2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yürüyüş çok iyi gelir inşallah, hem mutluluk hormonları hem de bol oksijenli ortamda yürümek sana iyi gelir canım. Aslında ben inanamıyorum kendime nasıl yürümüyorum diye.. Hamilelik öncesinde planım sabah akşam yarımşar saat yürümekti. Şimdi bir kere çıkıp yürümedim. Bebeğin kilosu ve boyu kaç canım? Şimdiden iri veya ufak bebek belli olmaz diye biliyorum

Enfeksiyonun bi an once gecsin diyedir. Enfeksiyon erken dogum sebebidir cunku. Doktor sana zararli olacak biseyi vermez. Sonucu beklemen gerekse sonuc cikinca vermez miydi zaten? Bi an once kullanmaya basla ilaclarini bencs

Aynen, sen yine dediğin gibi her ihtimale karşı çantanı hazırlaman mantıklı. İnşallahta gerek kalmaz. Arkadaşın dediği gibi bünyen böyle demek ki.

kaplama olan disimin kokunde apse oluşmuş herhalde kızlar. damagimda sislik olusmus yanagima kadar. canım sıkıldı yine.

Enfeksiyonun bi an once gecsin diyedir. Enfeksiyon erken dogum sebebidir cunku. Doktor sana zararli olacak biseyi vermez. Sonucu beklemen gerekse sonuc cikinca vermez miydi zaten? Bi an once kullanmaya basla ilaclarini bencs
Sonucu beklemek istiyorum aslinda ama bugun yanmam şiddetlendı bugun kullanicam galiba teşekkür ederim canm

33cm boyu kilosuda 950gr bende eşimde biraz kilolu doğmuşuz bizdende küçük bişey çıkmaz sanırım

en masumu ye canim. sonra kilo olarak kaliyor. bugunden sonra bende karbonhidraati cikartayim diyorum. bundan sonra iyice hizlanacak.kilo alimimiz.

aynen bundan sonra daha fazla alacağız.
biliyorum ama midemle beynime hükmetmek zor

Dün takip ettiğim uygulamada sabah ve akşam hareket etse yeterlidir diyordu
20-30 dk aralıksız uyuyorlar artık.
İnşallah hemen eder korkutmaz aöa içini rahat tut bedenen yorulduysan hareket etmemesi normal çünkü.

33cm boyu kilosuda 950gr bende eşimde biraz kilolu doğmuşuz bizdende küçük bişey çıkmaz sanırım
Bana çok normal göründü açıkçası (tabi tıp mezunuyum ya) kızların bebekleri ile aynı gibi. Kaldı ki son ay hiç kilo almayan bebekte duydum, 1-1,5 kiloyu son ay alan bebekte duydum. Geçri genetik olarak siz öyleyseniz o da çok küçük doğmaz herhalde ama bilinemez yani bende 3,750 kg doğmuşum, eşimi bilmiyoruz ama kesin zayıftır o Bende kendi bebeğimin 3,500 kg.dan aşağı çıkacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…