- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Gaz sancıları ya da bağırsak hareketlerini saniyordur yaAy bi de pek mümkün değilmiş tibben falan diye açıklama yapmaya çalışmıştım ben benzer bir durumda
Yok daha neler hissediyorum yalan mı söyleyeceğim demişti peki dedim bende ne diyeyim hahaha:)
Ne zor yapan bilir ben kışlıklari tam iki günde hallettim ya çıkar yıka ütüle ne bitmez işmişCanım bende kıs temizliği ile uğrasıyorum aslında temizlik değil de benim ki yerleştirme. Şimdi bi odayı bebek odası yapacagım için odada çift kişilik yatak vardı baza doluydu o bazada neler neler Allahım onları bosalt yerleştir kıslıkları çıkar ayıkla walla zor havalar cok kötü olmasa da şimdiden cıkardım kıslıkları daha sonraları hiç halim olmayabilir
Maşallah size canım önden gitmesi gayet iyi geri gitmesindeCanım bi doktora gittik etiketlicektim seni @dolunay78 kilomuz 900 gr 25 +5 günümdü yani dün.yine bihafta önde gidiyor dedi şükür
39+5te doğum yaptm canım 39+4te sancı tuttu sabaha doğdu adet tarihim o zaman 8 temmuzdu beklenen doğum tarihi yine 13 nisandi 10da doğdu iştetam günümde mi doğum yaptın.
Benim 2 şubattı 24 ocakta Doğum yapmıştım.
Sen bu durumda tam 42 hafta doldurmuşsun.
Ay bi de pek mümkün değilmiş tibben falan diye açıklama yapmaya çalışmıştım ben benzer bir durumda
Yok daha neler hissediyorum yalan mı söyleyeceğim demişti peki dedim bende ne diyeyim hahaha:)
Tıp ne bilir yesacim kıpır kıpırmış işte
Karin çevresi kaç haftalık canım benimkide geride 1 hafta kadar tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendineMerhaba arkadaşlar
Geçmiş olsun diyen,öneriler sunan herkese çok teşekkür ederim. Tek tek dönemiyorum ama okudum yazılanları. Şükür şimdi daha iyiyim.tamamwn geçmedi, Annem yanımda ve yememe içmeme çok ama çok dikkat ediyorum.oyle idare ediyorum.gunde 1 rezene 1 kez de zencefil içiyorum iyi geliyor.1 hafta bişey yiyemedim salı günü doktor randevum de bebek az kilo almıştı karın çevresinden..şu an 28 haftayı doldurduk.28 +1 deyim.sali günü 1 kilo 20 gr çıktı..benden haberler böyle..
Canım daha doğuma çok var suyun çok mu az mı öğrenirsin bir dahaki kontrolde ki takma doktorları her biri bir şey diyor 37 sezaryn için erken bence bekle ya da başka bir doktora git belki normal doğum yaparsın üzerinden baya geçmişHerkese merhaba, 27+5 günlük hamileyim çarşamba günü kontrolüm vardı, doktor çok sağlıklı çok hareketli olduğunu suyunun fazla olduğunu gelişiminin iyi olduğunu söyledi. İkinci kızım olacak kısmetse ilki sezeryandı, doktor ilk kızınında suyu fazlamıydı diye sordu ama kuzım 11 yaşında hatırlamıyorum ki fazla tutmaya gerek yok iri bebek olacak 37. Haftada alalım dedi. Ben tabi iyi diye duyunca sevindim hiç araştırmadım suyun fazla olmasını ama şimdi araştırınca tehlikeli olduğunu okudum. Bu durumda olan var mı sizin doktorunuz bişey dedimi çok kafama takıyorum
Bemim de bir hafta geri normalde 24+2 ama 23+2 çıktı canım sıkıldıKarin çevresi kaç haftalık canım benimkide geride 1 hafta kadar tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bugun benim belim ve kasiklarimda cok sanci vardi. Taa diz kapagimdan baslayan bi sanci. Anneme soledim dogurcak misin nedir dedi. Onun dogum sancisi beni doguracagi zaman diz kapagindan baslamis ole dedi. Korktum. Ama gecti cok sukur. Smdi oyle bi sancim yokCanım yoğun kasik ağrısı yaşadım sağdan çok keskin bir ağrıydı
Şöyle söyleyeyim kısa süreni yalancı uzun ve devamlı artan gerçek sancı
Canım daha doğuma çok var suyun çok mu az mı öğrenirsin bir dahaki kontrolde ki takma doktorları her biri bir şey diyor 37 sezaryn için erken bence bekle ya da başka bir doktora git belki normal doğum yaparsın üzerinden baya geçmiş
Dikkatli beslenmek gerek canım inşallah zayıf doğmaz bu da gerçi biz ailece minyonuz bebisinde oyle olması normal ama insan heves ediyorBemim de bir hafta geri normalde 24+2 ama 23+2 çıktı canım sıkıldı
Sende de başlamış o zaman canım dikkat et yorma kendini artık bebisler büyüdü vücut hazırlık yapıyorBugun benim belim ve kasiklarimda cok sanci vardi. Taa diz kapagimdan baslayan bi sanci. Anneme soledim dogurcak misin nedir dedi. Onun dogum sancisi beni doguracagi zaman diz kapagindan baslamis ole dedi. Korktum. Ama gecti cok sukur. Smdi oyle bi sancim yok
Bebek döner canım ya burda çoğumuzun ters şimdilik ama inanıyoruz dönecekler hepsiİlk kızım 3700 gr doğmuştu, şimdikide iri gidiyormuş eski iç dikişler ile ilgili sıkıntı yaşamıyım diye bebekte ters duruyor o yüzden 37. Haftada alalım diyor
Bebek döner canım ya burda çoğumuzun ters şimdilik ama inanıyoruz dönecekler hepsi
Sen yine de iyi düşün sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bugun benim belim ve kasiklarimda cok sanci vardi. Taa diz kapagimdan baslayan bi sanci. Anneme soledim dogurcak misin nedir dedi. Onun dogum sancisi beni doguracagi zaman diz kapagindan baslamis ole dedi. Korktum. Ama gecti cok sukur. Smdi oyle bi sancim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?