2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah mekanlarını cennet eylesin canım. Eşinden de Allah razı olsun ne güzel seni ağlatmamaya çalışan bir hayat yoldasın var ..

Saolasın canım ama onlar arayı bulmak istemiyor ve galiba annesine şikayet eden gelin durumuna düştüm

Saolasın canım ama onlar arayı bulmak istemiyor ve galiba annesine şikayet eden gelin durumuna düştüm
Keşke aileler böyle davrandiklarinda hem çocuklarına hem evliliklerine ne kadar zarar verdiklerini farketseler. Konu ne bilmiyorum ama sen su an hassas dönemindesin kimseye kafa tutup tartışıp konuşup bişeyleri halledebilecek durumun yok. Esen bir fırtına var sende istemesen de bu biraz eğileceksin kirilmamaya dikkat ediceksin. Bebeğini dogur lohusaligini atlar ondan sonra ne yapmak istiyorsan yap benim tavsiyem :)

Saolasın canım bencede en iyisi o teşekkür ederim tavsiyelerin için :)

Allah Rahmet eylesin canım İnşAllah sizde onlar kadar iyi bşr anne baba olacaksınız: ))

Göksu'yu cok begendim ....
Aa çok sevindim :) mavi rengini çok seviyorum hem mavi su anlamı hem gökten inen su anlamı hem de Türklerin akarsularına verdiği ad gibi güzel anlamları var :) bir de rüyasında böyle bir kız çocuğunu sevdiğini söyleyince eşim, isim daha ağır basıyor. Belki ikinci bir ad eklenebilir ona karar veremedim :)

Masallah canim allah bozmasin yogurtlu corba tavsiye ederim tavuk corbasi pek iyi gelmeyebilir
Sağolasın canım bu mide ağrısı çok yordu beni inşallah sabaha geçer tabi ki uyuyabilirsem
Gerçekten güzel isim ama bence canım tek isim düşün derim iki isim olunca bu ismin orjinalliği gider bence yinede sen bilirsin

Ailenin hayata bakis acisina uygun isinler tasimali cocuklar ismi duydugunda sicacik olmali icin ben esimi cok seviyorum cem ismini de cok severim.derleyen toplayan demek son donemde de pek konulmayan bir isim utku ise oz turkce anlami guzel icimize cok sindi isminin anlamini bilmiyirdum anlami duyunca daha cok begendim ama isim koyarken kimseye soylemeyin icinizin isindigi ismi koyun en son soyleyin buyuklere ozellikle bin cesit yorum biz kizimin adini esimin ailesine en son soyledik simdi oglumada umut dusunmustuk kizim agzindan kacirmis bin turlu yorum yapilinca yildik.

benim de geç döllenme. 2 hafta geriden geliyordu hep. Ama zamanla gününü yakaladı. Doktora sorunca o da satı takip et biz ona dikkat edicez dedi
Suan geriden geliyor bakalım ilerleyen zamanlarda nolucak canım demek ki sata bakmak gerekiyor ne olsada

Kizcagizim sagolsun hep asagilara şeyime doğru vuruyor ve ben cisim varmis gibi hissediyorum ama yok aslında biraz ayakta durdum yemek yaparken hemen baskı yaptı yaa ama ben benn daha gezicem ona birseyler alicam yapma kızım etme kızım yukarı çık birazcik yanlardan vur annende görsün videosunu ceksin babana atsin dimi ama yani

Hayirli aksamlar herkese,
Bugun idrar tahlilimi aile hekimime goturdum. Bol epitel bakteri gorulmus, akintin mi var dedi. Normalin disinda bir sey gozlemlemedim dedim. Farkinda degilsindir ama bu tahlile gore akintin var ama korkulacak bir sey degil, bol bol su icersen duzelir dedi. Kan tahlilimi gorunce de her seyin guzel ve yolunda, hamileliginin keyfini cikarabilirsin dedi. Cok motive edici, cok rahatlatici bir doktor, seviyorum valla, Allah razi olsun. Kan tahlilimde sadece kreatinin degeri dusuk biraz. İnternetten baktim, yuksek olmasi tehlikeliymis, hamileligin 6. Ayinda ise zaten dusuyormus, sonra duzeliyormus.

@yesa1
Kırmızıbalık ın annesi, Azra nın ananesi efsane battaniye örüyor; sanırsın peluş

Çok güzelmiş annenin ellerine sağlık bebişin sağlıkla büyüsün içinde ❤

Çok güzel bir isim biz de erkek olsa Göksu Cem koyacaktık kız olunca Aksu Ece ye karar verdik. ikinci olursa ve kız erkek farketmez Göksu koyacağız. Anlamları çok güzel.
Bak bu burada Aksu ve Göksu nehirlerinin birleştiği yerde oluşan Mavi göl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…