Başaramazsak bizim psikoloji bozulur , bebeğe yansır , sütümüz olmaz vs..
başarmak zorundayız.
Benim mottom bundan sonra “ Banane “olacak
Umarım lohusa döneminde de yaparım bunu :)
yaa biz büyük küçük tüm kızkardeşler çok etkilendik etkilenmemek mümkünmüdür bazı gece eşim uyurken benim gözyaşlarım sel oluyor ozaman rahatliyorsun sürekli eşimle beraberiz isyerinde evde beni aninda yakaliyor kesinlikle aglatmiyor allah razı olsun ondan iyiki var iyiki benim hayatimda
Çok güzelmiş annenin ellerine sağlık bebişin sağlıkla büyüsün içinde ❤
Çok güzel bir isim biz de erkek olsa Göksu Cem koyacaktık kız olunca Aksu Ece ye karar verdik. ikinci olursa ve kız erkek farketmez Göksu koyacağız. Anlamları çok güzel.
Bak bu burada Aksu ve Göksu nehirlerinin birleştiği yerde oluşan Mavi göl Eki Görüntüle 2054488
Günaydın kızlar sabahları o kadar uykusuz kalkıyorum ki yatağa tırnaklarimi geçiriyorum kalkmamak için resmen. Su doğum izni zimbirtisi 30. haftada başlasaydı keşke hemen ayrılırdım
Günaydın hanımlar
Çalışan bayanlara sorum var?
Aslında bir çoğunu biliyorum ama yinede bin bilsen de bir bilene danış demişler :)
Bizim ücretli izin haklarımız, süt haklarımız ne kadar
Bana ücretsiz izin vermeyecekler gibi
Nasıl bırakacağım 3,4 aylık süt kuzusunu
Kime bırakacağım en ufak bir fikrim yok
Günaydın kızlar sabahları o kadar uykusuz kalkıyorum ki yatağa tırnaklarimi geçiriyorum kalkmamak için resmen. Su doğum izni zimbirtisi 30. haftada başlasaydı keşke hemen ayrılırdım
Günaydın hanımlar
Aslında bir çoğunu biliyorum ama yinede bin bilsen de bir bilene danış demişler :)
Canım ben Ada koymayı düşünüyorum geçen gün ablam ne düşünüyorsun diye sordu bende Ada dedim işte biraz çekimser kaldı onun üstüne isim baktım başka ama hiçbiri içime sinmedi sizce Ada ismi nasıl canlar
Günaydın hanımlar
Evet canım bende yesa
nin anlattığı gibi biliyorum 16 hafta ücretli iznin var yani 4 ay. Özelde çalışıyorsan da 6 ay ücretsiz iznin var. sonrasında günde 1.5 saat süt izni var ama genelde haftanın 1 günü izin şeklinde kullanıyor bizim is yerindekiler daha avantajlı oluyor diye. Ücretsiz iznini sıkı pazarlık yap canım 2 3 ay ne alabiliyorsan almaya bak :)
Evet canım bende yesa
nin anlattığı gibi biliyorum 16 hafta ücretli iznin var yani 4 ay. Özelde çalışıyorsan da 6 ay ücretsiz iznin var. sonrasında günde 1.5 saat süt izni var ama genelde haftanın 1 günü izin şeklinde kullanıyor bizim is yerindekiler daha avantajlı oluyor diye. Ücretsiz iznini sıkı pazarlık yap canım 2 3 ay ne alabiliyorsan almaya bak :)