- 29 Temmuz 2017
- 283
- 710
- 23
Çarşı pazar mağaza gezmekten içim çıktı vallahi allah kolaylık versin canım sanada ::)Canım kolay gelsin, benim de taşınma derdim var ama daha tadilat işiyle uğraşıyoruz bu ay bitirebilirsek Kasım başı en geç taşınacağız. Şimdi iyim ama o zaman durumlar nasıl olacak biraz endişeliyim açıkcası
Vermemk ne demek ya insanlarda hic insaf kalmamis hakkin o senin. Vallahi gunahGünaydın hanımlar
Çalışan bayanlara sorum var?
Aslında bir çoğunu biliyorum ama yinede bin bilsen de bir bilene danış demişler :)
Bizim ücretli izin haklarımız, süt haklarımız ne kadar
Bana ücretsiz izin vermeyecekler gibi
Nasıl bırakacağım 3,4 aylık süt kuzusunu
Kime bırakacağım en ufak bir fikrim yok
37. haftada izne çıkıp hemen doğurması gerekiyor 16 haftayı da doğumdan sonra kullanmak için o da kısmet 40. haftaya kalırsa 3 hafta gitti bittievet canım aynen öyle ama en önemlisi tam 4 ay olmaması çünkü 3 hafta öncesinde zorunlu ya
resmen 13 hafta kalıyor 3 aylık bebe yaaa
Ayy allah yardim etsin insaat temizligi cok zor is. Ben 3 aylikken tasinmistim.o zaman bile zordu. Smdi nasi zordur kimbilirEv taşıyacağız dedik , evi ilk gördüğümde oh herşey nasılsa sıfır su temizliği var diye kendimi yırtıp eşimin bütün ısrarlarına rağmen eve temizlik için birini çağırmayı reddettim hatta eşim iki kişi gelecekler bak kolay olur hemen bitirirler demişti ama ben inat ettim o parayla dünyalar alınır bilmemne diye .... ( Neredeyse yarım asgari ücret istedilerde ) Şimdi ahhh ahhh diyorum ne suyu ne temizliği resmen inşaat temizliği varmış evde. Koca göbekle kıldır kıldır merdivenin üzerinde mutfak dolabı siler oldum( Annemler yardım etmesine ediyorlar ama onlar cam kapı siliyor tabi.. Bir an önce bitse de size keyifli göbekli yayılırken olan fotoları atıp muhabbetlere yine dahil olsam
Kolay gelsin ev taşımak çok zor ben de yaz ortasında taşınmıştım herşeyi annem kız kardeşim ve bir yardımcı yaptığı halde ben sancılandım bir hafta yattım yorgunluktan.. Lütfen dikkat et kendine ben o zaman çok korkup pişman olmuştum ya birşey olsaydı bebişe diye..Ev taşıyacağız dedik , evi ilk gördüğümde oh herşey nasılsa sıfır su temizliği var diye kendimi yırtıp eşimin bütün ısrarlarına rağmen eve temizlik için birini çağırmayı reddettim hatta eşim iki kişi gelecekler bak kolay olur hemen bitirirler demişti ama ben inat ettim o parayla dünyalar alınır bilmemne diye .... ( Neredeyse yarım asgari ücret istedilerde ) Şimdi ahhh ahhh diyorum ne suyu ne temizliği resmen inşaat temizliği varmış evde. Koca göbekle kıldır kıldır merdivenin üzerinde mutfak dolabı siler oldum( Annemler yardım etmesine ediyorlar ama onlar cam kapı siliyor tabi.. Bir an önce bitse de size keyifli göbekli yayılırken olan fotoları atıp muhabbetlere yine dahil olsam
Ayy allahim masallah darisi banaGünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı kızlarım büyümüş biri 500 gr 25 cm biri 450 gr 24 cm olmuşbol bol bacak ve sırt gördük arkalari dönüktü :) detaylı ultrasonuda atlattık geçen hafta şimdilik bir sorun yok sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah
amin canım allah isteyen herkese nasip etsin :)Ayy allahim masallah darisi banaallahim bana da bir cift kizi mumkunse ayni anda nasip et
Gerçekten sıfırdan herşeyi alındı bi de öyle gelecek eve bir de yok servis geldi gelecek yok elektriğe koş yok suya koş parçalandım resmen ...Ayy allah yardim etsin insaat temizligi cok zor is. Ben 3 aylikken tasinmistim.o zaman bile zordu. Smdi nasi zordur kimbilir
Banada yardım ediyorlar ama ne kadar yardımda alsa insan yoruluyor. Bir de ben illa kendim yapacağım diye inatlaştığım için daha da zor oluyor ama biraz frenlemem lazım kendimi galiba. sonradan korku basıyor akşamları çünkü keşke diyorym şöyle uzanmasaydım 4 saat hiç oturmadan ayakta durmasaydım o temizlik malzemelerini koklamasaydım falan diye. Allah hepimize kolaylık versin gerçekten ben şimdi şimdi hafiften zorlanmaya bşladım diyebilirimKolay gelsin ev taşımak çok zor ben de yaz ortasında taşınmıştım herşeyi annem kız kardeşim ve bir yardımcı yaptığı halde ben sancılandım bir hafta yattım yorgunluktan.. Lütfen dikkat et kendine ben o zaman çok korkup pişman olmuştum ya birşey olsaydı bebişe diye..
37. haftada izne çıkıp hemen doğurması gerekiyor 16 haftayı da doğumdan sonra kullanmak için o da kısmet 40. haftaya kalırsa 3 hafta gitti bitti
Vermemk ne demek ya insanlarda hic insaf kalmamis hakkin o senin. Vallahi gunah
canım 16 hafta verıyor devlet ama 3 haftası dogum oncesı zorunlu
dogumdan sonra 13 hafta kalıyor
ucretsız ızın işi biraz karışık normalde 1 2 yıl hakkımız var ama özel iş yerleri bazen vermiyorum diyor kafasına göre mesela arkadaş 6 ay alabildi
süt izni 1 yaşına kadar günde 1.5 saat :) istersen birleştir 15 gün olarak doğum izninin sonuna ekle
istersen 4 gün işe git 1 tam gün gitme :)
Evet canım bendeyesa nin anlattığı gibi biliyorum 16 hafta ücretli iznin var yani 4 ay. Özelde çalışıyorsan da 6 ay ücretsiz iznin var. sonrasında günde 1.5 saat süt izni var ama genelde haftanın 1 günü izin şeklinde kullanıyor bizim is yerindekiler daha avantajlı oluyor diye. Ücretsiz iznini sıkı pazarlık yap canım 2 3 ay ne alabiliyorsan almaya bak :)
Ben özelde çalışmıyorum hanımlarVermemk ne demek ya insanlarda hic insaf kalmamis hakkin o senin. Vallahi gunah
İyi yapmışsın canım bu mermer bezleri bitirince resim atGünaydın kızlar dün akşam mermersahi bezi düşünerek yattım sabah kahvaltı eder etmez gittim aldım dükkanı teyzeyle birlikte açtık :) iki kat yapacağım bakalım terziye vermeden kendim yapmayı deneyeceğim eğer kıvıramazsam önce terziye kıyı çektirtirim. 8 metre aldım büyük ve orta boy bezlerin yanında küçük bezlerin çok olmasını istiyorum. Benim kardeşim 4-5 ay zırt pırt kusmuştu sonra da salyaları akmaya başlamıştı artık annem atletleri kesmeye başlamıştı o yüzden işim garanti olsun dedim
Bu arada gittiğim dükkanda iki kat pazenden bebek battaniyesi yapılıyordu çok güzeldi dokusu büyüklüğü dayanamadım sipariş verdim yapılınca resim atarım bir tarafı sade pembe bir tarafı bebek desenli beyaz pembe. Renk konusunda pembe ve maviden başka seçenek yoktu maalesef.Eki Görüntüle 2054534
Ay canım keşke kabul etseydin ya da başka temizlikçi ayarlasaydin nasıl yapicaksiniz bu kadar işi sakın kendini zorlama bu dönemde çok riskli artık yavaş yavaş yap inşallah en kısa zamanda biter islerinEv taşıyacağız dedik , evi ilk gördüğümde oh herşey nasılsa sıfır su temizliği var diye kendimi yırtıp eşimin bütün ısrarlarına rağmen eve temizlik için birini çağırmayı reddettim hatta eşim iki kişi gelecekler bak kolay olur hemen bitirirler demişti ama ben inat ettim o parayla dünyalar alınır bilmemne diye .... ( Neredeyse yarım asgari ücret istedilerde ) Şimdi ahhh ahhh diyorum ne suyu ne temizliği resmen inşaat temizliği varmış evde. Koca göbekle kıldır kıldır merdivenin üzerinde mutfak dolabı siler oldum( Annemler yardım etmesine ediyorlar ama onlar cam kapı siliyor tabi.. Bir an önce bitse de size keyifli göbekli yayılırken olan fotoları atıp muhabbetlere yine dahil olsam
Aa masallah sizlere ne güzel 3 bayanGünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı kızlarım büyümüş biri 500 gr 25 cm biri 450 gr 24 cm olmuşbol bol bacak ve sırt gördük arkalari dönüktü :) detaylı ultrasonuda atlattık geçen hafta şimdilik bir sorun yok sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah
Gelin evi dizer gibi. Ay cok zor allah yardim etsinGerçekten sıfırdan herşeyi alındı bi de öyle gelecek eve bir de yok servis geldi gelecek yok elektriğe koş yok suya koş parçalandım resmen ...
Ben özelde çalışmıyorum hanımlar
Üniversite de yim ama buraları az çok biliyorsaniz birden fazla müdürümüz var
Biri evet dese biri yok diyecektir
Bide bunun üstüne ben izin alsam bile bir çok kez okula cagiracaklardir eşimde ne anlayacağız bu işten diyor
Para almadan çalışmış olacaksın diyor ki haklı
Peki 2 ay felan alabiliyor muyuz ücretsiz izni
En azindan ek gıdaya başlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?