Çok teşekkürler kızlar Allah razı olun hepinizden iyiyiz çok şükür. Gittiğim acilde kan idrar sonucum temizdi ama ebe yoktu başka hastanede nst ye girdim 25 dakika. Sancı çıkmadı bebişin kalp atışı iyi sadece aşırı tekmeledi cihazı ve tekme attığı zamanlarda kalp atışı 170e çıktı. Çok heyecanlanlı ve hareketli dedi. Bu kadar tekme yiyorsan karnının acıması normal dedi ebe. Yorulduğum için karın kaslarım gerilmiş doğuma kadar istirahat et kendini sakın dedi doktor. Ağrıların vurup geçen ani şekilde ve bıçak saplanırmış gibi olursa hemen kadın doğuma git dedi. Çok korktum ya benim hatam yüzünden bebişime bir şey olacak diye ödüm koptu.. Çok üzgünüm
Günaydın kızlar ❤ ❤
Bebişimin hareketleri ile uyanmak harika bir şey bir kaç ay sonra ağlamalarıyla uyanacağız inşallah :)
Bebişim dün akşam nst de neredeyse 10 sn bir tekme atıyordu bu sabah da çok hareketli babası elini karnımın en sağına koyuyor oraya tekme atıyor sonra en soluna koyuyor bebiş dönüp oraya kadar kendini çekiyor bu tarafa tekme atıyor şaşırdık kaldık. Bi de hiperaktiflikle ilgili şunu okudum çok çekicez galiba
"Hareketli çocuklar, daha anne karnındayken, sürekli hareket halinde olmasıyla, kendilerini göstermeye başlarlar. Doğduktan sonra da, sık sık ağlar, uyumada zorlanabilir veya uyuyunca hemen uyanabilirler. Bebekler, ellerini ayaklarını sürekli oynatır, kucaktayken çabuk sıkılıp, rahat durmayabilirler. Tabi ki karşılaşılan bu durumlar, çok küçük dönemdeki bebekler için sorun olarak düşünülmemektedir. Ancak, bebek büyüyüp, emeklemeye, yürümeye başladıkça hareketleri daha fazla olacağından, ebeveynler tarafından sürekli gözetilmesi gerekmektedir."
3 gün önce yine iyiymiş.
bende 38+6 da doğurdum ikinci için herkes daha erken olur diyor kimisi de erkek çocuk son anına kadar beklet diyor falan filan.
Sağolasın geçmezse gideceğim yordum galiba yazlık pikeleri yorganları 3 kat yukarı çatı katına çıkardım paketledim kışlık yorganları indirdim oradan yerleştirdim. Ayy benim yüzümden oldu gerçekten bu ağrı :/
Bugün görüş günüydü ama sıpa göstermedi yüzünü doktorum şaşırdı 1 ay sabredip gitmediğim için. Artık hareketlerini hissediyorum o yüzden sabrederim dedim
Bademcigim sisti kizlar yutkunurken aciyor. Boğaz spreyi kullansam birsey olur mu acaba kullanan oldu mu hamileyken. Sadece yutkunurken aciyor baska bi rahatsizligim yok şükür
Bademcigim sisti kizlar yutkunurken aciyor. Boğaz spreyi kullansam birsey olur mu acaba kullanan oldu mu hamileyken. Sadece yutkunurken aciyor baska bi rahatsizligim yok şükür
Gécmiş olsun benimde oldu gecen üstüne grip oldum hatta ..doktor sadece parol ic agrin olursa dedi...bogaz icin balli limonlu sicak su yap yumuşatiyo iyi geliyo
Gittim sağ olasın canım ağrım acım devam ediyor ama nst ve tahliller guzel çıktı. Doktor kendini yorduğun için kasların gerilmiş ondan acıyor dedi. Şikayetim devam etse de korkmuyorum şimdi hatta gezmeye gidiyoz akşama da misafir gelecek ama pastaneden tatlı alırız yeter
Gittim sağ olasın canım ağrım acım devam ediyor ama nst ve tahliller guzel çıktı. Doktor kendini yorduğun için kasların gerilmiş ondan acıyor dedi. Şikayetim devam etse de korkmuyorum şimdi hatta gezmeye gidiyoz akşama da misafir gelecek ama pastaneden tatlı alırız yeter
doktordan geldik kizlar bizde. aclik tokluk kan sekerimize bakildi. aclik 90 tokluk 107 çıktı. bir sıkıntımız yok dedi doktorumuz. seker yuklemesini gerek gormedi. boyumuz 28 cm kilomuz 1 kilo 40 gram çıktı. bizden havadisler böyle. simdi gecmise bakip toplaya toplaya gelebilirsem gelecegim
bu arada kizlar fark atmis gecmis erkekleri...gozum hemen ona ilisti...