- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Tam hastaneye bak şerbet bile veriyor 2 tl bardağı herhalde pahalı be..
en güzeli vişne yap sende gelen içer en azından
.
Kmsenin ustune vazife diil uzulme canim. Ilkinde de bebek asagidaymis demekki senin bunyen de boyle. Ebe olmus ama hamile psikolojisinden anlamio galiba. Sordun mu ona sanki sence kacinci hafta gibi duruo die. Gereksiz ya12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
Ebeleri de çok severim kötü niyetle de demediler ama ne yapayım bağlayım mı çocuğu aşağı da işte
annemi aradım bide teyzemi perşembe çantamı hazırlayacağız insanların söylediklerinden sıkıldım artık
Millet 6 binden 10 binden bahsedio yine ucuz diilmi yaa. 2500 vericem muhtemelen
Valla ben sadece kendimi düşünüyorum sanırım o halde napacagim diye gelenleri yediği içtiği umrumda değilAl benden de o kadar
Bende de sadece hediyelik var onu da hastaneye goturmeyecegim :)
Kiz iki lira diil 2 litreDoğum ucuz orada ben şerbete dedim 2 tl vereceğine yap kendin evden mis gibi..
Yoksa burada doğumlar araba ile aynı fiyata memorial yada Acıbadem de
Kmsenin ustune vazife diil uzulme canim. Ilkinde de bebek asagidaymis demekki senin bunyen de boyle. Ebe olmus ama hamile psikolojisinden anlamio galiba. Sordun mu ona sanki sence kacinci hafta gibi duruo die. Gereksiz ya
İnce düşünceli birisin belli maşallah :) bu arada bende sanırım aralık annesi olacağım bana öyle geliyor :)
Bende süsleme yapmayacağım
Lohusa şerbeti yerine limonata yapacağım gelen erkekler şerbet içmiyor en azından limonata içilir.
Mevlüt’te şerbet yaparım dedim
Kiz iki lira diil 2 litre
İnce düşünceli birisin belli maşallah :) bu arada bende sanırım aralık annesi olacağım bana öyle geliyor :)
Cok tatlisinSinirden ben yanlış okumuşum
Bende bardağını 2 tl satıyorlar sandım
Cok tatlisin
Sen ordan cikinca ebeler sana soylediklerinin etkisini unutuolar ama sen unutmuosun iste. Bu konuda yorum.yapma ben uzuluorum.diyip cikicaktin aslinda
Cnm niye böyle birşey söyledi anlamadım neye dayanarak dedi12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
Ebeleri de çok severim kötü niyetle de demediler ama ne yapayım bağlayım mı çocuğu aşağı da işte
annemi aradım bide teyzemi perşembe çantamı hazırlayacağız insanların söylediklerinden sıkıldım artık
Yaptiklari bisi yok. O ellerindeki alette bastira bastira insanin canini acitio baska bi ise yaramio zaten. Doktora zaten gidioruz bosver gidip bozma sinirlerini. Ben asilara gittim daha da gider miyim sanmiorumtansiyon aletini kafasına geçirmem lazımdı aslında ama yapamadım işte..
11 Aralıkta kısmetse
Cnm niye böyle birşey söyledi anlamadım neye dayanarak dedi
Yaptiklari bisi yok. O ellerindeki alette bastira bastira insanin canini acitio baska bi ise yaramio zaten. Doktora zaten gidioruz bosver gidip bozma sinirlerini. Ben asilara gittim daha da gider miyim sanmiorum
Bosver enerjini hic ona harcama. Sen canta hazirlamaya odaklan. Fotolar cek at bana da ornek ol. Ben nasil yapicam neyi nereye koycam ne eksik ne diil blmiorum. Gerci elimde bi tek haatane cikis setimle lohisa pijamalarim varbebek çok aşağıda bide karnım büyük olduğu için öyle diyor..
Aşı içim gitmedim bende bugün yolum önünden geçinde gideyim dedim gitmez olsaydım keşke
Benim arkadasın da bebeği doğuma kadar aşağıdaydı anne zorlandı ama ne acıdan zorlandı işte tekme fln atınca poposunda hissediyordu öyle yani ama 37. haftasına kadar da çalıştı zorlamaktan kastım bu düşün yani vaktinde doğurdu. kesin bu olur diye birşey yokki ne saçma konuşmuşbebek çok aşağıda bide karnım büyük olduğu için öyle diyor..
Aşı içim gitmedim bende bugün yolum önünden geçinde gideyim dedim gitmez olsaydım keşke
Bosver enerjini hic ona harcama. Sen canta hazirlamaya odaklan. Fotolar cek at bana da ornek ol. Ben nasil yapicam neyi nereye koycam ne eksik ne diil blmiorum. Gerci elimde bi tek haatane cikis setimle lohisa pijamalarim var
Benim arkadasın da bebeği doğuma kadar aşağıdaydı anne zorlandı ama ne acıdan zorlandı işte tekme fln atınca poposunda hissediyordu öyle yani ama 37. haftasına kadar da çalıştı zorlamaktan kastım bu düşün yani vaktinde doğurdu. kesin bu olur diye birşey yokki ne saçma konuşmuş
Aman kiiiz ne uzuluon bende ayni beden alcamsenin sadece yanaklarin dolduruomus benm nerelerim dolduruo bi bilsen
tansiyon aletini kafasına geçirmem lazımdı aslında ama yapamadım işte..
11 Aralıkta kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?