2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kızlar, bugün maltepe avmye gittik arkadaşla tabi ki yine fenalaştım, neredeyse baygınlık geçiriyordum. Ya böyle olmuyordum vitaminlerimi kullanmaya başladığımdan beridir yine çok kötü oldum. Tansiyonum düştü, terleme, bulantı bi ara görüntü gitti falan. Orada bir banka yattım 5 dakika sonra kendime geldim. Offff niye hemen yoruluyorum anlamıyorum, millet fıldır fıldır geziyor. Neyse Allah beterinden korusun tabi. Lüks avm olunca her şey sanki ekstra pahalıydı bu arada bir adet emzik kabı aldım sadece. Arkadaş dedi ki aralık sonu acayip indirim oluyor bebek mağazalarında o zaman çoğu şeyi al dedi ama son dakikaya kadar nasıl bekleyim ya bebek erken gelirse veya karda kışta alışverişe mi çıkıcam En iyisi internetten almak sanırım bir de şimdiden indirimleri takip etmek, avmlerde değil daha dışarıda ki mağazalarından almak mesela. Sizlerde iyisinizdir inşallah gençlerr

Canım senin iki gün farkla söylüyorlar benim iki hafta 4 doktora gittim ayrıntılı iki hafta önden gidiyor dedi normal ultrasonda bakanlar bir hafta dedi hangisine inananim

Ben butun alisverisimi lohusa sepetinden yaptim cok memnun kaldim lohusa takimimi 100 tlye aldim birazdan foto atarim.ama instagramdan degil normal lohusa sepeti internet adresinden
Ben baktımda yüz tllik birşey görmedim gecelik takımı istiyorum pijama değil. O yüzden biraz pahalı galiba

Aksam olunca cöküyor icime bir huzun. Normal ailelerde aksam 5 6 hadi oksun 7 de yemek yeniyor. Benm kocam taa 9 da isten geliyor 10 da da benim uykum geliyo zaten
Ayy benim eşim haftada bir akşam 9da bir akşam 12de geliyor. Seni çok iyi anlıyorum akşamüstü kestirsen belki geceye kadar dayanırsın

Ayy benim eşim haftada bir akşam 9da bir akşam 12de geliyor. Seni çok iyi anlıyorum akşamüstü kestirsen belki geceye kadar dayanırsın
Gun boyu kestirdim ne fayda brn gun icinde uyuyunca hep uykulu ve basim agrir vaziyette geziorum. Zaten cok uykuyu da sevmiorum sicaktan hep

Kızlar bugün eşim faranjit olmuş KBB a muayene olurken ben de alerjim için ne yapabilirim diye sordum. Alerjik rinitim var bazen alerji hapı kullanmak zorunda kalıyorum. Bana öneriler yazan bir çıktı verdi sizinle de paylaşayım

Gun boyu kestirdim ne fayda brn gun icinde uyuyunca hep uykulu ve basim agrir vaziyette geziorum. Zaten cok uykuyu da sevmiorum sicaktan hep

Ben de gündüz uyuyamıyorum.. Olsun biz varız hüzünlenme hem annem hep keşke emekli olmasaydın diyor babama :) çalışırken birbirimizi az görüyorduk ne kadar tatlı geliyordu diyor hem yakında bebişlerimiz gelince kim özler kocayı hıh

bu seferde bebek ozlicek iste. Baba bi var bi yok en cok ona bozuluorum zaten aksam 9 dan sonra cocuk genelde uyuyo olcak

Ayyyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım benim. Bilemiyorum gaza ne iyi gelir? Sürekli sıcak su torbasıyla gezsen popona veya ayaklarına koy sürekli. Rezene de iyi geliyor ama hamilelere yasak diye biliyorum. Çiğ lahana acaba gaz mı yapar yoksa söker mi bide onu araştır istersen ama sıcak su baya etkili bak.

Ben butun alisverisimi lohusa sepetinden yaptim cok memnun kaldim lohusa takimimi 100 tlye aldim birazdan foto atarim.ama instagramdan degil normal lohusa sepeti internet adresinden
Canım normalde bedenin kaç ve kaç beden kıyafetler aldın? Ben hala nasıl kıyafet alacağımı bilemiyorum. 42 bedenle hamile kaldım sonra 40a düştüm şimdi 40 gibi mi alıcam yoksa 44-46 gibi mi alayım ocak için? Lohusa pijamasını kastediyorum özellikle

bu seferde bebek ozlicek iste. Baba bi var bi yok en cok ona bozuluorum zaten aksam 9 dan sonra cocuk genelde uyuyo olcak
Doğru ben de özlerdim. Peki eşinin yapabileceği bir şey var mı? Mesela başka vardiya başka iş? Ben eşime bebek doğduktan sonra ek ders makale saha araştırması kitap hepsini bırakıyorsun sadece zorunlu derslere giriyorsun diye şart koydum hatta çocuk yapmayı bunlara 5 sene ara verirsen diye kabul etmiştim. Ama dürüst olmak gerekirse bunları bana çocuğun bakımında yardım etsin diye istedim. Çocuğun özleyip özlemeyeceğini ona ayıracağı zamanı kendisi düşünsün

Ben venüsü beğendim canım, ilk defa sende duyuyorum biraz değişik geldi ama güzelde yani. Deniz ismini de normalde çok severim. Aslında ikisi kategori olarak benzerler coğrafyayla ilgililer ama yan yana berbat oluyorlar Göbek adı deniz olsa mesela? Kimlikte yazmaz ama siz ona arada deniz deseniz veya senin göbek adın deniz deseniz mesela?

Geçmiş olsun canım Allah'tan arkadaşın varmış yanında. Maltepe park bana çok yakın bu arada :)
Aralık 15ten sonra hemen hemen tüm mağazalarda yılbaşı indirimi oluyo tecrübeyle sabit :) mesela ben banyo, bakım, bez, krem gibi ürünleri hep aralığa bıraktım. Ha diyelim ki olmadı hepsi bir tık uzakta zaten ürünleri de belirledim gibi :) internet alışverişi ciddi anlamda uyguna geliyor birçok üründe en olmadı öyle yaparsın dediğin gibi :)

Canım senin iki gün farkla söylüyorlar benim iki hafta 4 doktora gittim ayrıntılı iki hafta önden gidiyor dedi normal ultrasonda bakanlar bir hafta dedi hangisine inananim
Iste her doktorda farklı çıkıyor ortalama birsey alıcaz mecbur canım ben sata göre doktora göre hepsini takip ediyorum napıyım bizimkide böyle

Arkadaşlar normal doğum epidural ve sezeryan epidural hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Kuzum ben normal doğum istiyorum mümkünse her şeyiyle normal veya doğal doğum mu desem.. Ama çok zorlanırsamda epidurale karşı değilim. Sezeryan olmak istemiyorum ama Allah korusun gerekirse de epidural sezeryan olmak isterim. Spinali çok bilmiyorum ama.

kendi isini yapiyo canim. Aslinda egitim fakultesi mezunu keske kendi meslegini yapsa ama istemedigi icin suanki isini yapiyo. Onun ozlemesi cok umrumda diil de ben hep babaya hasret buyudugum icin kendi cocugum buna maruz kalsin bu onun icinde bi yara olsun istemiorum[/QUOTE]

Az once arastirdim bu meseleyi ama yeterli bilgi yok suan kafamda. Epidural nedir spinal nedir hangisi avantajli arkadaslar var mi daha once bunlarla doguran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…