2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
senin kız kesin ocak doğumlu olacak. Allah'ın izniyle..
sen sırayla hepimizi doğurtacaksın öyle doğuma..
Evet teyzesi ocak icine denk gelicek kesin ben 15inden sonra gelicekmis gibi hissediyorum beni yaniltmazsa sirayla dogumlarimizi yazdigimiz günler gelse hemencecik canım ya dusundkce heyecanlaniyorm

Canım benim sırtım çok fena hep sivilce neden bilmiyorum

Evet teyzesi ocak icine denk gelicek kesin ben 15inden sonra gelicekmis gibi hissediyorum beni yaniltmazsa sirayla dogumlarimizi yazdigimiz günler gelse hemencecik canım ya dusundkce heyecanlaniyorm

3 hafta geri ise ocak sonu bile olabilir canım. ama bu tarihe göre 15 ocak gibi olabilir..
sağlıkla gelsin prenses hiç acele etmesin.

S selifor sana bir abla tavsiyesi nefret etme kimseden notr hisset yani hicbi hissin olmasin sofir nefret kizginlik sadece sana zarar verir deger verme ....yeter yok gibi davran cok rahatlarsin
Bunu başarsam mutlu olucam zaten ama biraz daha yaş almam gerek sanırım 25 yeterli degil daha gibi ve dedigin gibi kendime zarar dusundkce kendime ediyorum

Dusundkce cekr diye kafamdan atmaya calisyorum canım yuzyuze gelince aklıma geliyor yoksa varligni unutuyorum annemlerdeyken falan umrumda olmuyor
InsaAllah gonlumuzden gecen olur sağlıkla

Dusundkce cekr diye kafamdan atmaya calisyorum canım yuzyuze gelince aklıma geliyor yoksa varligni unutuyorum annemlerdeyken falan umrumda olmuyor
InsaAllah gonlumuzden gecen olur sağlıkla

3 hafta geri ise ocak sonu bile olabilir canım. ama bu tarihe göre 15 ocak gibi olabilir..
sağlıkla gelsin prenses hiç acele etmesin.
2 hafta geri çıkıyor canım adetle ultrason
Evet acele etmesin hatta ben diyorum baban gelene kadar kal karnımda ama mümkün değil işte

Benim hamileliğin başından beri sağ yanağımda minik kabartılar çıkıyor canım. İlk aylarda cildiyeye gitmiştim hamilelik hormonlarından dolayı cilt çok yağlı ve kuru olabiliyormuş. Benimki kuruluktan olmuş. Benimkinde hafif kaşıntı ve bazen kuruyup dökülme oluyor günde 2-3 kere en yoğun bepanten kullandığım halde. Allahtan fondöten kapatıyor. Doktor doğumdan bir kaç ay sonra hormonların düzelince geçer dedi. Mecbur çekicez

benim komşum haftasina ettirdi doğumun peygamber efendimizin sünnetiymiş ..
Bende bebeğimin ve benim sağlığım el verirse ilk hafta düşünüyorum canım
Sebebi ise bebeklerin ilk zamanlar acı hissetmiyor oluşu ve bu yüzden anestezi yapmıyor doktorlar
Sanki büyüyünce daha zor oluyor gibi bakalım daha arastiriyorum
Öncesinde güzel bir çocuk cerrahisi bulup sormakta gerekli tabi

Hormonalse sorun yok canım geçici bu baska sıkıntı olmasinda
Kocakari tabiriyle diyim kızlarımız guzelligimizi alıyor napalım

aynen canım benim hayirlisi allahtan
inşallah kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi , sonrada allahimizin izniyle inşallah sünnetini yaptirirsin kardeşim

aynen canım benim hayirlisi allahtan
inşallah kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi , sonrada allahimizin izniyle inşallah sünnetini yaptirirsin kardeşim
Amin canım amin
Senin bebiş kız herhalde
Bizim dertler şimdiden başladı bile
Bide erkek çocuk kolay derler nerdeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…