2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım aslında benim hesabimsa şöyle 40 gün yıllık iznim var 30 gününü alsam bir ay da doğumdan sonra rapor alabilsem 3 ayda öyle var ama ancak 5 aylık oluyor

Hayirli olsun ay ne güzel ikizlerin olacak Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin ikisinide inşallah

Canım aslında benim hesabimsa şöyle 40 gün yıllık iznim var 30 gününü alsam bir ay da doğumdan sonra rapor alabilsem 3 ayda öyle var ama ancak 5 aylık oluyor

cumartesileri mesaiden sayılıyor mu canım bizim sayılıyor

eğer sayılmıyorsa

13 hafta devlet artı 6 hafta kendi iznin artı 2 hafta (ramazan kurban 1 günlük tatiller) artı 8 hafta rapor yapsan?

7 aylık oluyor yani ocak sonu doğum yapsan ağustos sonu iznin bitmiş eylülde başlamış olursun aynı benim gibi:)

Evet canım haftasonları da sayılıyor ama ben bir on gününü kenara koymak istiyorum ne olur ne olmaz diye 2 ay rapor alabilir miyim ki heyet raporu felan mi oluyor

Sen ne iş yapıyorsun canım bu arada

1,5 saatlik süt izni 18 aylık olana kadar diye biliyorum ben ama inşallah benim bildiğim gibidir

Evet canım haftasonları da sayılıyor ama ben bir on gününü kenara koymak istiyorum ne olur ne olmaz diye 2 ay rapor alabilir miyim ki heyet raporu felan mi oluyor

bizde yıllık izinlerde üstten alma diye bir şey var canım ben hak ettiklerimin tamamını bitireceğim üstten alırım 20 gün hakkım var 10 tanesini üstten kullanırım artık

2 ay rapor alırsın 10 ar 10 ar veren var özellerde heyet veren var hatta parayla rapor veren bile var mecbur her yolu deneyeceğiz :)

Canım özelde 6 ay ücretsiz izin hakkın var tabi sen ister 2 ayını kullan ister 5 yani o sana kalmis.

Yok canım bizde üsten alma o yüzde o on günü köşede bırakayım diyorum

Kuru kabukları demi yeşil olan değil

ne kadar güzel maşallah. Ben hep ikiz istemişimdir hatta çocuğu olan arkadaşlarım delirdin mi sen derdi hep :) belki başta zor olur bakması ama bana beraber büyüme fikri ve aralarındaki bağ çok güzel gelmiştir hep. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)

adı ıle yasasınlar ınsallah valla kuzum gzel ama yanına bı ısım daha ekle ıstersen yalın durmasın bende asaf da takılı kaldım mesela:)
Amin canım inşallah bakalım ama ben tek isim taraftarıyım

Kızlar ben çok zayıf biriyim göğüslerim de de neredeyse hiç büyüme olmadı doğum yaklaştı resmen ama tık yok küçük göğüslü olmak emzirmeye engel olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…