2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnternette sabahlıği tüylü olan pijama takımları gördüm. Üstü böyle polar gibiydi. Tam kışlık. Onlara bak istersen

kızlar hepinize çok teşekkür ederim,
neguzel fikir oldu bana... katlayıp koymak icin şifonyer düşündüm ama cekmeceli almiycam bu fikirlerden bunu düşündüm bende...
harikasınız
benim dolabimda yeryok kizlarimin dolabindada yeryok sadece şifonyer gibi birsey olur odaya

Canim hastane odalari cok sicak olur genelde ama sen bilirsin

Canım kadın doğum doktorun rahim ağzı uzunluğuna baktı mı kısalma var mı benim de bebek asagıda ama onemli olan rahim agzı uzunluğu dedi doktor

Bende esime benzesin isterdim vazgectim sonradan canım simdi insaAllah bana benzer diyorum saglikla gonlumuzden geçen olsun insaAllah
Zamanını bekliyorum canım benimde sıram gelicek tavrimi koyucam kizimdan önemli değil hic kimse simdi yapsınlar kendileri kaybediyor sen en guzelini yapiyorsun negatif insanlari uzak tutmak en güzeli esim bir gelsinde onu kızımı alıp uzaklasicam herkesten bu sehirden

Kizlarr size bi sorum olucak bnm uc gundur sık idrara cikma sorunum var cok sıkışıyorum ama cok az yapiyorum bugun yanma kasigimda sanci basladi gecen cuma gunu idrar kültür yaptrdim ama daha sonuc cikmadi doktor Aksef 500 birde üromisin şaşe yazdi ikiside antibiyotik ikisinide kullanmaya korkuyorum acaba aranizda bnm gibi iki antibiyotik kullanan varmi bilgilendirirsekiz sevinirim

InsaAllah saglikla alsın benimde daha cok dikkat etmem gerek ama yeterli degilmis gibi hissediyorum besin şeklim
Canim bugün baska hastaneye gittim çarşamba Tülay hanima gidicem o zamn sorucam

Canım benim doktorum kültür sonucuna göre antibiyotik yazmıştı. Yani hangi bakteride üreme var ya da üreme var mı diye bakıp ona göre değerlendirmişti. Bence doktoruna danışıp sonucu bekle ama bu süreçte bol su iç. İki güne kadar çıkar zaten sonucun geçmiş olsun

Ben üromisin kullandım. Enfeksiyon geçsin diye mecbur kullanicaz canım. Burada da birçok kez söylendiği gibi enfeksiyonun bebeğe ve sana daha fazla zarari var. Hem antibiyotiğin bebeğe zarari olsaydı doktor da vermezdi herhalde

Saol canm cok teşekkür ederim ya en iyisi sonucu beklemek sonra rahatlıkla kullanirim

Daha idrar tahlili sonucu cikmadan iki antibiyotik acikcasi korkuttu beni canm bilgi icin cok teşekkür ederim iyiki varsiniz

Ya İnsanları kırmayım diyorum ama bezen çok sıkıyorlar en gğzel cevap vermek susmak bir yere kadar en güzeli pat pat söylemek

oda var kiminin karnı yok, bu bebeğin gelişmediği anlamına gelmiyor ki iç karın meselesi cahillik başa bela..

Benim çanta da eksik kalan tek şey lohusa takımı. Onu da sipariş ettim gelsin bende yavaş yavaş hazırlayayim diyorum. Senin yazdıklarını ekran görüntüsü aldım hepsi tam

daha detaylı olanlar da var ben kendi koyacaklarımı yazdım. Eksiklerimi alabilirsem inşallah yarın kv gelecek bizde kalacaklar gidip alamam Çarşamba artık inşallah giderlerse

o bile dert benim için kg fazla olması güçlenip kendisini kolay itmesi demek doktorum bu yüzden daha dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Kısacası bebeğin kilo almamalı benim için daha kötü.

Ay afedersin ama katıksız mal. Nasıl hemşire o öyle. Hamile olan ve zaten korkuları olan bir kadına nasıl öyle birşey söyleyebiliyor. Tövbe yarabbi
Ağzı olan konuşuyor dedikleri bu olmalı işte
Dışarı çıktığım günlerde 2-3 kişiden mutlaka duyuyorum az kalmış kelimesini.

Canım kadın doğum doktorun rahim ağzı uzunluğuna baktı mı kısalma var mı benim de bebek asagıda ama onemli olan rahim agzı uzunluğu dedi doktor

26. Hafta da gitmiştim o zaman hafif kısalmıştı beklediğinden iyiydi. Bu gittiğimde 32 olacağım sanırım ne olur bakacağız artlk

InsaAllah saglikla alsın benimde daha cok dikkat etmem gerek ama yeterli degilmis gibi hissediyorum besin şeklim
Canim bugün baska hastaneye gittim çarşamba Tülay hanima gidicem o zamn sorucam

ben bugün gittin sandım tamam cnm gidince sorarsın.
İlerleyen zamanlar da daha güzel kilo alacaktır takma kafana

Sen ve bebeğin saglikli olun yeter ne takiyorsun insanların yorumlarini herkes kendine göre bişiler söylüyor bana da kimi hamilemisin diye soruyor kimi sekiz dokuz aylık hamlesin sanki diyor agzi olan konuşuyor kızım iyi olsun yeter bana

İnşallah vakti zamanında gelir bebek, hepsi yanılır inşallah.. En azından 35 haftayı bulsan süper olur. Gerçi bebekle senin sağlığın her şeyden önemli.

önemli olan o tabi ama tombul teyze yorumları sıkıyor insanı şimdiden daraldım..

İnşallah vakti zamanında gelir bebek, hepsi yanılır inşallah.. En azından 35 haftayı bulsan süper olur. Gerçi bebekle senin sağlığın her şeyden önemli.

içimde hiç erken doğuracağım derdi yok
İlk hamileliğimde aynı şeyi yaşadığım için belki bilmiyorum çok fazla rahatım biliyorum vaktiyle gelecek diyorum hep ama erken gelirse de yapacak bir şeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…