2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay bi de pek mümkün değilmiş tibben falan diye açıklama yapmaya çalışmıştım ben benzer bir durumda

Yok daha neler hissediyorum yalan mı söyleyeceğim demişti peki dedim bende ne diyeyim hahaha:)
Gaz sancıları ya da bağırsak hareketlerini saniyordur ya

Ne zor yapan bilir ben kışlıklari tam iki günde hallettim ya çıkar yıka ütüle ne bitmez işmiş
Mutfakta bitti zaten bu göbekle 4 ay sonraya kadar dolap silemem zor sildim valla düşecem diye korka korka bitti çok şükür
Halılar ve salon kaldı onlarıda sildim mi yatıcam bebisi bekleyecem

Canım bi doktora gittik etiketlicektim seni @dolunay78 kilomuz 900 gr 25 +5 günümdü yani dün.yine bihafta önde gidiyor dedi şükür
Maşallah size canım önden gitmesi gayet iyi geri gitmesinde
Bizim karın çevresi bir hafta geride inşallah düzelir tombik tombik bebeklerimiz olur oyys

tam günümde mi doğum yaptın.
Benim 2 şubattı 24 ocakta Doğum yapmıştım.
Sen bu durumda tam 42 hafta doldurmuşsun.
39+5te doğum yaptm canım 39+4te sancı tuttu sabaha doğdu adet tarihim o zaman 8 temmuzdu beklenen doğum tarihi yine 13 nisandi 10da doğdu işte

Karin çevresi kaç haftalık canım benimkide geride 1 hafta kadar tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım daha doğuma çok var suyun çok mu az mı öğrenirsin bir dahaki kontrolde ki takma doktorları her biri bir şey diyor 37 sezaryn için erken bence bekle ya da başka bir doktora git belki normal doğum yaparsın üzerinden baya geçmiş

Bir çok yerde de yazıyor bir çok doktor da söylüyor 10 gün ileri ya da geri olmasi normal diye ama tabii herkesin kendi doktoru ne derse, nasıl yorum yaparsa o doğrudur büyük ihtimal :)

Çok büyük farklar yoksa ultrasanda önde ya da geride olmasının önemi yok diye biliyorum.. Benim bir ara 1 hafta ilerde çıkmıştı, bir sonraki kontrolde de geride çıkmıştı yine 1 hafta kadar.. ikisinde de doktor hiçbir şey demedi olumlu ya da olumsuz.. bir de cihazdan cihaza da fark ediyor.. geçenlerde yazmıştım burada da, bebeğimin ağırlığı ayrıntılıda 495 gr çıkmıştı, 10 gün sonra kendi doktorumda kontrolde de 479 gr çıktı.. Kızım içeride rejim yapmıyordur herhalde diye düşünüyorum Biraz fazla rahatım herhalde bu konuda, kontrollerde sormuyorum bile boyunu kilosunu, doktorum söylerse söylüyor kendisi, bir sorun olsa söyler herhalde diyorum..

Canım yoğun kasik ağrısı yaşadım sağdan çok keskin bir ağrıydı
Şöyle söyleyeyim kısa süreni yalancı uzun ve devamlı artan gerçek sancı
Bugun benim belim ve kasiklarimda cok sanci vardi. Taa diz kapagimdan baslayan bi sanci. Anneme soledim dogurcak misin nedir dedi. Onun dogum sancisi beni doguracagi zaman diz kapagindan baslamis ole dedi. Korktum. Ama gecti cok sukur. Smdi oyle bi sancim yok

İlk kızım 3700 gr doğmuştu, şimdikide iri gidiyormuş eski iç dikişler ile ilgili sıkıntı yaşamıyım diye bebekte ters duruyor o yüzden 37. Haftada alalım diyor

Bemim de bir hafta geri normalde 24+2 ama 23+2 çıktı canım sıkıldı
Dikkatli beslenmek gerek canım inşallah zayıf doğmaz bu da gerçi biz ailece minyonuz bebisinde oyle olması normal ama insan heves ediyor

Sende de başlamış o zaman canım dikkat et yorma kendini artık bebisler büyüdü vücut hazırlık yapıyor

İlk kızım 3700 gr doğmuştu, şimdikide iri gidiyormuş eski iç dikişler ile ilgili sıkıntı yaşamıyım diye bebekte ters duruyor o yüzden 37. Haftada alalım diyor
Bebek döner canım ya burda çoğumuzun ters şimdilik ama inanıyoruz dönecekler hepsi
Sen yine de iyi düşün sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Söyle oğluşuna acele etmesin sakın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…