- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Yeter canım iç çamaşırını bol tut yeter zaten inşallah normal doğurup kalkıp gidecen evine
Evet teyzesi ocak icine denk gelicek kesin ben 15inden sonra gelicekmis gibi hissediyorum beni yaniltmazsa sirayla dogumlarimizi yazdigimiz günler gelse hemencecik canım ya dusundkce heyecanlaniyormsenin kız kesin ocak doğumlu olacak. Allah'ın izniyle..
sen sırayla hepimizi doğurtacaksın öyle doğuma..
Canım benim sırtım çok fena hep sivilce neden bilmiyorumBenim gibi yüzü sivilce dolan var mı yanaklarım alnim benek benek küçük sivilce oldu sıkıntidanmi artti bilmiyorum tamam puruzsuz bir cildim olmadi hic ama baya çoğaldı sirtimda totomda her yerimde çıkıyor birde tek yuzumdede değil
Ben bir gün bile kalmadım akşam olmadan taburcu ettilerinşallah canım ilkinde geceliğim bile kirlenmedi o kadar kan gelmesine rağmen.
ertesi gün çıkıyorsun zaten
Evet teyzesi ocak icine denk gelicek kesin ben 15inden sonra gelicekmis gibi hissediyorum beni yaniltmazsa sirayla dogumlarimizi yazdigimiz günler gelse hemencecik canım ya dusundkce heyecanlaniyorm
Bunu başarsam mutlu olucam zaten ama biraz daha yaş almam gerek sanırım 25 yeterli degil daha gibi ve dedigin gibi kendime zarar dusundkce kendime ediyorum
Ben bir gün bile kalmadım akşam olmadan taburcu ettiler
geçmiş olsun canim benim benimde sol kalcamda oluyorSağ kalçmda öyle kötü bir ağrı var ki bacağımı oynatamıyorum
Yarın sorucam doktora canım ama alerji değildir gibi geliyor benim hep sivilcem olurdu artti sadece hormonlar sağolsunAlerji olmasın canım
Dusundkce cekr diye kafamdan atmaya calisyorum canım yuzyuze gelince aklıma geliyor yoksa varligni unutuyorum annemlerdeyken falan umrumda olmuyorBence bunları.silip atın aklınızdan kızlar onları düşündükçe onlara benzetirsiniz valla
Hem sağlıklı olsunlar boşverin
Ben yoklar mış gibi davranıyorum çok rahatım
Bebegimden ve eşimden ve kendi ailemden kıymetlisi yok
Bizde eşimle sürekli dayılari na benzer inşaallah diye dua ediyoruz
Aslında ben eşime benzesin istiyorum ama o benim kardeşlerime benzesin istiyor
İnşaallah ta öyle olur
Dusundkce cekr diye kafamdan atmaya calisyorum canım yuzyuze gelince aklıma geliyor yoksa varligni unutuyorum annemlerdeyken falan umrumda olmuyorBence bunları.silip atın aklınızdan kızlar onları düşündükçe onlara benzetirsiniz valla
Hem sağlıklı olsunlar boşverin
Ben yoklar mış gibi davranıyorum çok rahatım
Bebegimden ve eşimden ve kendi ailemden kıymetlisi yok
Bizde eşimle sürekli dayılari na benzer inşaallah diye dua ediyoruz
Aslında ben eşime benzesin istiyorum ama o benim kardeşlerime benzesin istiyor
İnşaallah ta öyle olur
Yarın sormam lazım doktora hormonal olma ihtimali yüksek gibi ama bilgilenmekte fayda varCanım benim sırtım çok fena hep sivilce neden bilmiyorum
benim komşum haftasina ettirdi doğumun peygamber efendimizin sünnetiymiş ..Erkek bebek anneleri bebeginizi ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?
2 hafta geri çıkıyor canım adetle ultrason3 hafta geri ise ocak sonu bile olabilir canım. ama bu tarihe göre 15 ocak gibi olabilir..
sağlıkla gelsin prenses hiç acele etmesin.
Benim hamileliğin başından beri sağ yanağımda minik kabartılar çıkıyor canım. İlk aylarda cildiyeye gitmiştim hamilelik hormonlarından dolayı cilt çok yağlı ve kuru olabiliyormuş. Benimki kuruluktan olmuş. Benimkinde hafif kaşıntı ve bazen kuruyup dökülme oluyor günde 2-3 kere en yoğun bepanten kullandığım halde. Allahtan fondöten kapatıyor. Doktor doğumdan bir kaç ay sonra hormonların düzelince geçer dedi. Mecbur çekicezBenim gibi yüzü sivilce dolan var mı yanaklarım alnim benek benek küçük sivilce oldu sıkıntidanmi artti bilmiyorum tamam puruzsuz bir cildim olmadi hic ama baya çoğaldı sirtimda totomda her yerimde çıkıyor birde tek yuzumdede değil
Bende bebeğimin ve benim sağlığım el verirse ilk hafta düşünüyorum canımbenim komşum haftasina ettirdi doğumun peygamber efendimizin sünnetiymiş ..
Hormonalse sorun yok canım geçici bu baska sıkıntı olmasindaBenim hamileliğin başından beri sağ yanağımda minik kabartılar çıkıyor canım. İlk aylarda cildiyeye gitmiştim hamilelik hormonlarından dolayı cilt çok yağlı ve kuru olabiliyormuş. Benimki kuruluktan olmuş. Benimkinde hafif kaşıntı ve bazen kuruyup dökülme oluyor günde 2-3 kere en yoğun bepanten kullandığım halde. Allahtan fondöten kapatıyor. Doktor doğumdan bir kaç ay sonra hormonların düzelince geçer dedi. Mecbur çekicez
aynen canım benim hayirlisi allahtanBende bebeğimin ve benim sağlığım el verirse ilk hafta düşünüyorum canım
Sebebi ise bebeklerin ilk zamanlar acı hissetmiyor oluşu ve bu yüzden anestezi yapmıyor doktorlar
Sanki büyüyünce daha zor oluyor gibi bakalım daha arastiriyorum
Öncesinde güzel bir çocuk cerrahisi bulup sormakta gerekli tabi
Amin canım aminaynen canım benim hayirlisi allahtan
inşallah kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi , sonrada allahimizin izniyle inşallah sünnetini yaptirirsin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?