3. Ismi koymus cocuk iki isimli bir de hazal ismini koymus beynimden vurulmusa dondum bayiliyordum nufus cuzdanini gorunce begenmedigini sildiririz yaaaa dedi o is oyle kolay degil cok zahmetliEvet ya merak ettim canım sakıncası yoksa eşin ne isim koymustu çok mu sevmediğin bi isimdi iyi ugrasmıssın
Evet canım
Eylül Asel
Betül
Azra
Asude
Sude Naz
Aslı
Ben bunları düşünüyorum bakalım artık
Boyum 1.70 70 kiloyum yaklasik 65le kaldim large aldim pijama yani tam kili kilina uymak zorunda degil ozellikke gecelik xl alsam ne olur l alsam ne olur dedi bi l bi xl aldimCanım normalde bedenin kaç ve kaç beden kıyafetler aldın? Ben hala nasıl kıyafet alacağımı bilemiyorum. 42 bedenle hamile kaldım sonra 40a düştüm şimdi 40 gibi mi alıcam yoksa 44-46 gibi mi alayım ocak için? Lohusa pijamasını kastediyorum özellikle
İyi aksamlar kızlar nasılsınız yazılanları hep okuyorum ama pek yazamıyorum yoğunluktan dolayı aksam 7 gibi evde oluyorum bu aksam canım cok sıkkın kendi ailemle esimin ailesi arasında kaldım aslında çok küçük olan bir mevzu yanlış anlaşılmalar yüzünden iyice büyüdü ben bu durumdan iyice sıkıldım sizde öylemisiniz en ufak bir olay bile beni artık çok etkilyor siz olsanız ne yapardınız kendi aralarında halletsinler deyip cekilirmiydiniz yoksa cozum yolu ararmıydınız
Ben epidural oldum cok rahat ettim sezeryanimla ilgili hic bir sorun yasamadim.Ankara da hrs de olmustum simdi ki doktorum diyor ki , en onemlisi anestezi uzmani o cok onemli sezeryanda ....Az once arastirdim bu meseleyi ama yeterli bilgi yok suan kafamda. Epidural nedir spinal nedir hangisi avantajli arkadaslar var mi daha once bunlarla doguran
Benim babam bizi birakti gitti.hic gormedim ama dunya melegi bir dede buyuttu bizi onu kaybedene kadar hic yoklugunu hissetmedim hayat iste herkese bi yoksunluk veriyor....ahah cok hakli aslinda. Benm babam uzun yol soforuydu. 6 ayda bir gorurduk o yuzden biraz galiba bu korkum. Bakalim hersey rayina oturur insallaj
benim de geç döllenme. 2 hafta geriden geliyordu hep. Ama zamanla gününü yakaladı. Doktora sorunca o da satı takip et biz ona dikkat edicez dediBende sati takip ediyim o zaman canım fark azalıyor benimde öyle olucak demek ki burdan sata göreye ayarliym yine
Harika olmuş maşallahhh
Uc isim.cok olmus gercekten3. Ismi koymus cocuk iki isimli bir de hazal ismini koymus beynimden vurulmusa dondum bayiliyordum nufus cuzdanini gorunce begenmedigini sildiririz yaaaa dedi o is oyle kolay degil cok zahmetli
Ben normal.dogumda da yapilanini merak ediorum. Yogun basagrisindan bahsediolar sende olmadi miBen epidural oldum cok rahat ettim sezeryanimla ilgili hic bir sorun yasamadim.Ankara da hrs de olmustum simdi ki doktorum diyor ki , en onemlisi anestezi uzmani o cok onemli sezeryanda ....
Allah dedeciginin mekanini cennet etsin:)Benim babam bizi birakti gitti.hic gormedim ama dunya melegi bir dede buyuttu bizi onu kaybedene kadar hic yoklugunu hissetmedim hayat iste herkese bi yoksunluk veriyor....
Amin canim allah rahmet eylesinkızlar biz 6 kardeşiz ve en küçüğü benim
rahmetli annecim babacığım ın kucağında büyüdüm hiç büyümüyorsunuz evlendim hala küçük bendim siz böyle ailelerden bahsedince burnumda tüttü kocaman bir özlem duydum
allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin canim bende seninle ayni durumdayim dedigin gibi evin en küçüğü olunca buyuyemiyorsun onlarin yokluğu kucuge daha cok aci veriyor sankikızlar biz 6 kardeşiz ve en küçüğü benim
rahmetli annecim babacığım ın kucağında büyüdüm hiç büyümüyorsunuz evlendim hala küçük bendim siz böyle ailelerden bahsedince burnumda tüttü kocaman bir özlem duydum
allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun inşallah
Galiba kvde de bana bu modelden oruyo
Canim basim agrimadiUc isim.cok olmus gercekten
Ben normal.dogumda da yapilanini merak ediorum. Yogun basagrisindan bahsediolar sende olmadi mi
Allah dedeciginin mekanini cennet etsin:)
Amin canim allah rahmet eylesin
Bende aynı senin gibi istiyorum canım ama zorunlu sezeryan olmak durumunda kalırsam anestezi ile mı epidural ile mı daha iyi olur onu düşünüyorum. anestezi de bebeğe de geçiyor bebek hafif uyuşuk doğuyor diyorlar ama bazısı da öyle birşey yok hemen bayılır bayılmaz bebeği alıyor diyorlar hangisi doğru ki :)Kuzum ben normal doğum istiyorum mümkünse her şeyiyle normalveya doğal doğum mu desem.. Ama çok zorlanırsamda epidurale karşı değilim. Sezeryan olmak istemiyorum ama Allah korusun gerekirse de epidural sezeryan olmak isterim. Spinali çok bilmiyorum ama.
yaa biz büyük küçük tüm kızkardeşler çok etkilendik etkilenmemek mümkünmüdür bazı gece eşim uyurken benim gözyaşlarım sel oluyor ozaman rahatliyorsun sürekli eşimle beraberiz isyerinde evde beni aninda yakaliyor kesinlikle aglatmiyor allah razı olsun ondan iyiki var iyiki benim hayatimdaAllah rahmet eylesin canim bende seninle ayni durumdayim dedigin gibi evin en küçüğü olunca buyuyemiyorsun onlarin yokluğu kucuge daha cok aci veriyor sanki
Canın sıkılmakta çok haklisin ama iki taraf kendi halletsin diyip aradan çekilmek anne babalar için mümkün değil gibi geliyor bana sonuçta o aileleri bağlayan çocuklar. sizlerin arayı bulmanız gerekiyor gibi geliyor bana canım. Allah yardımcın olsunİyi aksamlar kızlar nasılsınız yazılanları hep okuyorum ama pek yazamıyorum yoğunluktan dolayı aksam 7 gibi evde oluyorum bu aksam canım cok sıkkın kendi ailemle esimin ailesi arasında kaldım aslında çok küçük olan bir mevzu yanlış anlaşılmalar yüzünden iyice büyüdü ben bu durumdan iyice sıkıldım sizde öylemisiniz en ufak bir olay bile beni artık çok etkilyor siz olsanız ne yapardınız kendi aralarında halletsinler deyip cekilirmiydiniz yoksa cozum yolu ararmıydınız
Yok canım cok sukur eşim uzak kalma taraftarı bizi üzmesinlerde kim ne yapıyorsa yapsın hesabında ama bence etkileniyor annesinin söylediklerinden sonradan benim üzüldüğümü gördükçe oda üzülüyorE Esseyel canım kendini soyutlayabiliyorsan en güzeli o. Hele ki hamilesin kim kime ne yaparsa yapsın sen hiç ilgilenme mümkünse. Ama ben yapamazdım muhtemelen, insan çok etkileniyor ailelerden. Eşinin davranışları da önemli tabi, seni rahatlatacak şekilde mi davranıyor yoksa onlardan etkileniyor mu mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?