2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kiz kabus gibiler. Aa sen asla doguramazsin normal. Iyilessen bile tekrarlar tekrar aneliyat olmak zorunda kalirsin. Cumleler aynen bunlar. Zaten hayatimin kabusu olmus bu benim daha ne basiosun damarima damarima.
negatif insanlara sinir oluyorum. Hatta sürekli olumsuz konuşanların ağzına tuvalet terliğiyle vurmak lazım geçen iş yerinde biri ne kadar zor ne kadar ağrılı doğum yaptığını anlatıyo bana. Tamamda niye şimdi bunu bana anlatıyosun deyince sustu. Neyseki anladı

Valla bugun ayni bende boyle oldum. Bi muddet sonra gecti ama

Bende epidural yada spinal istiorum doktoruma sorayim da ne derse

Yalancı sancılar mı bunlar acaba ama o kısa sürermiş benimki kaç saattir var giderek de şiddetlendi ben yoruldum ondan oldu herhalde

Korkunca seviniolar galiba anlamiorum

Tam benim kafadasın canım, kansızlığım yok o yüzden artık daha rahat takılıcam. Şimdiye kadar sabah unuttuysam hiç içmiyordum şimdi unutsam da içeceğim artık. Zaten doktor değerlerimi beğenmişti yine de verdi demir ilacını, demek ki çokta ihtiyacım yokmuş..

Yalancı sancılar mı bunlar acaba ama o kısa sürermiş benimki kaç saattir var giderek de şiddetlendi ben yoruldum ondan oldu herhalde
geçen haftasonu temizlik falan derken çok yoruldum her yerim ağrımaya başladı. Güzelce yatıp dinlenmeden de geçmedi. Korktum baya ama eşimede söyleyemedim. Çünkü yapma dedikçe ben temizlik yaptım

geçen haftasonu temizlik falan derken çok yoruldum her yerim ağrımaya başladı. Güzelce yatıp dinlenmeden de geçmedi. Korktum baya ama eşimede söyleyemedim. Çünkü yapma dedikçe ben temizlik yaptım
Hiç sorma benimki her gün evden çıkarken tembih ediyor ben yapıcam yapma diye rahat duramıyoruz işte. Allahımmm doğurduğum zaman o kadar rahatlayacağım ki kuş gibi olacağım az kaldı diye kendimi avutuyorum

Canım sola uzan sancın devam ederse mutlaka dra git. Eşin için stres yapma onlar alıştı bizim bu hallerimize.

Mecburen geldim yine esimin ailesinin yanına bu tarafta doktora randevum var diye Allahım boguluyorum sanki daraliyorum pazartesi olsada gitsem yine annemlere sevmiyorum burayı eşim yok yanımda ayrıca nefret ediyorum burdan birde sinirimi bozucu şeyler söylemiyorlar mi gel de dur burda

Annende kalmayi tercih ettigin icin yapiolardir canim. Sonucta evin orasi. Kocasi gidince hemen annesine gidiyo evi birakip die dusunup o yuzden kotu davranio olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…