2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah sizlere ya ne kadar ozenclisiniz ben hastanede süsleme pusleme serbetmis fln hic vermeyi düşünmüyorum valla bir hediyelik vericem gelenlere bitti gitti

Maşallah sizlere ya ne kadar ozenclisiniz ben hastanede süsleme pusleme serbetmis fln hic vermeyi düşünmüyorum valla bir hediyelik vericem gelenlere bitti gitti

Bende süsleme yapmayacağım
Lohusa şerbeti yerine limonata yapacağım gelen erkekler şerbet içmiyor en azından limonata içilir.
Mevlüt’te şerbet yaparım dedim

Canım bu dedigin hastane ortaDoğu değil demi

Muayene 69 dan 115 e mi çıkmış

Doğum daha geçen 2500 2750 değil miydi

Allahim ortadogu değildir yaaaaaa lutfennnn

Ortadogu canım ama benm doktorunki 115 e cıkmıs indirimle 105 oluyor sizinki de 80 olmuş

Hangi hastaneye gidiosun canim

Ankara OrtaDogu hastanesi canım

Cnntksm masallah canım uçuyor fiyatlar zaten. Yok ben o kdar para verdikten sonra adam akıllı ilgi isterim renkli ultrason isterim bunların hepsini bu fiyatlara bicok ilde bulabiliyoken ankarada bulamamak sinir bozucu

Aynen canım senden sonra aradim 80 tl

Ben ilk gittiğimde doğum 2000 biri 2250 diğeriydi şimdi 2500e 2750 olmuş

Gel kiz memorialde 3000 diolar doguma. Bashekimi de tanioriz yapariz bisiler hemide 4D foto verirler sana ben gecen aldim

Valla gelcem dogurcam o olcak ya yakın zamanda Kayseri benm cıglıklarımla yankılanırsa şaşırma zorbuislerdir bu de :)

Serbeti hastane 2 lt veriomus bende limonata yada visne suyu yapcam cesit olur

Tam hastaneye bak şerbet bile veriyor 2 tl bardağı herhalde pahalı be..
en güzeli vişne yap sende gelen içer en azından

O zaman benim aldığım L beden oluyor. ona hiç bakmadım. Kilo şeysını görüp direk aldım

Bende L büyük alacaktım bugün şansıma paket açıktı açıp baktım büyük geldi gözüme.
Yalnız üst kısmı gğzel lastikli yüksek bel.
M küçük olmadığı için alamadım şansına edeyim dedim
Perşembe hastane çantamı hazırlayacağım eksikleri tamamlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…