2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Insan cop kovasina heves eder mi. Ediyor hanimlar. Dun aksamdan beri annemlerin evde alay konusuyum. Neden? Korbell bebek bezi cop kovasi aldim.da ondan
O ürüne ben de bakıyorum nasıl canım büyüklüğü? Poşeti hediyeli mi oluyor ilk etapta?

Herkese merhaba, 27+5 günlük hamileyim çarşamba günü kontrolüm vardı, doktor çok sağlıklı çok hareketli olduğunu suyunun fazla olduğunu gelişiminin iyi olduğunu söyledi. İkinci kızım olacak kısmetse ilki sezeryandı, doktor ilk kızınında suyu fazlamıydı diye sordu ama kuzım 11 yaşında hatırlamıyorum ki fazla tutmaya gerek yok iri bebek olacak 37. Haftada alalım dedi. Ben tabi iyi diye duyunca sevindim hiç araştırmadım suyun fazla olmasını ama şimdi araştırınca tehlikeli olduğunu okudum. Bu durumda olan var mı sizin doktorunuz bişey dedimi çok kafama takıyorum

Insan cop kovasina heves eder mi. Ediyor hanimlar. Dun aksamdan beri annemlerin evde alay konusuyum. Neden? Korbell bebek bezi cop kovasi aldim.da ondan
Evet dün indirimdeydi iyi yapmıssın almakla ben indirimden almadım ama baska bi indirimle bi nebze indirim olmustu eşim de buna ne gerek var demişti ama var işte :)

O ürüne ben de bakıyorum nasıl canım büyüklüğü? Poşeti hediyeli mi oluyor ilk etapta?
Henuz elime gecmedi canim. Ama poset cikmaz bence icinden
Evet dün indirimdeydi iyi yapmıssın almakla ben indirimden almadım ama baska bi indirimle bi nebze indirim olmustu eşim de buna ne gerek var demişti ama var işte :)
Bende dun ebebek indirimimden aldim. 40 tlye. Benm esim de gereksiz her turlu materyale harcama yaptigima inaniyo

Henuz elime gecmedi canim. Ama poset cikmaz bence icinden

Bende dun ebebek indirimimden aldim. 40 tlye. Benm esim de gereksiz her turlu materyale harcama yaptigima inaniyo
Ben sanki ilk alımda poşeti hediye ediyorlar diye okumuştum inşallah çıkar paketin içinden eşine gösterirsin baaak bu da hediyesi diye

Ben daha önce suyu az mı diye sormuştum doktoruma o da suyunun iyi olduğunu az olması kadar çok olmasının da sorun olduğunu söylemişti. Ama seninki çok sorun olsaydı doktorun ekstra bilgi verirdi bu konuda. İnternetten bilgi almamaya çalışmak en iyisi oluyor bazı durumlarda. Biliyorum dayanamıyoruz ama bakmamaya çalış bak bebeğin gelişimi ne güzel :) o halde 2017 annesi mi olacaksın canım sen hayırlısı olsun inşallah :)

İnşallah hayırlısıyla 18 aralık gibi doğacak Kendimi şartladım da yani internete bakmıcam diye çünkü güle oynaya çıktık doktordan çok iyiydi herşey ama dayanamadım yine baktım pişman oldum

Kızlar az evvel eşimin 13 haftalık hamile bi akrabasiyla konuştum
Oda benim gibi ailede gelin. Amca çocukları ile evliyiz.
Onunda ilk hamileliği. Konuşma esnasında bebek için "ay içimde kıpır kıpır bi görsen" dedi
13 haftalık ve ilk gebelik
Ben şok
Ben iptal

Gazı bebek saniyodur benim gibi :)))

Gazdir o deseydin

Helal valla ben 20. Haftada falan hissetmiştim o da azcık böyle tık tık kalp atar gibiydi :)

Ay bi de pek mümkün değilmiş tibben falan diye açıklama yapmaya çalışmıştım ben benzer bir durumda

Yok daha neler hissediyorum yalan mı söyleyeceğim demişti peki dedim bende ne diyeyim hahaha:)

Smdi sancinin gercegini bilmedigim.icin yalancisi nasil okuo onu da blmiorum. Nasi anlioruz onu
Canım yoğun kasik ağrısı yaşadım sağdan çok keskin bir ağrıydı
Şöyle söyleyeyim kısa süreni yalancı uzun ve devamlı artan gerçek sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…