2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar bi göz atsanıza 1-2 hafta içinde çantamı hazırlayacağım..
eksik var mı alacaklarımı alayım bu işte çıksın aradan.

Hastane çantasına ne lazım

Bebek için
10 lu hastane çıkışı takım
Tulum
alt üst takım
2 tane çorap
Şapka yedek
2-3 eldiven
Primsiz bez
Alt silme mendili (pamuk)
Ağız silme mendili (müslin)
Emzik
Çıkış için battaniye

Anne için

Depend hasta bezi
Gecelik sabahlık takım
Yedek pijama
2 adet yedek iç çamaşırı
Emzirme sütyeni
Terlik
Bakım seti ( diş macunu, diş fırçası , deodorant,dudak kremi )
Göğüs pedi
Islak mendil
Çorap

Kocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi
S selifor sana bir abla tavsiyesi nefret etme kimseden notr hisset yani hicbi hissin olmasin sofir nefret kizginlik sadece sana zarar verir deger verme ....yeter yok gibi davran cok rahatlarsin

Güzel soru ben onu bir dahaki gidişimde sorayım

Göğüs kremi yok mu canım eksik yok hepsi gerekli

Gögüs ucu kremide al
Birde ben ilk dogumumda iki pijama ile gitmiştim aşırı kanamam vardı ve çok terliyordum pijama yetmedi
Hastanedeyken birini pijama almaya göndermek zorunda kalmıstım rastgele ayıcıklı pijamalar giymiştim mecburen hemde yıkanmadan
İstersen bir takım daha pijama al

Maaşallah o nasil pozlar oyle allahim icim gitti bu küçük hanimi görünce allah anali babali buyutsun simdiden belli ne kadar edepli oldugu allah cumlemize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah

Benim gibi yüzü sivilce dolan var mı yanaklarım alnim benek benek küçük sivilce oldu sıkıntidanmi artti bilmiyorum tamam puruzsuz bir cildim olmadi hic ama baya çoğaldı sirtimda totomda her yerimde çıkıyor birde tek yuzumdede değil

Hastane de kalacağı süreye bağlı ihtiyaçlar inşallah doğurup çıkarız hepimiz

Alerji olmasın canım

Maaşallah o nasil pozlar oyle allahim icim gitti bu küçük hanimi görünce allah anali babali buyutsun simdiden belli ne kadar edepli oldugu allah cumlemize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah
Tesekkurler teyzesi cinsiyetinide göstermemisti zaten pek bir nazliyiz sağlıklı olsunlar yeter ki dualarina kocaman amin diyorum canimm

Kocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi

Bence bunları.silip atın aklınızdan kızlar onları düşündükçe onlara benzetirsiniz valla
Hem sağlıklı olsunlar boşverin
Ben yoklar mış gibi davranıyorum çok rahatım
Bebegimden ve eşimden ve kendi ailemden kıymetlisi yok
Bizde eşimle sürekli dayılari na benzer inşaallah diye dua ediyoruz
Aslında ben eşime benzesin istiyorum ama o benim kardeşlerime benzesin istiyor
İnşaallah ta öyle olur

Göğüs kremi yok mu canım eksik yok hepsi gerekli

kızlar ben gögüs ucu kremi almadım bu sefer ilkinde hiç kullkanmamıştım. 1-2 kez ancak.
pijama içinde 1 gecelik 1 pijama yetmez mi acaba duruma göre olmadı 1 tane daha koyarız

Sağ kalçmda öyle kötü bir ağrı var ki bacağımı oynatamıyorum
Yel değil mi canım bebeğin yeli diyor anneannem masaj ve sıcak suyla ov belki rahatlatır ama tek kurtuluş yolu doğurmak doğurunca bütün ağrılar bitiyor

ben ssk liyim çalışan olarak görünüyorum canım benim eşim isveren olduğu icin bağkura gecti ayrintilarini bilmiyorum ancak muhasebecimize sormasi lazım eşimin bende burda sordum kaçıncı haftada doğum iznine ayrilacagimizi

kızlar ben gögüs ucu kremi almadım bu sefer ilkinde hiç kullkanmamıştım. 1-2 kez ancak.
pijama içinde 1 gecelik 1 pijama yetmez mi acaba duruma göre olmadı 1 tane daha koyarız
Yeter canım iç çamaşırını bol tut yeter zaten inşallah normal doğurup kalkıp gidecen evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…