2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yumuş battaniye bu
Sanırım kızımdan çok ben sarılırım buna
Ayyy canım kusura bakma yanlış bilgi Benim dediğim battaniye bu değil, benziyor baya ama resmin altında örülen ipi gördüm bu değil. Benim dediğim alize puffy gibi bişey adı. Elle örülüyor yani parmaklarla. hatta resim atayım.

Geçti canımm çok şükür içini boşalttıysan ağlama artık kuzucuğun üzülmesin içerde

Geçti canımm çok şükür içini boşalttıysan ağlama artık kuzucuğun üzülmesin içerde
Sağolasın canım iyiyim şimdi benimkinin umrunda değil karate yapıyor içeride :) biz ağlayıp atıyoruz az sonra gülüyoruz erkekler için daha kötü eşimin alnında damarlar çıktı çöktü resmen acıdım valla

O halde hem kızına hem eşine kocaaaaman sarıl canım :) çoğunu yürüdük yolun az kaldı Allah'ın izniyle.

Canım kafana takma, geçici bir süre için diye düşün hep. Bebişin de canı sıkılmasın içerde annesi üzülüyor diye.

Bu tarafta hastane isleri olmasa gelmem zaten canım 30.haftalarimdan sonra hele hic gelemem hastanem annemlere yakın karsidsn gelemem dogum falan olsa işte o zamana kadar idare ediym diyorum ama zaten esimin yokluğu var birsey olmasa bile batıyor bana burası anne baba evi gibisi yok gerçekten evlenince bunu daha iyi anladım
Senin kvyede masaAllah diyorum ne güzel benimki gitceksn tabi der ama laf sokar işte ne anlamı kalıyor o zaman

Canım kafana takma, geçici bir süre için diye düşün hep. Bebişin de canı sıkılmasın içerde annesi üzülüyor diye.
Herseye onu uzmemek icin birde esimin hatri icin dayaniyorm yoksa sabrm yok tahammulm yok canım olumlu düşünüp telkin etmeliym kendimi doğrusu bu

Son anda neden sezaryen oldu anlamadım o kadar abartılacak bir durum değil doğumdan korkmayın bence sonuçta olacak sonu güzel
Once suyum geldi.su patladiktan 7 saat sonrasi hala yeterli acilmamistim acil sezerysn oldum.onda oyle buyuk sikintim olmadi.rahatti yani gercekten ne sezeryan ne normal dogumun o kadar korkulacak bir durumu yok.

az daha sabret o zaman sık dişini Doğuma yakın hastaneye yakın bahanesi ile hep annende kalırsın Hatta abart doktor her an olabilir dedi falan de , rahatıma bak yani
Kayınvalidem çok anlayışlıdır sağolsun Hatta ne kadar kızım gibi dese de geliniyim haliyle bu yüzden de beni daha çok rahat ettirmek için elinden geleni yapar.

MasaAllah canim iste ne kadar kızım annecim falanda olsa yok o mesafe illaki oluyor idare sabır benim payıma düşen

Hadi bununla geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim :)

Vakit daralıyooooooooorrrrr
acaba kim önce doğum yapacak ?
kimin bebeği ne kadar/nasıl olacak kime benzeyecek ?
kim sezeryan kim normal yapacak ?
ben ne zaman doğuracağım mesela ? ( keşke direk tarih biliyot olsak )
İlk ben olabilirim. Sezeryan olacağı için 15 aralık falan gibi doğacak. Bi de riskli gebelik olduğu için ben her an bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…