Bu yalanci sanci miydi yani. Dogum sancisi bunun gibi bisi mjSende de başlamış o zaman canım dikkat et yorma kendini artık bebisler büyüdü vücut hazırlık yapıyor
Ayy soyluyorum vallahi. Acitma annenin canini diorum ama dinlemio galibaSöyle oğluşuna acele etmesin sakın ..
Saol canım benim insallah bütn bebekler sağlıklı tombik olsunMaşallah size canım önden gitmesi gayet iyi geri gitmesinde
Bizim karın çevresi bir hafta geride inşallah düzelir tombik tombik bebeklerimiz olur oyys
Doktorum az daha zorlarsa beni aglatacakEki Görüntüle 2055136
Ne güzel doktorDoktorum az daha zorlarsa beni aglatacakEki Görüntüle 2055136
Herhalde oydu canım daha çok olacak ama ilkinde hiç olmadı bende doğum günü ağrım başladı hafif hafifBu yalanci sanci miydi yani. Dogum sancisi bunun gibi bisi mj
Ayy soyluyorum vallahi. Acitma annenin canini diorum ama dinlemio galiba
Kiz kabus gibiler. Aa sen asla doguramazsin normal. Iyilessen bile tekrarlar tekrar aneliyat olmak zorunda kalirsin. Cumleler aynen bunlar. Zaten hayatimin kabusu olmus bu benim daha ne basiosun damarima damarima.Ne güzel doktor
Düşünme kız doğumu her şey çok güzel olacak inşallah
Katlanilmicak bi agri diildi. Bacagimdaki cok zonkluodu sadece. Regl sancisindan bi tik yukarda diyebilirim agri icin.Herhalde oydu canım daha çok olacak ama ilkinde hiç olmadı bende doğum günü ağrım başladı hafif hafif
Söyleyenleri ya hayatindan çıkar ya da duyma canım benim annem bile sen doğuramazsın ölürsün dedi görüşmedim doğuma bile çağırmadim gittim doğurdum geldim çok şükür o anda zaten kimse yardımcı olamıyor Allah'a bol bol dua et güzel düşünKiz kabus gibiler. Aa sen asla doguramazsin normal. Iyilessen bile tekrarlar tekrar aneliyat olmak zorunda kalirsin. Cumleler aynen bunlar. Zaten hayatimin kabusu olmus bu benim daha ne basiosun damarima damarima.
Evet canım braxton hicks onlar ne havalı bir adı varKatlanilmicak bi agri diildi. Bacagimdaki cok zonkluodu sadece. Regl sancisindan bi tik yukarda diyebilirim agri icin.
Amiin amin tek dilegim inan bu. Hepimize cok rahat cok guzel dogumlar nasip olur insallahSöyleyenleri ya hayatindan çıkar ya da duyma canım benim annem bile sen doğuramazsın ölürsün dedi görüşmedim doğuma bile çağırmadim gittim doğurdum geldim çok şükür o anda zaten kimse yardımcı olamıyor Allah'a bol bol dua et güzel düşüninşallah sorunsuz çok güzel bir doğum hikayen olur
Braxton hicks de neymis. Benm babannem yayan sanci derdiEvet canım braxton hicks onlar ne havalı bir adı var
Oyy neneleri çok severim çok güzel şeyler anlatırlarBraxton hicks de neymis. Benm babannem yayan sanci derdi
Tatlim dogum sancisi bildigin adet sancisinin acik fazlasi benim reglim agir gecer dogum sancisi gayet normal gelmisti o yuzden. Bir de tam bebegin cikis ani cok siddetli bir agri oluyormus epidural ya da sipinal takilmazsa ben o ana muvaffak olamadim direkt sezeryana aldilar.eltim 3 taneyi epiduralle dogurdu hic sikinti cekmedi.Bu yalanci sanci miydi yani. Dogum sancisi bunun gibi bisi mj
Ayy soyluyorum vallahi. Acitma annenin canini diorum ama dinlemio galiba
Canım olsun o eşin hassas olduğunu biliyordur ağrın gecmezse git bir görün için rahatlar inşallah bir sorun yoktur kendini çok mu yordun acabaKızlar öğlenden beri karnımda ve belimde ağrı var. Adet sancısı gibi aynı. Son bir saattir göbek deliği çevrem de ağrıyor sağ tarafına doğru acı var dokunamıyorum bile. Bebişin hareketleri aşağıda ama pek güçlü değil. Geçmezse bir saat sonra acile gideceğim gazdır belki diye bekliyorum bakalım. Aksi gibi az önce eşimle yemek yerken sinirlendirdim adamı sabahtan beri dersteydi üzerine yemeğini de yemedi kalktı. Şimdi sancım var demeye gururum izin vermiyor çok salağım ya
Son anda neden sezaryen oldu anlamadım o kadar abartılacak bir durum değil doğumdan korkmayın bence sonuçta olacak sonu güzelTatlim dogum sancisi bildigin adet sancisinin acik fazlasi benim reglim agir gecer dogum sancisi gayet normal gelmisti o yuzden. Bir de tam bebegin cikis ani cok siddetli bir agri oluyormus epidural ya da sipinal takilmazsa ben o ana muvaffak olamadim direkt sezeryana aldilar.eltim 3 taneyi epiduralle dogurdu hic sikinti cekmedi.
Valla bugun ayni bende boyle oldum. Bi muddet sonra gecti amaKızlar öğlenden beri karnımda ve belimde ağrı var. Adet sancısı gibi aynı. Son bir saattir göbek deliği çevrem de ağrıyor sağ tarafına doğru acı var dokunamıyorum bile. Bebişin hareketleri aşağıda ama pek güçlü değil. Geçmezse bir saat sonra acile gideceğim gazdır belki diye bekliyorum bakalım. Aksi gibi az önce eşimle yemek yerken sinirlendirdim adamı sabahtan beri dersteydi üzerine yemeğini de yemedi kalktı. Şimdi sancım var demeye gururum izin vermiyor çok salağım ya
Bende epidural yada spinal istiorum doktoruma sorayim da ne derseTatlim dogum sancisi bildigin adet sancisinin acik fazlasi benim reglim agir gecer dogum sancisi gayet normal gelmisti o yuzden. Bir de tam bebegin cikis ani cok siddetli bir agri oluyormus epidural ya da sipinal takilmazsa ben o ana muvaffak olamadim direkt sezeryana aldilar.eltim 3 taneyi epiduralle dogurdu hic sikinti cekmedi.
Sağolasın geçmezse gideceğim yordum galiba yazlık pikeleri yorganları 3 kat yukarı çatı katına çıkardım paketledim kışlık yorganları indirdim oradan yerleştirdim. Ayy benim yüzümden oldu gerçekten bu ağrı :/Canım olsun o eşin hassas olduğunu biliyordur ağrın gecmezse git bir görün için rahatlar inşallah bir sorun yoktur kendini çok mu yordun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?