Canım sen ne takıyorsun ki ya o kadar kulagımı tıkıyorum ki bu bos konusanlara bu hemşire de ebe de hatta doktor bile olabilir. Bende 7 aylık hamileyim her gören belli değil diyor ne yapayım değilse Allah a şükür onlar mı bilecek doktorum mu? Doktor çok şükür her sey yolunda dedi. Üstelik sen kendi vücudunu da biliyorsun öncesinde hamilelik yaşamıssın millet ne sever konusmayı valla ben agzına tıkarım lafı hiç takma yani. Hepimiz Allah a emanetiz gecen cocugunda erken mi dogum yapmıstınkızımda da aynı ebeler vardı.
Kağıda bakmasa son haftam sanmış
Hala diyor ki bide 1 kes daha gelmen lazım 11 aralık için yazayım tabi o zamana durursa diyor
Dedik kısmet öyle korkunuz varsa haftaya geleyim 2. Kontrol içim dedim sadece
Ben de bi lokum çikolata dağıtırım o kadar:)Al benden de o kadar
Bende de sadece hediyelik var onu da hastaneye goturmeyecegim :)
ben yiyemiyorum yemek çok yiyince nefes alamıyorum resmen 2 öğün yiyorum nerdeyse arada da meyve falancok gecmis olsun,dikkat et kendine,ben o kadar cok acikiyorum ki yemek yemeyenlere sasiriyorum,azda olsa biseyler yemeye calis canim
kendi doktoruma gittim bugün oğlum biraz iri olucak sanırım düzenli tansiyon ve açlık tokluk şekeri ölçücem yazıcam bir kenara bol bol yürüyüş önerdi doktorumBende o dediklerini sık sık yaşıyorum canım hatta hamilelik öncesinde da sabah açlığında yaşıyordum. Çok geçmiş olsun canım dikkat et. Özellikle hamilelikte kesinlikle aç kalmamak gerekiyor saat başı bişeyler tıkacaksın ağzında. Tansiyon düşüyor galiba o da insana bi çeşit baygınlık veriyor. Depresiflik havalardan olabilir, kapalı havalar ve sonbahar insanı o hale sokuyor (ben de tam tersi yaz bitti enerji dolmaya başladım)
En azından 120 kilo olduğumu düşünerek almadım demi. Sadece seksen küsurcüğüm. 120 ve üzeri olup emici külot bile bulamaya bilirdimAman kiiiz ne uzuluon bende ayni beden alcamsenin sadece yanaklarin dolduruomus benm nerelerim dolduruo bi bilsen
Benim çanta da eksik kalan tek şey lohusa takımı. Onu da sipariş ettim gelsin bende yavaş yavaş hazırlayayim diyorum. Senin yazdıklarını ekran görüntüsü aldım hepsi tamTam hastaneye bak şerbet bile veriyor 2 tl bardağı herhalde pahalı be..
en güzeli vişne yap sende gelen içer en azından
Bende L büyük alacaktım bugün şansıma paket açıktı açıp baktım büyük geldi gözüme.
Yalnız üst kısmı gğzel lastikli yüksek bel.
M küçük olmadığı için alamadım şansına edeyim dedim
Perşembe hastane çantamı hazırlayacağım eksikleri tamamlamam lazım.
Ben de bi lokum çikolata dağıtırım o kadar:)
Eve gelenlere hediye
Mesela biz kizimi hrs de dogurmustum.o zamanlar guzeldi......Millet 6 binden 10 binden bahsedio yine ucuz diilmi yaa. 2500 vericem muhtemelen
Resim atarım misin canım fiyat olarak ne kadar
Evet farkinda degilim açtım bekliyorum hepinizi.. inanın piyasanın yarı fiyatına veriyorum örmek hoşuma gidiyor örüp örüp turşu kuramayacağima göre ucuz satcamNacizane sayfanizin gizliligini acarsaniz daha cok insana ulasirsiniz
Boşver kafana ne takıyon. Senin elinde olan birşey değil ki. Hem maşallah bebeğin çok gelişekli erken doğursan bile bir çoğumuzunkinden kilolu olacağı garanti12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
Ebeleri de çok severim kötü niyetle de demediler ama ne yapayım bağlayım mı çocuğu aşağı da işte
annemi aradım bide teyzemi perşembe çantamı hazırlayacağız insanların söylediklerinden sıkıldım artık
Kiz olur mu dur buliim de bak kiloluyum tabiCanım sen de kiloluyum diyon diyon ama attığın resimde hiç de öyle görünmüyordunben de sabah tartıldım toplamda aldığım kilo 13e çıkmış ama ne hikmetse bugün görenler yine zayıflamışsın diyordu. Nasıl kilo alacağımı düşündüyseniz resmen hayal kırıklığına uğradınız dedim :)
Canım biz de ne zaman bir yere gitsek görenler hemen doğuma mı diyorama ben mizaç olarak biraz lanetim çat çat söylüyorum üzerine de bir kahkaha atıyorum. Hatta benden sonra tuvalete gidip ağlama sakın diyorum yaşasın kötülük yaa
Xl da vardir canimEn azından 120 kilo olduğumu düşünerek almadım demi. Sadece seksen küsurcüğüm. 120 ve üzeri olup emici külot bile bulamaya bilirdimbenden de güzel Pollyanna olurmuş
Bakarı yavru sen at model fiyatlarıda yaz her türlü :)
Fiyatlar 30tl ile 80tl.arası istediginiz.modele.gore istenilen renk orerim kizlarr
Ay afedersin ama katıksız mal. Nasıl hemşire o öyle. Hamile olan ve zaten korkuları olan bir kadına nasıl öyle birşey söyleyebiliyor. Tövbe yarabbikızımda da aynı ebeler vardı.
Kağıda bakmasa son haftam sanmış
Hala diyor ki bide 1 kes daha gelmen lazım 11 aralık için yazayım tabi o zamana durursa diyor
Dedik kısmet öyle korkunuz varsa haftaya geleyim 2. Kontrol içim dedim sadece
Hoşgeldin canımHerkese merhaba araniza yeni katildim kabul edersenizaslinda normal doğumum şubat ama sezaryen olucagim icin ocak annesi olucam insallah
Aynıyiz ver elini ortak :)
Hoşgeldin, sağlıkla gelsin bebeğin inşallahHerkese merhaba araniza yeni katildim kabul edersenizaslinda normal doğumum şubat ama sezaryen olucagim icin ocak annesi olucam insallah
Benim ki L hahahaKiz olur mu dur buliim de bak kiloluyum tabi
Xl da vardir canim
Hayırlısı olsun. Hoşgeldin❤Herkese merhaba araniza yeni katildim kabul edersenizaslinda normal doğumum şubat ama sezaryen olucagim icin ocak annesi olucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?