Kiz kabus gibiler. Aa sen asla doguramazsin normal. Iyilessen bile tekrarlar tekrar aneliyat olmak zorunda kalirsin. Cumleler aynen bunlar. Zaten hayatimin kabusu olmus bu benim daha ne basiosun damarima damarima.
negatif insanlara sinir oluyorum. Hatta sürekli olumsuz konuşanların ağzına tuvalet terliğiyle vurmak lazım geçen iş yerinde biri ne kadar zor ne kadar ağrılı doğum yaptığını anlatıyo bana. Tamamda niye şimdi bunu bana anlatıyosun deyince sustu. Neyseki anladı
negatif insanlara sinir oluyorum. Hatta sürekli olumsuz konuşanların ağzına tuvalet terliğiyle vurmak lazım geçen iş yerinde biri ne kadar zor ne kadar ağrılı doğum yaptığını anlatıyo bana. Tamamda niye şimdi bunu bana anlatıyosun diye sustu. Neyseki anladı
Valla canım yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ben içiyorum aradan iki saat geçtiyse hic sallamıyorum. etkiliyorsada emilimini azaltıyordur yani 10 faydalanıyorsam atıyorum 3 faydalanıyorumdur sanırım. Benim dedigim çok afaki oldu ama sen doktoruna danış canım ciddi bir kansızlığın varsa kafana göre hareket etmemiş olursun
Tam benim kafadasın canım, kansızlığım yok o yüzden artık daha rahat takılıcam. Şimdiye kadar sabah unuttuysam hiç içmiyordum şimdi unutsam da içeceğim artık. Zaten doktor değerlerimi beğenmişti yine de verdi demir ilacını, demek ki çokta ihtiyacım yokmuş..
geçen haftasonu temizlik falan derken çok yoruldum her yerim ağrımaya başladı. Güzelce yatıp dinlenmeden de geçmedi. Korktum baya ama eşimede söyleyemedim. Çünkü yapma dedikçe ben temizlik yaptım
Kiz kabus gibiler. Aa sen asla doguramazsin normal. Iyilessen bile tekrarlar tekrar aneliyat olmak zorunda kalirsin. Cumleler aynen bunlar. Zaten hayatimin kabusu olmus bu benim daha ne basiosun damarima damarima.
geçen haftasonu temizlik falan derken çok yoruldum her yerim ağrımaya başladı. Güzelce yatıp dinlenmeden de geçmedi. Korktum baya ama eşimede söyleyemedim. Çünkü yapma dedikçe ben temizlik yaptım
Hiç sorma benimki her gün evden çıkarken tembih ediyor ben yapıcam yapma diye rahat duramıyoruz işte. Allahımmm doğurduğum zaman o kadar rahatlayacağım ki kuş gibi olacağım az kaldı diye kendimi avutuyorum
Kızlar öğlenden beri karnımda ve belimde ağrı var. Adet sancısı gibi aynı. Son bir saattir göbek deliği çevrem de ağrıyor sağ tarafına doğru acı var dokunamıyorum bile. Bebişin hareketleri aşağıda ama pek güçlü değil. Geçmezse bir saat sonra acile gideceğim gazdır belki diye bekliyorum bakalım. Aksi gibi az önce eşimle yemek yerken sinirlendirdim adamı sabahtan beri dersteydi üzerine yemeğini de yemedi kalktı. Şimdi sancım var demeye gururum izin vermiyor çok salağım ya
Mecburen geldim yine esimin ailesinin yanına bu tarafta doktora randevum var diye Allahım boguluyorum sanki daraliyorum pazartesi olsada gitsem yine annemlere sevmiyorum burayı eşim yok yanımda ayrıca nefret ediyorum burdan birde sinirimi bozucu şeyler söylemiyorlar mi gel de dur burda
Mecburen geldim yine esimin ailesinin yanına bu tarafta doktora randevum var diye Allahım boguluyorum sanki daraliyorum pazartesi olsada gitsem yine annemlere sevmiyorum burayı eşim yok yanımda ayrıca nefret ediyorum burdan birde sinirimi bozucu şeyler söylemiyorlar mi gel de dur burda
Annende kalmayi tercih ettigin icin yapiolardir canim. Sonucta evin orasi. Kocasi gidince hemen annesine gidiyo evi birakip die dusunup o yuzden kotu davranio olabilirler