarımı yoluyorum ..ultrasona aldılar, safra kesemde taş vardı, ben ondan sandım. Ama tahlil sonuçları temiz ne bir enfeksiyon ne de bir enzim yükselmesi. Sonra bobrek ten suphelendiler. Hamileliğe bağlı biraz genişleme varmış ama bu ağrı yapmazmis..günlerce hastanede ağrı kesici serum yedim,.10 tane yedim.agri midem ve sagsirt bölgemde çok yoğun. Sıcak su torbaları, yürüyüşler. En son bu gaz dediler.zaten karnım davul gibi.bi lokma bişey yemeye korkuyorum.
Böyle işte..şimdi evdeyim.aksamlari artıyor şikayetlerim. Kolik bebekler gibi akşam olunca karnım aşırı gaz doluyor.sancidan nefes alamıyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar.
Canım normalde bedenin kaç ve kaç beden kıyafetler aldın? Ben hala nasıl kıyafet alacağımı bilemiyorum. 42 bedenle hamile kaldım sonra 40a düştüm şimdi 40 gibi mi alıcam yoksa 44-46 gibi mi alayım ocak için? Lohusa pijamasını kastediyorum özellikleBen butun alisverisimi lohusa sepetinden yaptim cok memnun kaldim lohusa takimimi 100 tlye aldim birazdan foto atarim.ama instagramdan degil normal lohusa sepeti internet adresinden
Doğru ben de özlerdim. Peki eşinin yapabileceği bir şey var mı? Mesela başka vardiya başka iş? Ben eşime bebek doğduktan sonra ek ders makale saha araştırması kitap hepsini bırakıyorsun sadece zorunlu derslere giriyorsun diye şart koydum hatta çocuk yapmayı bunlara 5 sene ara verirsen diye kabul etmiştim. Ama dürüst olmak gerekirse bunları bana çocuğun bakımında yardım etsin diye istedim. Çocuğun özleyip özlemeyeceğini ona ayıracağı zamanı kendisi düşünsünbu seferde bebek ozlicek iste. Baba bi var bi yok en cok ona bozuluorum zaten aksam 9 dan sonra cocuk genelde uyuyo olcak
Ben venüsü beğendim canım, ilk defa sende duyuyorum biraz değişik geldi ama güzelde yani. Deniz ismini de normalde çok severim. Aslında ikisi kategori olarak benzerler coğrafyayla ilgililer ama yan yana berbat oluyorlarKızlar isimleri netleştirdiniz mi? Ben kapı süsü siparişi vermek istiyorum ama ismi hala netleştiremediğimiz için veremiyorumşimdi ben değişik az bulunan bir isim olsun istiyorum ama eşim daha klasık isim düşünüyor. Bu arada benim de erkek olsaydı kayınpederimin adı olacaktı en bastan kabul etmiştim eşime de söylemiştim. Ama kızımız olunca da ben koymak istiyorum. İki isim düşünüyorum teki arkadasımın kardeşinin ismiydi evlenmeden önceden beri çok beğeniyorum Venüs diğer isim de Birce. Ama ben daha cok Venüs istiyorum. Bu arada eşim de Deniz olsun istiyor siz ne diyorsunuz eşinizi bu konularda ikna edebiliyor musunuz? Sizce isim tercihim gerçekten kötü mü
Geçmiş olsun canım Allah'tan arkadaşın varmış yanında. Maltepe park bana çok yakın bu arada :)Merhaba kızlar, bugün maltepe avmye gittik arkadaşla tabi ki yine fenalaştım, neredeyse baygınlık geçiriyordum. Ya böyle olmuyordum vitaminlerimi kullanmaya başladığımdan beridir yine çok kötü oldum. Tansiyonum düştü, terleme, bulantı bi ara görüntü gitti falan. Orada bir banka yattım 5 dakika sonra kendime geldim. Offff niye hemen yoruluyorum anlamıyorum, millet fıldır fıldır geziyor.Neyse Allah beterinden korusun tabi. Lüks avm olunca her şey sanki ekstra pahalıydı bu arada bir adet emzik kabı aldım sadece. Arkadaş dedi ki aralık sonu acayip indirim oluyor bebek mağazalarında o zaman çoğu şeyi al dedi ama son dakikaya kadar nasıl bekleyim ya bebek erken gelirse veya karda kışta alışverişe mi çıkıcam En iyisi internetten almak sanırım bir de şimdiden indirimleri takip etmek, avmlerde değil daha dışarıda ki mağazalarından almak mesela. Sizlerde iyisinizdir inşallah gençlerr
Iste her doktorda farklı çıkıyor ortalama birsey alıcaz mecbur canım ben sata göre doktora göre hepsini takip ediyorum napıyım bizimkide böyleCanım senin iki gün farkla söylüyorlar benim iki hafta 4 doktora gittim ayrıntılı iki hafta önden gidiyor dedi normal ultrasonda bakanlar bir hafta dedi hangisine inananim
Kuzum ben normal doğum istiyorum mümkünse her şeyiyle normalArkadaşlar normal doğum epidural ve sezeryan epidural hakkında ne düşünüyorsunuz ?
kendi isini yapiyo canim. Aslinda egitim fakultesi mezunu keske kendi meslegini yapsa ama istemedigi icin suanki isini yapiyo. Onun ozlemesi cok umrumda diil deDoğru ben de özlerdim. Peki eşinin yapabileceği bir şey var mı? Mesela başka vardiya başka iş? Ben eşime bebek doğduktan sonra ek ders makale saha araştırması kitap hepsini bırakıyorsun sadece zorunlu derslere giriyorsun diye şart koydum hatta çocuk yapmayı bunlara 5 sene ara verirsen diye kabul etmiştim. Ama dürüst olmak gerekirse bunları bana çocuğun bakımında yardım etsin diye istedim. Çocuğun özleyip özlemeyeceğini ona ayıracağı zamanı kendisi düşünsün
Az once arastirdim bu meseleyi ama yeterli bilgi yok suan kafamda. Epidural nedir spinal nedir hangisi avantajli arkadaslar var mi daha once bunlarla doguranKuzum ben normal doğum istiyorum mümkünse her şeyiyle normalveya doğal doğum mu desem.. Ama çok zorlanırsamda epidurale karşı değilim. Sezeryan olmak istemiyorum ama Allah korusun gerekirse de epidural sezeryan olmak isterim. Spinali çok bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?