- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 37
Maltepe park bana da yakın arkadaslar ozaman görüsebilme şansımız var birgün maltepe parkda :)Geçmiş olsun canım Allah'tan arkadaşın varmış yanında. Maltepe park bana çok yakın bu arada :)
Aralık 15ten sonra hemen hemen tüm mağazalarda yılbaşı indirimi oluyo tecrübeyle sabit :) mesela ben banyo, bakım, bez, krem gibi ürünleri hep aralığa bıraktım. Ha diyelim ki olmadı hepsi bir tık uzakta zaten ürünleri de belirledim gibi :) internet alışverişi ciddi anlamda uyguna geliyor birçok üründe en olmadı öyle yaparsın dediğin gibi :)
Bende ordayım kızlar birgün maltepe parkda görüsmeliyiz ozmanSen de Anadolu yakasındasın di mi ne güzel :) görüşüp tanışmayı ben de isterim artık hepinizi tanıyor gibi hissediyorum aynı yolda yürüyünce farklı bir bağ oluyor sanki :)
Kızlar isimleri netleştirdiniz mi? Ben kapı süsü siparişi vermek istiyorum ama ismi hala netleştiremediğimiz için veremiyorumşimdi ben değişik az bulunan bir isim olsun istiyorum ama eşim daha klasık isim düşünüyor. Bu arada benim de erkek olsaydı kayınpederimin adı olacaktı en bastan kabul etmiştim eşime de söylemiştim. Ama kızımız olunca da ben koymak istiyorum. İki isim düşünüyorum teki arkadasımın kardeşinin ismiydi evlenmeden önceden beri çok beğeniyorum Venüs diğer isim de Birce. Ama ben daha cok Venüs istiyorum. Bu arada eşim de Deniz olsun istiyor siz ne diyorsunuz eşinizi bu konularda ikna edebiliyor musunuz? Sizce isim tercihim gerçekten kötü mü
Arkadaşlar normal doğum epidural ve sezeryan epidural hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Kızlar midemi üşüttüm sanırım ne yesem bulanıyor kusacak gibiyim ne yapsam iyi gelir KV sağolsun tavuk suyuna çorba yaptı ama hala bulantı var su içsem bile ağrıyor
Canım senin kız mıydı? Hadi biraz kız isimleri söyleyin o zaman
Şuan hiçbir şey yiyip içemiyorum kuzum uyuyamıyorum bile eşim oğlanı aldı yatırdı yattı bende oturuyorum öle tvye bakıyorum bundan sonra gündüz uykularını iptal etmem lazımVenüs çok güzel bir isim ve söyledin mi anlaşılmayacak bir isim değil birce de güzel tabi.
Epidural normal Doğum yaptım tavsiye ederim kolay rahat oluyor ama bende öyle olmadı çok gereksiz bir zamanda taktırdım bunda istemiyorum sancı ağrıma dayanabiliyorum.
bastıracak şeyler yesen kraker, patates haşlama gibi tavuk suyu biraz yağlı olduğundan rahatsız eder belki
Şuan hiçbir şey yiyip içemiyorum kuzum uyuyamıyorum bile eşim oğlanı aldı yatırdı yattı bende oturuyorum öle tvye bakıyorum bundan sonra gündüz uykularını iptal etmem lazım
CAnim ben kullandim dogumdan sonra oglumu emdirdikce suruyorum zaten birkacgun surdukten sonra alisiyosun kaliyo zaten krem ben hamileyken surmedim bebegimi emdirdigimde suruyordum birkacgun sonrada alistigim icin surmedimBu 10 ml lik mis miiionu bile fark etmemisim 40 mllik die bakiyorum inan sagol cnm en az 40 ml lazim zaten bence de sonrasinda lazim olursa aliriz bi kutu daha
Benim oğlan en geç 7 de uyanmış oluyor canım o yüzden bünye gündüz uykusu istiyor o zamanda gece uyuyamıyorum yarın bide ablamlarda toplanılacak hiç gitmek istemiyorum ama offf pofffbende geceleri uyuyamıyorum sonra öğlen geç kalkıyorum tabi
bebek olunca zaten uyuyamıyacsğım diye önemsemiyorum şimdilik
Benim oğlan en geç 7 de uyanmış oluyor canım o yüzden bünye gündüz uykusu istiyor o zamanda gece uyuyamıyorum yarın bide ablamlarda toplanılacak hiç gitmek istemiyorum ama offf pofff
Öle canım deneme yanılma yoluyla bulacaz zaman çabuk geçiyor zaten gram uykum yok bide ağrım var neyse kontrole 5 gün kaldı onu düşünüp mutlu olim en iyisievet ya senin mecburen azda olsa uyuman lazım
Yarın madem bi yere gideceksin öğlen uyulmadığında nasıl olacaksın bide öyle dene.
Öle canım deneme yanılma yoluyla bulacaz zaman çabuk geçiyor zaten gram uykum yok bide ağrım var neyse kontrole 5 gün kaldı onu düşünüp mutlu olim en iyisi
Canım ben neredeyse 5 haftadır görmüyorum kızçemi çok uzun oldu çoook özledim ağrım mide üşütmesinden herhalde bugün de oturarak uyucam öyle dalıyorum anca yoksa yatakta dön dön yapıyorum o daha zor oluyorağrılar artık normal sende biliyorsun her gün başka bir yere ağrı geliyor.
Ev işi çocuk derken kendimizi de yoruyoruz tabi ister istemez.
sok günlerin tadını çıkartmak lazım benekler Doğunca iyice yorulacağız
Bizim daha görüşmemize çok var ya ay sonuna özlüyorum artık ..
Canım ben neredeyse 5 haftadır görmüyorum kızçemi çok uzun oldu çoook özledim ağrım mide üşütmesinden herhalde bugün de oturarak uyucam öyle dalıyorum anca yoksa yatakta dön dön yapıyorum o daha zor oluyor
Eşime demiştim ki bu hamileliğimi daha dolu dolu geçirecem naz yapacam ama nerde naz anca evde oturuyorum oğlanla vakit geçiriyorum
İnşallah canım hayırlısıyla son kontrolden sonra doktorumuz 5 hafta sonra görüşelim dedi uygun zamanı ayarlayalım derken 5.5 hafta olacak neredeyse neyse sağlık olsun az kaldı şeker yüklemesi de yapılacak inşallah bir daha bukadar uzun zaman vermezsenin neden bu kadar uzun oldu. Şimdi iyice büyümüş kocaman bir kız göreceksin.
Kız evlat başka ya arkadaş resmen kızımla yaşadıklarımı yaşamayacağım için üzülüyorum bazen her günümüz dolu dolu geçiyor anne kız olarak bazen sarılıp tv izliyoruz bazen dolaşıyoruz çok keyifli. Çok şükür.
Hamilelikte hastalık başımıza gelecek en kötü şey bence son zamanlarda hasta olmak çok çok daha kötü. yat dinlen bol bol inşallah güzelce uyursun sabaha kadar vücudun dinlenir.
Bu hamilelik için bende çok dedim hep aşereceğim sürekli ah uh naz yapacağım diye ama malesef hiç yapamadım
anladım canım bundna sonra xaten sık sık görürüz son zaman da 15 te bir inşallahİnşallah canım hayırlısıyla son kontrolden sonra doktorumuz 5 hafta sonra görüşelim dedi uygun zamanı ayarlayalım derken 5.5 hafta olacak neredeyse neyse sağlık olsun az kaldı şeker yüklemesi de yapılacak inşallah bir daha bukadar uzun zaman vermez
Canım erkek evlat da başka yaaa anneye ayrı düşkünlüğü bende oğlumla aşk yaşıyorum resmen herkesten kıskanıyorum bana sarılıyor ah bide Anne dese ama tembel işte zamanla der herhalde birde 1 aydır yürümeyi öğrendi tam karıştırma zamanları bizi peşinde koşturuyor birde cilve yapıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz az bişi bi yere gitmiş olsak işim olsa burnumda tütüyor evlat başka yaa anne olmadan anlamıyormuşuz ben bunu anladım
Canım evet hamilelikte hastalık zor oluyor özelliklede mide ağrısı inşallah uyıyabilirim de dinlenir vucudum canım
Evdeki hesap çarşıya uymuyor ya kuzum masrafsız hamileyim diye takılıyorum eşime şanslısın bak diyorum
aleykum selâm kardeş müthiş mide ağrısıyla uyandim bir saattir dolanıyorum evin içinde şekerli su ictim ve direkmen kustum çok kötüyüm kasiklarima ağrılarda girdi zorlanirken, tek tesellim kızım kıpır kıpır kıpır içimdeMide yanmasindan uyuyamayanlara selamlar olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?