Bende de benzer durumlar var,
Kendi hallerine bıraktım. Çünkü hamileyim ve ekstra üzülüp kırılıyorum herşeye.
Hiç bişey yokmuş gibi takılmaya çalışıyorum.
Ama elbette kolay değil
Allah mekanlarını cennet eylesin canım. Eşinden de Allah razı olsun ne güzel seni ağlatmamaya çalışan bir hayat yoldasın var ..yaa biz büyük küçük tüm kızkardeşler çok etkilendik etkilenmemek mümkünmüdür bazı gece eşim uyurken benim gözyaşlarım sel oluyor ozaman rahatliyorsun sürekli eşimle beraberiz isyerinde evde beni aninda yakaliyor kesinlikle aglatmiyor allah razı olsun ondan iyiki var iyiki benim hayatimda
Saolasın canım ama onlar arayı bulmak istemiyor ve galiba annesine şikayet eden gelin durumuna düştümCanın sıkılmakta çok haklisin ama iki taraf kendi halletsin diyip aradan çekilmek anne babalar için mümkün değil gibi geliyor bana sonuçta o aileleri bağlayan çocuklar. sizlerin arayı bulmanız gerekiyor gibi geliyor bana canım. Allah yardımcın olsun
Keşke aileler böyle davrandiklarinda hem çocuklarına hem evliliklerine ne kadar zarar verdiklerini farketseler. Konu ne bilmiyorum ama sen su an hassas dönemindesin kimseye kafa tutup tartışıp konuşup bişeyleri halledebilecek durumun yok. Esen bir fırtına var sende istemesen de bu biraz eğileceksin kirilmamaya dikkat ediceksin. Bebeğini dogur lohusaligini atlar ondan sonra ne yapmak istiyorsan yap benim tavsiyem :)Saolasın canım ama onlar arayı bulmak istemiyor ve galiba annesine şikayet eden gelin durumuna düştüm
Saolasın canım bencede en iyisi o teşekkür ederim tavsiyelerin için :)Keşke aileler böyle davrandiklarinda hem çocuklarına hem evliliklerine ne kadar zarar verdiklerini farketseler. Konu ne bilmiyorum ama sen su an hassas dönemindesin kimseye kafa tutup tartışıp konuşup bişeyleri halledebilecek durumun yok. Esen bir fırtına var sende istemesen de bu biraz eğileceksin kirilmamaya dikkat ediceksin. Bebeğini dogur lohusaligini atlar ondan sonra ne yapmak istiyorsan yap benim tavsiyem :)
Allah Rahmet eylesin canım İnşAllah sizde onlar kadar iyi bşr anne baba olacaksınız: ))yaa biz büyük küçük tüm kızkardeşler çok etkilendik etkilenmemek mümkünmüdür bazı gece eşim uyurken benim gözyaşlarım sel oluyor ozaman rahatliyorsun sürekli eşimle beraberiz isyerinde evde beni aninda yakaliyor kesinlikle aglatmiyor allah razı olsun ondan iyiki var iyiki benim hayatimda
Aa çok sevindim :) mavi rengini çok seviyorum hem mavi su anlamı hem gökten inen su anlamı hem de Türklerin akarsularına verdiği ad gibi güzel anlamları var :) bir de rüyasında böyle bir kız çocuğunu sevdiğini söyleyince eşim, isim daha ağır basıyor. Belki ikinci bir ad eklenebilir ona karar veremedim :)Göksu'yu cok begendim ....
âmin inşallah kardeşim, sağol canım benim allah razı olsunAllah mekanlarını cennet eylesin canım. Eşinden de Allah razı olsun ne güzel seni ağlatmamaya çalışan bir hayat yoldasın var ..
inşallah hepimizinde cocuklari mutlu musmutlu ailelerde büyürlerAllah Rahmet eylesin canım İnşAllah sizde onlar kadar iyi bşr anne baba olacaksınız: ))
Sağolasın canım bu mide ağrısı çok yordu beni inşallah sabaha geçer tabi ki uyuyabilirsemMasallah canim allah bozmasin yogurtlu corba tavsiye ederim tavuk corbasi pek iyi gelmeyebilir
Gerçekten güzel isim ama bence canım tek isim düşün derim iki isim olunca bu ismin orjinalliği gider bence yinede sen bilirsinAa çok sevindim :) mavi rengini çok seviyorum hem mavi su anlamı hem gökten inen su anlamı hem de Türklerin akarsularına verdiği ad gibi güzel anlamları var :) bir de rüyasında böyle bir kız çocuğunu sevdiğini söyleyince eşim, isim daha ağır basıyor. Belki ikinci bir ad eklenebilir ona karar veremedim :)
Teşekkür ederiz teyzesiHarika olmuş maşallahhh
Efsane bişey bana da ör dedim anneme, yumuş yumuşGaliba kvde de bana bu modelden oruyo
Başaramazsak bizim psikoloji bozulur , bebeğe yansır , sütümüz olmaz vs..zor canım ama nasıl başaracaz bilmiyorum
Ailenin hayata bakis acisina uygun isinler tasimali cocuklar ismi duydugunda sicacik olmali icin ben esimi cok seviyorum cem ismini de cok severim.derleyen toplayan demek son donemde de pek konulmayan bir isim utku ise oz turkce anlami guzel icimize cok sindi isminin anlamini bilmiyirdum anlami duyunca daha cok begendim ama isim koyarken kimseye soylemeyin icinizin isindigi ismi koyun en son soyleyin buyuklere ozellikle bin cesit yorum biz kizimin adini esimin ailesine en son soyledik simdi oglumada umut dusunmustuk kizim agzindan kacirmis bin turlu yorum yapilinca yildik.Aa çok sevindim :) mavi rengini çok seviyorum hem mavi su anlamı hem gökten inen su anlamı hem de Türklerin akarsularına verdiği ad gibi güzel anlamları var :) bir de rüyasında böyle bir kız çocuğunu sevdiğini söyleyince eşim, isim daha ağır basıyor. Belki ikinci bir ad eklenebilir ona karar veremedim :)
Suan geriden geliyor bakalım ilerleyen zamanlarda nolucak canım demek ki sata bakmak gerekiyor ne olsadabenim de geç döllenme. 2 hafta geriden geliyordu hep. Ama zamanla gününü yakaladı. Doktora sorunca o da satı takip et biz ona dikkat edicez dedi
Aa çok sevindim :) mavi rengini çok seviyorum hem mavi su anlamı hem gökten inen su anlamı hem de Türklerin akarsularına verdiği ad gibi güzel anlamları var :) bir de rüyasında böyle bir kız çocuğunu sevdiğini söyleyince eşim, isim daha ağır basıyor. Belki ikinci bir ad eklenebilir ona karar veremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?