2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sende hiç akıllı durmuyorsun kız ne misafiri ne gezmesi yat dinlen
Ayy sonuna haklısın valla sonra vırvır ağlıyorum :/ ama canım eşim mis gibi kahvaltı hazırladı sonra evi temizledi üzerine de dışarı çıkalım diye yalvarınca gel de reddet hem yormuyorum ki kendimi hiç ❤❤

Belki doktor yanlış ölmüştür o kiloya boy kısa çünkü ben 685 gram kendi bile 33 cm idi.

ne bileyim canim. seninki masallah uzun boyluymus.
Bence o makineyle alakli. Seninkine gore de benmkisi zayif cikti mesela. 930 grdi. Ama zaten gobekten 2 gun geride boydan 3 4 gun ilerde gidio benmki. Babasi kisa ama amcalari dayisi dedesi cam yarmasi gibiler onlara cekecek diye umuyorum

Bence o makineyle alakli. Seninkine gore de benmkisi zayif cikti mesela. 930 grdi. Ama zaten gobekten 2 gun geride boydan 3 4 gun ilerde gidio benmki. Babasi kisa ama amcalari dayisi dedesi cam yarmasi gibiler onlara cekecek diye umuyorum
benimki.kiz halaya cekmesin de kime cekerse ceksin.

Bademcigim sisti kizlar yutkunurken aciyor. Boğaz spreyi kullansam birsey olur mu acaba kullanan oldu mu hamileyken. Sadece yutkunurken aciyor baska bi rahatsizligim yok şükür
Canım gargara yap dayanılmayacak gibi değilse basvurma spreye falan bence. Bi de ılık birseyler iç sürekli bogazın kurumasın daha iyi olur. Mesela zencefil kullanabiliyor muyuz bilmiyorum ama çok iyi gelir 1 cay bardagı sıcak suya 1 çay kasıgı zencefil tozunu sabah ve aksam yap ama zencefil kullanabiliyormuyuz emin değilim bilgisi olan varsa kızlardan söylesin fakat bu bogaz agrısı için birebir

iyice girecem strese...pazartesi baska bir dr.ye de mi gitsem hersey.normal dedi.
Lütfen strese girme ben özele gidince hep söylüyor. Geçen devlete gittim doktor ben boy kilo söylemiyorum makinanın sonuçları tutmuyor herkesin söylediği farklı oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…