2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu yalanci sanci miydi yani. Dogum sancisi bunun gibi bisi mj

Ayy soyluyorum vallahi. Acitma annenin canini diorum ama dinlemio galiba
Herhalde oydu canım daha çok olacak ama ilkinde hiç olmadı bende doğum günü ağrım başladı hafif hafif

Ne güzel doktor
Düşünme kız doğumu her şey çok güzel olacak inşallah
Kiz kabus gibiler. Aa sen asla doguramazsin normal. Iyilessen bile tekrarlar tekrar aneliyat olmak zorunda kalirsin. Cumleler aynen bunlar. Zaten hayatimin kabusu olmus bu benim daha ne basiosun damarima damarima.

Kiz kabus gibiler. Aa sen asla doguramazsin normal. Iyilessen bile tekrarlar tekrar aneliyat olmak zorunda kalirsin. Cumleler aynen bunlar. Zaten hayatimin kabusu olmus bu benim daha ne basiosun damarima damarima.
Söyleyenleri ya hayatindan çıkar ya da duyma canım benim annem bile sen doğuramazsın ölürsün dedi görüşmedim doğuma bile çağırmadim gittim doğurdum geldim çok şükür o anda zaten kimse yardımcı olamıyor Allah'a bol bol dua et güzel düşün inşallah sorunsuz çok güzel bir doğum hikayen olur

Amiin amin tek dilegim inan bu. Hepimize cok rahat cok guzel dogumlar nasip olur insallah

Kızlar öğlenden beri karnımda ve belimde ağrı var. Adet sancısı gibi aynı. Son bir saattir göbek deliği çevrem de ağrıyor sağ tarafına doğru acı var dokunamıyorum bile. Bebişin hareketleri aşağıda ama pek güçlü değil. Geçmezse bir saat sonra acile gideceğim gazdır belki diye bekliyorum bakalım. Aksi gibi az önce eşimle yemek yerken sinirlendirdim adamı sabahtan beri dersteydi üzerine yemeğini de yemedi kalktı. Şimdi sancım var demeye gururum izin vermiyor çok salağım ya

Bu yalanci sanci miydi yani. Dogum sancisi bunun gibi bisi mj

Ayy soyluyorum vallahi. Acitma annenin canini diorum ama dinlemio galiba
Tatlim dogum sancisi bildigin adet sancisinin acik fazlasi benim reglim agir gecer dogum sancisi gayet normal gelmisti o yuzden. Bir de tam bebegin cikis ani cok siddetli bir agri oluyormus epidural ya da sipinal takilmazsa ben o ana muvaffak olamadim direkt sezeryana aldilar.eltim 3 taneyi epiduralle dogurdu hic sikinti cekmedi.

Canım olsun o eşin hassas olduğunu biliyordur ağrın gecmezse git bir görün için rahatlar inşallah bir sorun yoktur kendini çok mu yordun acaba

Son anda neden sezaryen oldu anlamadım o kadar abartılacak bir durum değil doğumdan korkmayın bence sonuçta olacak sonu güzel

Valla bugun ayni bende boyle oldum. Bi muddet sonra gecti ama
Bende epidural yada spinal istiorum doktoruma sorayim da ne derse

Canım olsun o eşin hassas olduğunu biliyordur ağrın gecmezse git bir görün için rahatlar inşallah bir sorun yoktur kendini çok mu yordun acaba
Sağolasın geçmezse gideceğim yordum galiba yazlık pikeleri yorganları 3 kat yukarı çatı katına çıkardım paketledim kışlık yorganları indirdim oradan yerleştirdim. Ayy benim yüzümden oldu gerçekten bu ağrı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…