- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bir dahaki kontrolmden sonra sıklastirir belki canım gecen pzt gittigmde onda 24.haftada cikmsti ultrasonda
Aynen gec dollenme benimki duzensizdi zaten evlenince bozuldu adet tarihlermanladım canım geç döllenme gibi bir şey olduysa normal öyle çıkması.bazen 1-2 ay üzerinde adet bile olabiliyoruz.
Aynen gec dollenme benimki duzensizdi zaten evlenince bozuldu adet tarihlerm
S selifor sana bir abla tavsiyesi nefret etme kimseden notr hisset yani hicbi hissin olmasin sofir nefret kizginlik sadece sana zarar verir deger verme ....yeter yok gibi davran cok rahatlarsinKocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi
Güzel soru ben onu bir dahaki gidişimde sorayım
Doğum katındaki asistanlar yada muhasebe bilir mi acaba ?
Doğar doğmaz yıkatmayacağım üzerindeki o kremsi dokuyu kendi kendime vücudun emmesi gerekli çoğu hastene yıkamıyor artık yine eşime de söylerim Doğum anında .
ama eve gelinde yıkarım ertesi gün falan göbeği düşene kadar beklemem.
Tamam bu bilgi süper olur thank you
Biz yikariz canım çünkü hep kan falan saçlar yazik tertemiz olur oh mis[/QUOTE
Bende daha doktoruma danışmadım ama araştırdığım kadarıyla yıkanmaması iyi diyorlar
Ya eskiden de yıkamazlarda silerlerdi ve ben hiç öyle kanlı bebek görmedim ki
Göğüs kremi yok mu canım eksik yok hepsi gereklikızlar bi göz atsanıza 1-2 hafta içinde çantamı hazırlayacağım..
eksik var mı alacaklarımı alayım bu işte çıksın aradan.
Hastane çantasına ne lazım
Bebek için
10 lu hastane çıkışı takım
Tulum
alt üst takım
2 tane çorap
Şapka yedek
2-3 eldiven
Primsiz bez
Alt silme mendili (pamuk)
Ağız silme mendili (müslin)
Emzik
Çıkış için battaniye
Anne için
Depend hasta bezi
Gecelik sabahlık takım
Yedek pijama
2 adet yedek iç çamaşırı
Emzirme sütyeni
Terlik
Bakım seti ( diş macunu, diş fırçası , deodorant,dudak kremi )
Göğüs pedi
Islak mendil
Çorap
kızlar bi göz atsanıza 1-2 hafta içinde çantamı hazırlayacağım..
eksik var mı alacaklarımı alayım bu işte çıksın aradan.
Hastane çantasına ne lazım
Bebek için
10 lu hastane çıkışı takım
Tulum
alt üst takım
2 tane çorap
Şapka yedek
2-3 eldiven
Primsiz bez
Alt silme mendili (pamuk)
Ağız silme mendili (müslin)
Emzik
Çıkış için battaniye
Anne için
Depend hasta bezi
Gecelik sabahlık takım
Yedek pijama
2 adet yedek iç çamaşırı
Emzirme sütyeni
Terlik
Bakım seti ( diş macunu, diş fırçası , deodorant,dudak kremi )
Göğüs pedi
Islak mendil
Çorap
Maaşallah o nasil pozlar oyle allahim icim gitti bu küçük hanimi görünce allah anali babali buyutsun simdiden belli ne kadar edepli olduguEki Görüntüle 2055724 Eki Görüntüle 2055725
MasaAllah benim kızıma teyzeleri edepli kızım ilk başta sağdaki gibi sag koluyla kapadı yüzünü annesi o parmaklari eli yiyicek dogunca birde kimseye benzetemedik eşimle bana benzese güzel olur
Sağ kalçmda öyle kötü bir ağrı var ki bacağımı oynatamıyorum
Hastane de kalacağı süreye bağlı ihtiyaçlar inşallah doğurup çıkarız hepimizGögüs ucu kremide al
Birde ben ilk dogumumda iki pijama ile gitmiştim aşırı kanamam vardı ve çok terliyordum pijama yetmedi
Hastanedeyken birini pijama almaya göndermek zorunda kalmıstım rastgele ayıcıklı pijamalar giymiştim mecburen hemde yıkanmadan
İstersen bir takım daha pijama al
Alerji olmasın canımBenim gibi yüzü sivilce dolan var mı yanaklarım alnim benek benek küçük sivilce oldu sıkıntidanmi artti bilmiyorum tamam puruzsuz bir cildim olmadi hic ama baya çoğaldı sirtimda totomda her yerimde çıkıyor birde tek yuzumdede değil
Tesekkurler teyzesi cinsiyetinide göstermemisti zaten pek bir nazliyiz sağlıklı olsunlar yeter ki dualarina kocaman amin diyorum canimmMaaşallah o nasil pozlar oyle allahim icim gitti bu küçük hanimi görünce allah anali babali buyutsun simdiden belli ne kadar edepli olduguallah cumlemize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah
Kocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi
Bence bunları.silip atın aklınızdan kızlar onları düşündükçe onlara benzetirsiniz vallaBende senin gibiyim biliyor musun. Bazen o kadar üzülüyorum ki hayatımda bu kadar nefret ettiğim kişinin en yakınım olan eşimin annesi oluşuna. Anne kız gibi olmayı çok isterdim ama imkansız. Bu zamana kadar saygısızlık yapmadım içim rahat ama gerçekten iğrenç ötesi bir insan. Artık ne olursa olsun içim asla ısınmaz. Yazın 2 ay yanında kaldım cehalet akıyor kıskanç ve aklen normal değil bu yüzden hareketleri çok dengesiz neler dedi neler yaptı bana. Onun yüzünden melek gibi olan kocamla bile aram açıldı. Allahtan evime geldim ama her an aklıma geliyor atamıyorum kafamdan. Beynimde öldürsem rahatlıcam ama yok olmuyor. Sırf kocamın hatrı için konuşuyorum anne diyorum.
Göğüs kremi yok mu canım eksik yok hepsi gerekli
Gögüs ucu kremide al
Birde ben ilk dogumumda iki pijama ile gitmiştim aşırı kanamam vardı ve çok terliyordum pijama yetmedi
Hastanedeyken birini pijama almaya göndermek zorunda kalmıstım rastgele ayıcıklı pijamalar giymiştim mecburen hemde yıkanmadan
İstersen bir takım daha pijama al
Yel değil mi canım bebeğin yeli diyor anneannem masaj ve sıcak suyla ov belki rahatlatır ama tek kurtuluş yolu doğurmak doğurunca bütün ağrılar bitiyorSağ kalçmda öyle kötü bir ağrı var ki bacağımı oynatamıyorum
ben ssk liyim çalışan olarak görünüyorum canım benim eşim isveren olduğu icin bağkura gecti ayrintilarini bilmiyorum ancak muhasebecimize sormasi lazım eşimin bende burda sordum kaçıncı haftada doğum iznine ayrilacagimiziBen bagkurluyum canim bagkurda bu izin mizin olayinda anneye ne faydasi var biliyor musun ?bi is goremezlik odenegi varmis galiba biliyor musun ? Yarin bagkurlularla ilgili sıkı bir arastirma yapicam benim gibi bagkurlu olan varsa yazarim.....yada bilem varsa şimdiden dinlerim
Yeter canım iç çamaşırını bol tut yeter zaten inşallah normal doğurup kalkıp gidecen evinekızlar ben gögüs ucu kremi almadım bu sefer ilkinde hiç kullkanmamıştım. 1-2 kez ancak.
pijama içinde 1 gecelik 1 pijama yetmez mi acaba duruma göre olmadı 1 tane daha koyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?