2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çarşı pazar mağaza gezmekten içim çıktı vallahi allah kolaylık versin canım sanada ::)

Vermemk ne demek ya insanlarda hic insaf kalmamis hakkin o senin. Vallahi gunah

evet canım aynen öyle ama en önemlisi tam 4 ay olmaması çünkü 3 hafta öncesinde zorunlu ya

resmen 13 hafta kalıyor 3 aylık bebe yaaa
37. haftada izne çıkıp hemen doğurması gerekiyor 16 haftayı da doğumdan sonra kullanmak için o da kısmet 40. haftaya kalırsa 3 hafta gitti bitti

Günaydın kızlar dün akşam mermersahi bezi düşünerek yattım sabah kahvaltı eder etmez gittim aldım dükkanı teyzeyle birlikte açtık :) iki kat yapacağım bakalım terziye vermeden kendim yapmayı deneyeceğim eğer kıvıramazsam önce terziye kıyı çektirtirim. 8 metre aldım büyük ve orta boy bezlerin yanında küçük bezlerin çok olmasını istiyorum. Benim kardeşim 4-5 ay zırt pırt kusmuştu sonra da salyaları akmaya başlamıştı artık annem atletleri kesmeye başlamıştı o yüzden işim garanti olsun dedim
Bu arada gittiğim dükkanda iki kat pazenden bebek battaniyesi yapılıyordu çok güzeldi dokusu büyüklüğü dayanamadım sipariş verdim yapılınca resim atarım bir tarafı sade pembe bir tarafı bebek desenli beyaz pembe. Renk konusunda pembe ve maviden başka seçenek yoktu maalesef.

Ev taşıyacağız dedik , evi ilk gördüğümde oh herşey nasılsa sıfır su temizliği var diye kendimi yırtıp eşimin bütün ısrarlarına rağmen eve temizlik için birini çağırmayı reddettim hatta eşim iki kişi gelecekler bak kolay olur hemen bitirirler demişti ama ben inat ettim o parayla dünyalar alınır bilmemne diye .... ( Neredeyse yarım asgari ücret istedilerde ) Şimdi ahhh ahhh diyorum ne suyu ne temizliği resmen inşaat temizliği varmış evde. Koca göbekle kıldır kıldır merdivenin üzerinde mutfak dolabı siler oldum ( Annemler yardım etmesine ediyorlar ama onlar cam kapı siliyor tabi.. Bir an önce bitse de size keyifli göbekli yayılırken olan fotoları atıp muhabbetlere yine dahil olsam

Ayy allah yardim etsin insaat temizligi cok zor is. Ben 3 aylikken tasinmistim.o zaman bile zordu. Smdi nasi zordur kimbilir

Kolay gelsin ev taşımak çok zor ben de yaz ortasında taşınmıştım herşeyi annem kız kardeşim ve bir yardımcı yaptığı halde ben sancılandım bir hafta yattım yorgunluktan.. Lütfen dikkat et kendine ben o zaman çok korkup pişman olmuştum ya birşey olsaydı bebişe diye..

Ayy allahim masallah darisi bana allahim bana da bir cift kizi mumkunse ayni anda nasip et

Banada yardım ediyorlar ama ne kadar yardımda alsa insan yoruluyor. Bir de ben illa kendim yapacağım diye inatlaştığım için daha da zor oluyor ama biraz frenlemem lazım kendimi galiba. sonradan korku basıyor akşamları çünkü keşke diyorym şöyle uzanmasaydım 4 saat hiç oturmadan ayakta durmasaydım o temizlik malzemelerini koklamasaydım falan diye. Allah hepimize kolaylık versin gerçekten ben şimdi şimdi hafiften zorlanmaya bşladım diyebilirim

37. haftada izne çıkıp hemen doğurması gerekiyor 16 haftayı da doğumdan sonra kullanmak için o da kısmet 40. haftaya kalırsa 3 hafta gitti bitti

aynen canım yaaa :)

bu arada bizim iş yerinde de tüm gün kullanan çoğunlukta süt iznini

tabii 1 yaşına kadar olması kötü keşke 2 yaşına kadar olsa

özellerde sözleşme açık oluyor canım. mesela direk ücretsiz izin hakkı 1 yıldır demiyor ya da dese bile bazı durumlarda yönetim insiyatifindedir diyor. Yönetimde ihtiyacımız var deyince kalıyorsun öyle

bizim iş yerinde eskiden 2 yıl kullanan bile oluyordu şu an 1 yıl vermediler bir arkadaşa 6 ay alabildi sadece.

hoş ben ücretsiz alamayacağım da

13 hafta artı yıllık izin artı rapor = eylülde iş başı gibi olacak Allah sağlık verirse

Ben özelde çalışmıyorum hanımlar
Üniversite de yim ama buraları az çok biliyorsaniz birden fazla müdürümüz var
Biri evet dese biri yok diyecektir
Bide bunun üstüne ben izin alsam bile bir çok kez okula cagiracaklardir eşimde ne anlayacağız bu işten diyor
Para almadan çalışmış olacaksın diyor ki haklı
Peki 2 ay felan alabiliyor muyuz ücretsiz izni
En azindan ek gıdaya başlardım

İyi yapmışsın canım bu mermer bezleri bitirince resim at bizim burda bebeğin kafasına sararlar bu bezi eşarp gibi sizde nasıl bilmiyorum güle güle kullan canım kızın çok şanslı maşallah

Ay canım keşke kabul etseydin ya da başka temizlikçi ayarlasaydin nasıl yapicaksiniz bu kadar işi sakın kendini zorlama bu dönemde çok riskli artık yavaş yavaş yap inşallah en kısa zamanda biter islerin

Aa masallah sizlere ne güzel 3 bayan sağlıkla kucağına al canım
Normal gebelik mi bizde o kadar ikiz üçüz var bende olmadı kısmet artık

alabilirsin canım 1 ay bile alabilirsin.

Yıllık izin durumun nedir onu kullanabilirsin ben biriktirdim öyle yapacağım

2 ay kadar da rapor alacağım 7 hafta civarı hatta

ramazan bayramı 10 gün kurban bayramı 4 gün 1 mayıs 1 gün onları da çıkarınca eylüle ulaşıyorum zor da olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…