2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Annende kalmayi tercih ettigin icin yapiolardir canim. Sonucta evin orasi. Kocasi gidince hemen annesine gidiyo evi birakip die dusunup o yuzden kotu davranio olabilirler
Orda daha rahatım bunu biliyor catliyor kv bugün gelmeden önce terkettin bizi yazmis whatsapptan çünkü bu sürede yazmadim aramadim ozlemedim çünkü ee kac gunde ugramayinca zoruna gitti bana kalsa hic gelmem zatende işte neyse istedikleri gibi davransinlar bu taraftaki hastanelerde isim bitsin daha zor gelirm bir aşim kalacak sonra isim yok cok şükür

Yine de bu kadar fevri davranmasan mi. Esin donunce yine oraya donuceksin sonucta. Ayni evde yasiosuniz nasilsa

Aynen vücudumuz abartıyor galiba saat dokuza kadar geçmezse yetişin a dostlar doğuruyorum diye bağıracam
Bende gecen gun olmustu sabahtan gece 12 bucuga kadar gezmezse yarina diye gidicem demistim gecmisti dun gecede saniyelik 3 kere agri oldu bel ve kasgma aniden saniyelik 3 kez tekrarladi bilmiyorum nedendir ama vucud kendini doguma hazirliyormus cekicez galiba bide kizin agrilari daha fazla oluyormus

Yine de bu kadar fevri davranmasan mi. Esin donunce yine oraya donuceksin sonucta. Ayni evde yasiosuniz nasilsa
Malesef canım esim gelip bir ise girene kadar burda kalmak zorundayız fevri olmiyim diyorumda işte olmuyor duygularima yenik düşuyor sinirime

Acilde ultrason yok mu nie direk nst ki

Sonuçtan bizi haberdar et umarım bi sıkıntı yoktur sadece yorulduğun içindir.

meltem_kaya Iyi haberler olsun insaAllah canım

Canım girdin mi nst ye hersey yolunda mı

Bütün annelere iyi geceler olsun
meltem_kaya geçmiş olsun canım,
Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok teşekkürler kızlar Allah razı olun hepinizden iyiyiz çok şükür. Gittiğim acilde kan idrar sonucum temizdi ama ebe yoktu başka hastanede nst ye girdim 25 dakika. Sancı çıkmadı bebişin kalp atışı iyi sadece aşırı tekmeledi cihazı ve tekme attığı zamanlarda kalp atışı 170e çıktı. Çok heyecanlanlı ve hareketli dedi. Bu kadar tekme yiyorsan karnının acıması normal dedi ebe. Yorulduğum için karın kaslarım gerilmiş doğuma kadar istirahat et kendini sakın dedi doktor. Ağrıların vurup geçen ani şekilde ve bıçak saplanırmış gibi olursa hemen kadın doğuma git dedi. Çok korktum ya benim hatam yüzünden bebişime bir şey olacak diye ödüm koptu.. Çok üzgünüm

Dikkat et kendine canım iyi olmaniza sevindim

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben bugün gebelik kursuna katıldım. Gayet güzel geçti. Hocamız hem ebe hem doula, her hafta teorik ve uygulamalı derslerin yanında bir de hamilelik yogası ve meditasyonu da yapacağız Beklediğimden çok daha verimli bir kurs olacak inşallah. En güzeli de doğum zamanı hocamıza telden ulaşıp doğum sırasında bizi yönlendirecekmiş. Tabi biz istersek. Şimdi bile saat kaç olursa olsun acil bir durum olursa beni cepten arayın dedi, nasıl rahatladım anlatamam. Benim en büyük korkum, tıp bilmediğimiz için doktorun bebeğin veya bizim riskte olduğumuzu iddia edip gereksiz sezeryana alması, bunu sordum hocaya. Hoca da ben size ne zaman sezeryan gerekli ne zaman doktorlar sezeryana başvuruyorlar gereksiz yere hepsini anlatıcam öğreticem, siz kapsamlı olarak doğuma gireceksiniz dedi. Ooooohhhh valla içim rahatladı. Şükrediyorum Allah'a ki ayağıma resmen bu kursu getirdi. İstanbulu7n her iki yakasında da 1er tane varmış bu kurs, muhtemelen hazirana kadar sürecek.
Bu arada arkadaşlar biriniz bi ipten bahsetmişti böyle yumuş yumuş bir battaniye oluyordu örünce, o ipten çarşıda buldum, tuhafiyeci kadın bi müşterisine örüş şeklini öğretmiş müşteri örüp duruyordu tam o sırada ben girdim içeri öğrettiği müşteri de bana öğretti Ama desenli örmüyordu düzdü ama olsun. İstediğim ipte ayağıma geldi, bir ara alırım inşallah. Benden haberler böyle. Haftaya kurs saatinde doktor kontrolüm var, kursa gidemeyeceğim mecburen ama bebişimi göreceğim bakalım 1 kiloya ulaşmış mı olacak? Yerim onuuuu anası kurban verene

39+5te doğum yaptm canım 39+4te sancı tuttu sabaha doğdu adet tarihim o zaman 8 temmuzdu beklenen doğum tarihi yine 13 nisandi 10da doğdu işte

3 gün önce yine iyiymiş.
bende 38+6 da doğurdum ikinci için herkes daha erken olur diyor kimisi de erkek çocuk son anına kadar beklet diyor falan filan.

Genelde anne evinde daha rahat edilir sonuçta eski evin yani.
Bu konuyu eşinle çözsen hep annende kalsan hafta sonları orada kalsan sonuçta jamilesin gittikçe ağırlaşacaksın annnenin yanında yatarsın uzanırsın hizmet ederler hiç olmasa dinlenirsin. Ara ara 1-2 günlüğüne kaçar yine gidersn Gönüller’i olur.. eşin de sana destek olurda annesi laf edemez. Eşin annesine desin Orada daha rahat eder diyerekten..
Bizim böyle ayrılık olsa kayınvalide kendisi git kızım annende kal der herhalde kanamam olduğunda bile 3 gün hep beraber kv de beraberdik anmeölerle hemde kal diyeceğim ama insan annesinin yanında rahat eder yine gelmek istersen gel ama dedi öyle yolladı.

Yerim seni yaa rahatladım canım gerçi tahmin etmiştim ben dediğin gibi bugün çok yorulunca belli ki ondan olmuş. Burda kızlar bugün çok yoruldum karnım ağrıyor şimdi de veya bebeğin hareketleri azaldı gibi diyorlar ya hepsi çok yorulunca böyle şikayetler oluyor. Demek ki çok yormayacağız kendimizi. Sende artık daha dikkatli ol bir de şaka maka 30. haftaya yaklaştık yani bebişler baya büyüdüler bizde ağırlaştık. İnşallah herkes zamanında doğurur Geçmiş olsun canım tekrar

Yumuş battaniye bu
Sanırım kızımdan çok ben sarılırım buna

Eklentiler

• 31E14DB7-C4DA-419B-969D-EB347B615D1E.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 74
Cok sevindim canım iyi olmanıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun İnşAllah: ))

Teşekkür ederim canım aynen az kaldı. Ebe 29. Haftadan önce nst çekilmiyor çıkmaz diye mızmız etti takarken ama sorunsuz çekildi demek ki gelişmiş bayağı bebiş. Ama ömrümden ömür gitti bişey olur diye eve girdim ağlamaya başladım öyle sıkmışım ki kendimi. El kadar tabut bile olmaz ki öfff durmuyo çeşmelerim.. Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın düşünmesi bile mahvetti beni

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Oyyyyy kıyamam yaaa nasıl korkmuşsun canım benim, buraya yazdığın mesajları da okudum hiç yansıtmamışsın bize Çok şükür bir sorun yok rahatla artık, ağlaman da iyi olmuş için açılmıştır. Belkide hareketli her hamilenin yaşadığı şeyler ama biz yeni yeni yaşamaya başlıyoruz korkuyoruz yani. Belki de sık sık öyle ağrılar yaşayacağız ve normalleşecek bizim için. İlk hamilelik zor yaa herşeyden korkuyorsun, ne olduğunu bilmiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…