2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım sen ne takıyorsun ki ya o kadar kulagımı tıkıyorum ki bu bos konusanlara bu hemşire de ebe de hatta doktor bile olabilir. Bende 7 aylık hamileyim her gören belli değil diyor ne yapayım değilse Allah a şükür onlar mı bilecek doktorum mu? Doktor çok şükür her sey yolunda dedi. Üstelik sen kendi vücudunu da biliyorsun öncesinde hamilelik yaşamıssın millet ne sever konusmayı valla ben agzına tıkarım lafı hiç takma yani. Hepimiz Allah a emanetiz gecen cocugunda erken mi dogum yapmıstın

cok gecmis olsun,dikkat et kendine,ben o kadar cok acikiyorum ki yemek yemeyenlere sasiriyorum,azda olsa biseyler yemeye calis canim
ben yiyemiyorum yemek çok yiyince nefes alamıyorum resmen 2 öğün yiyorum nerdeyse arada da meyve falan

kendi doktoruma gittim bugün oğlum biraz iri olucak sanırım düzenli tansiyon ve açlık tokluk şekeri ölçücem yazıcam bir kenara bol bol yürüyüş önerdi doktorum

Aman kiiiz ne uzuluon bende ayni beden alcam senin sadece yanaklarin dolduruomus benm nerelerim dolduruo bi bilsen
En azından 120 kilo olduğumu düşünerek almadım demi. Sadece seksen küsurcüğüm. 120 ve üzeri olup emici külot bile bulamaya bilirdim benden de güzel Pollyanna olurmuş

Benim çanta da eksik kalan tek şey lohusa takımı. Onu da sipariş ettim gelsin bende yavaş yavaş hazırlayayim diyorum. Senin yazdıklarını ekran görüntüsü aldım hepsi tam

Boşver kafana ne takıyon. Senin elinde olan birşey değil ki. Hem maşallah bebeğin çok gelişekli erken doğursan bile bir çoğumuzunkinden kilolu olacağı garanti yeter ki rabbim sana ve çocuğuna sağlık versin. hiiiiç üzülme❤

Kiz olur mu dur buliim de bak kiloluyum tabi

En azından 120 kilo olduğumu düşünerek almadım demi. Sadece seksen küsurcüğüm. 120 ve üzeri olup emici külot bile bulamaya bilirdim benden de güzel Pollyanna olurmuş
Xl da vardir canim

Ay afedersin ama katıksız mal. Nasıl hemşire o öyle. Hamile olan ve zaten korkuları olan bir kadına nasıl öyle birşey söyleyebiliyor. Tövbe yarabbi

Kızlar lohusa pijamaları alınmaya başlanmış. Ben üşüyen bir gebeyim nasıl olur demeyin donuyorum resmen Lohusa pijamasini da böyle en kalınından penye birşey almak istiyorum incecik tül gibi pijamalar bana göre değil internetten bakınca da anlayamıyorum kalınlığını. Internetten alanlar kumaşından memnun kalanlar nerden aldıysanız önerir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…