2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cok şükür iyi eslerimiz var ALLAH onlari basimizdan eksik etmesin :)

Teşekkür ediyorum canım :)

Günaydın hanımlar
Çalışan bayanlara sorum var?
Aslında bir çoğunu biliyorum ama yinede bin bilsen de bir bilene danış demişler :)
Bizim ücretli izin haklarımız, süt haklarımız ne kadar
Bana ücretsiz izin vermeyecekler gibi
Nasıl bırakacağım 3,4 aylık süt kuzusunu
Kime bırakacağım en ufak bir fikrim yok

canım 16 hafta verıyor devlet ama 3 haftası dogum oncesı zorunlu

dogumdan sonra 13 hafta kalıyor

ucretsız ızın işi biraz karışık normalde 1 2 yıl hakkımız var ama özel iş yerleri bazen vermiyorum diyor kafasına göre mesela arkadaş 6 ay alabildi

süt izni 1 yaşına kadar günde 1.5 saat :) istersen birleştir 15 gün olarak doğum izninin sonuna ekle

istersen 4 gün işe git 1 tam gün gitme :)

adı ıle yasasınlar ınsallah valla kuzum gzel ama yanına bı ısım daha ekle ıstersen yalın durmasın bende asaf da takılı kaldım mesela:)

Evet canım bende yesa nin anlattığı gibi biliyorum 16 hafta ücretli iznin var yani 4 ay. Özelde çalışıyorsan da 6 ay ücretsiz iznin var. sonrasında günde 1.5 saat süt izni var ama genelde haftanın 1 günü izin şeklinde kullanıyor bizim is yerindekiler daha avantajlı oluyor diye. Ücretsiz iznini sıkı pazarlık yap canım 2 3 ay ne alabiliyorsan almaya bak :)

evet canım aynen öyle ama en önemlisi tam 4 ay olmaması çünkü 3 hafta öncesinde zorunlu ya

resmen 13 hafta kalıyor 3 aylık bebe yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…