- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
İnternette sabahlıği tüylü olan pijama takımları gördüm. Üstü böyle polar gibiydi. Tam kışlık. Onlara bak istersenKızlar lohusa pijamaları alınmaya başlanmış. Ben üşüyen bir gebeyim nasıl olur demeyin donuyorum resmenLohusa pijamasini da böyle en kalınından penye birşey almak istiyorum incecik tül gibi pijamalar bana göre değil internetten bakınca da anlayamıyorum kalınlığını. Internetten alanlar kumaşından memnun kalanlar nerden aldıysanız önerir misiniz
Hosbulduk canm teşekkürlerHoşgeldin canım
Saolasin canmHayırlısı olsun. Hoşgeldin❤
Amin Teşekkür ederim canm Allah hepimizin yavrularimizi kucagmiza almayi nasip etsinHoşgeldin, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
AmiiiinnnnAmin Teşekkür ederim canm Allah hepimizin yavrularimizi kucagmiza almayi nasip etsin
Canim hastane odalari cok sicak olur genelde ama sen bilirsinKızlar lohusa pijamaları alınmaya başlanmış. Ben üşüyen bir gebeyim nasıl olur demeyin donuyorum resmenLohusa pijamasini da böyle en kalınından penye birşey almak istiyorum incecik tül gibi pijamalar bana göre değil internetten bakınca da anlayamıyorum kalınlığını. Internetten alanlar kumaşından memnun kalanlar nerden aldıysanız önerir misiniz
Canım kadın doğum doktorun rahim ağzı uzunluğuna baktı mı kısalma var mı benim de bebek asagıda ama onemli olan rahim agzı uzunluğu dedi doktor12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
Ebeleri de çok severim kötü niyetle de demediler ama ne yapayım bağlayım mı çocuğu aşağı da işte
annemi aradım bide teyzemi perşembe çantamı hazırlayacağız insanların söylediklerinden sıkıldım artık
Bende esime benzesin isterdim vazgectim sonradan canım simdi insaAllah bana benzer diyorum saglikla gonlumuzden geçen olsun insaAllahMide olmaması iyi olmus canım benım 1 kere kramp gırdı cırpınmama eşim uyandı masaj yaptı ama kac gun ustune basamadım. midem fena hele yuruyus yapmazsam sabaha kadar asit bogazıma kadar yakıyor
ben 2 tane depend aldım 9 tane var ıcınde hastanede verırse rahat rahat onu gıyerım pekı kızlar sonrasında normal kullandıgımız pedlerde olurmu yoksa özelmı almak gerekıyor
hangısınden senınlede karsılasmıs olmayalımben ordan cıktım my hamıleye gırdım canım bır pijama pofıdık hırkalı bırde gecelık aldım uzun
ay masallah kuzum ya okadar tatlılarkı bende hep hamıle kalmadan bıle dua ederdım kaş göz burun babaya benzesın çekik çekik dudak çene bana benzesin diye galıba öyle olacak resmınde catmıs kasları saklanmıs sert sert cekık cekık duruyordu
Canım bende sımdı onu dusundum bende koctasa falan gıdıp kaplar alıcam ılık su koymak ıcın falanda evde yaparız ama hastanede ılık su pamuk yapmak nasıl olcek musluktanmı alırızkı sımdı yenı dogmus kuzuya ıslak havlularla silmekte ıyı olmaz nede olsa kımyasal yok deseler bıle
Canım ne kadar az gorusup muhatap olursan o kadar ıyı canını sıkıyorlarmı uzaklaş ben inan kendi ailemden kimseyle görüşmüyorum düşün bi kaçı trıp atıcak aramıyorsun dıye cevabım hazır hamıle olan benım ben cok bekledım ama kımse nasılsın canın bısey cekıyormu dıye aramadı dıcem. ustunde bilem durma bız gerılınce onlarda gerılıyor
Gozun aydınn şekerimm aminn ya cuma olsun valla bı geldım iş dolu dava dilekçeleri bugun geldı ustune program alınacak dosyalar ıslenecek falan yarına bıraktım ama bana guvenmeyın ben bır varım bır yokum dedım
Hangı hastane o kuzum öle iyiymiş ben 300 veriyorum. dogum parasınıda sordum medıcana 6000 7000 arası tobb etü 1000 2000 daha fazla olur dedi biz 10000 hazırlıyoruz dedık
676gram çıktı bugün canım ama benim geriden geliyor gec döllenmeden dolayi ona göre normal sanırımCanım şu anda kaç kg ? İmzada yazan ile uyumlu mu?
InsaAllah saglikla alsın benimde daha cok dikkat etmem gerek ama yeterli degilmis gibi hissediyorum besin şeklimBen Acıbadem sigortalıyım şuanda yeni sordum
14 bin Acıbadem üzerine az daha koy araba al
maşallah canım kg alır daha küçük 28 den sonra son 3 ayda daha çok kilo alacak inşallah.
Bu arasa sorabildin mi hastane çıkışı olayını
Canım benim doktorum kültür sonucuna göre antibiyotik yazmıştı. Yani hangi bakteride üreme var ya da üreme var mı diye bakıp ona göre değerlendirmişti. Bence doktoruna danışıp sonucu bekle ama bu süreçte bol su iç. İki güne kadar çıkar zaten sonucun geçmiş olsunKizlarr size bi sorum olucak bnm uc gundur sık idrara cikma sorunum var cok sıkışıyorum ama cok az yapiyorum bugun yanma kasigimda sanci basladi gecen cuma gunu idrar kültür yaptrdim ama daha sonuc cikmadi doktor Aksef 500 birde üromisin şaşe yazdi ikiside antibiyotik ikisinide kullanmaya korkuyorum acaba aranizda bnm gibi iki antibiyotik kullanan varmi bilgilendirirsekiz sevinirim
Ben üromisin kullandım. Enfeksiyon geçsin diye mecbur kullanicaz canım. Burada da birçok kez söylendiği gibi enfeksiyonun bebeğe ve sana daha fazla zarari var. Hem antibiyotiğin bebeğe zarari olsaydı doktor da vermezdi herhaldeKizlarr size bi sorum olucak bnm uc gundur sık idrara cikma sorunum var cok sıkışıyorum ama cok az yapiyorum bugun yanma kasigimda sanci basladi gecen cuma gunu idrar kültür yaptrdim ama daha sonuc cikmadi doktor Aksef 500 birde üromisin şaşe yazdi ikiside antibiyotik ikisinide kullanmaya korkuyorum acaba aranizda bnm gibi iki antibiyotik kullanan varmi bilgilendirirsekiz sevinirim
Saol canm cok teşekkür ederim ya en iyisi sonucu beklemek sonra rahatlıkla kullanirimCanım benim doktorum kültür sonucuna göre antibiyotik yazmıştı. Yani hangi bakteride üreme var ya da üreme var mı diye bakıp ona göre değerlendirmişti. Bence doktoruna danışıp sonucu bekle ama bu süreçte bol su iç. İki güne kadar çıkar zaten sonucun geçmiş olsun
Daha idrar tahlili sonucu cikmadan iki antibiyotik acikcasi korkuttu beni canm bilgi icin cok teşekkür ederim iyiki varsinizBen üromisin kullandım. Enfeksiyon geçsin diye mecbur kullanicaz canım. Burada da birçok kez söylendiği gibi enfeksiyonun bebeğe ve sana daha fazla zarari var. Hem antibiyotiğin bebeğe zarari olsaydı doktor da vermezdi herhalde
Canım biz de ne zaman bir yere gitsek görenler hemen doğuma mı diyorama ben mizaç olarak biraz lanetim çat çat söylüyorum üzerine de bir kahkaha atıyorum. Hatta benden sonra tuvalete gidip ağlama sakın diyorum yaşasın kötülük yaa
Canım sen ne takıyorsun ki ya o kadar kulagımı tıkıyorum ki bu bos konusanlara bu hemşire de ebe de hatta doktor bile olabilir. Bende 7 aylık hamileyim her gören belli değil diyor ne yapayım değilse Allah a şükür onlar mı bilecek doktorum mu? Doktor çok şükür her sey yolunda dedi. Üstelik sen kendi vücudunu da biliyorsun öncesinde hamilelik yaşamıssın millet ne sever konusmayı valla ben agzına tıkarım lafı hiç takma yani. Hepimiz Allah a emanetiz gecen cocugunda erken mi dogum yapmıstın
Benim çanta da eksik kalan tek şey lohusa takımı. Onu da sipariş ettim gelsin bende yavaş yavaş hazırlayayim diyorum. Senin yazdıklarını ekran görüntüsü aldım hepsi tam
Boşver kafana ne takıyon. Senin elinde olan birşey değil ki. Hem maşallah bebeğin çok gelişekli erken doğursan bile bir çoğumuzunkinden kilolu olacağı garantiyeter ki rabbim sana ve çocuğuna sağlık versin. hiiiiç üzülme❤
Ağzı olan konuşuyor dedikleri bu olmalı işteAy afedersin ama katıksız mal. Nasıl hemşire o öyle. Hamile olan ve zaten korkuları olan bir kadına nasıl öyle birşey söyleyebiliyor. Tövbe yarabbi
Canım kadın doğum doktorun rahim ağzı uzunluğuna baktı mı kısalma var mı benim de bebek asagıda ama onemli olan rahim agzı uzunluğu dedi doktor
InsaAllah saglikla alsın benimde daha cok dikkat etmem gerek ama yeterli degilmis gibi hissediyorum besin şeklim
Canim bugün baska hastaneye gittim çarşamba Tülay hanima gidicem o zamn sorucam
Sen ve bebeğin saglikli olun yeter ne takiyorsun insanların yorumlarini herkes kendine göre bişiler söylüyor bana da kimi hamilemisin diye soruyor kimi sekiz dokuz aylık hamlesin sanki diyor agzi olan konuşuyor kızım iyi olsun yeter bana12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
Ebeleri de çok severim kötü niyetle de demediler ama ne yapayım bağlayım mı çocuğu aşağı da işte
annemi aradım bide teyzemi perşembe çantamı hazırlayacağız insanların söylediklerinden sıkıldım artık
İnşallah vakti zamanında gelir bebek, hepsi yanılır inşallah.. En azından 35 haftayı bulsan süper olur. Gerçi bebekle senin sağlığın her şeyden önemli.12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
önemli olan o tabi ama tombul teyze yorumları sıkıyor insanı şimdiden daraldım..Sen ve bebeğin saglikli olun yeter ne takiyorsun insanların yorumlarini herkes kendine göre bişiler söylüyor bana da kimi hamilemisin diye soruyor kimi sekiz dokuz aylık hamlesin sanki diyor agzi olan konuşuyor kızım iyi olsun yeter bana
İnşallah vakti zamanında gelir bebek, hepsi yanılır inşallah.. En azından 35 haftayı bulsan süper olur. Gerçi bebekle senin sağlığın her şeyden önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?