2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
Ebeleri de çok severim kötü niyetle de demediler ama ne yapayım bağlayım mı çocuğu aşağı da işte
annemi aradım bide teyzemi perşembe çantamı hazırlayacağız insanların söylediklerinden sıkıldım artık

Kmsenin ustune vazife diil uzulme canim. Ilkinde de bebek asagidaymis demekki senin bunyen de boyle. Ebe olmus ama hamile psikolojisinden anlamio galiba. Sordun mu ona sanki sence kacinci hafta gibi duruo die. Gereksiz ya

Al benden de o kadar

Bende de sadece hediyelik var onu da hastaneye goturmeyecegim :)
Valla ben sadece kendimi düşünüyorum sanırım o halde napacagim diye gelenleri yediği içtiği umrumda değil hediyelikleri de artık cevremden aaa artık onu da yaparsin dedikleri için öylesin e yapicam :)

Kmsenin ustune vazife diil uzulme canim. Ilkinde de bebek asagidaymis demekki senin bunyen de boyle. Ebe olmus ama hamile psikolojisinden anlamio galiba. Sordun mu ona sanki sence kacinci hafta gibi duruo die. Gereksiz ya

kızımda da aynı ebeler vardı.
Kağıda bakmasa son haftam sanmış
Hala diyor ki bide 1 kes daha gelmen lazım 11 aralık için yazayım tabi o zamana durursa diyor
Dedik kısmet öyle korkunuz varsa haftaya geleyim 2. Kontrol içim dedim sadece

Bende süsleme yapmayacağım
Lohusa şerbeti yerine limonata yapacağım gelen erkekler şerbet içmiyor en azından limonata içilir.
Mevlüt’te şerbet yaparım dedim
İnce düşünceli birisin belli maşallah :) bu arada bende sanırım aralık annesi olacağım bana öyle geliyor :)

Cok tatlisin
Sen ordan cikinca ebeler sana soylediklerinin etkisini unutuolar ama sen unutmuosun iste. Bu konuda yorum.yapma ben uzuluorum.diyip cikicaktin aslinda

tansiyon aletini kafasına geçirmem lazımdı aslında ama yapamadım işte..
11 Aralıkta kısmetse

Cnm niye böyle birşey söyledi anlamadım neye dayanarak dedi

11 Aralıkta kısmetse
Yaptiklari bisi yok. O ellerindeki alette bastira bastira insanin canini acitio baska bi ise yaramio zaten. Doktora zaten gidioruz bosver gidip bozma sinirlerini. Ben asilara gittim daha da gider miyim sanmiorum

Cnm niye böyle birşey söyledi anlamadım neye dayanarak dedi

bebek çok aşağıda bide karnım büyük olduğu için öyle diyor..

Yaptiklari bisi yok. O ellerindeki alette bastira bastira insanin canini acitio baska bi ise yaramio zaten. Doktora zaten gidioruz bosver gidip bozma sinirlerini. Ben asilara gittim daha da gider miyim sanmiorum

Aşı içim gitmedim bende bugün yolum önünden geçinde gideyim dedim gitmez olsaydım keşke

Aşı içim gitmedim bende bugün yolum önünden geçinde gideyim dedim gitmez olsaydım keşke
Bosver enerjini hic ona harcama. Sen canta hazirlamaya odaklan. Fotolar cek at bana da ornek ol. Ben nasil yapicam neyi nereye koycam ne eksik ne diil blmiorum. Gerci elimde bi tek haatane cikis setimle lohisa pijamalarim var

Benim arkadasın da bebeği doğuma kadar aşağıdaydı anne zorlandı ama ne acıdan zorlandı işte tekme fln atınca poposunda hissediyordu öyle yani ama 37. haftasına kadar da çalıştı zorlamaktan kastım bu düşün yani vaktinde doğurdu. kesin bu olur diye birşey yokki ne saçma konuşmuş

Bosver enerjini hic ona harcama. Sen canta hazirlamaya odaklan. Fotolar cek at bana da ornek ol. Ben nasil yapicam neyi nereye koycam ne eksik ne diil blmiorum. Gerci elimde bi tek haatane cikis setimle lohisa pijamalarim var

perşembe yapacağız bakalım ikinci kez yapacağım ama içine ne koyacağımı bilmiyorum bile yapınca resimlerini atarım size de fikir olur.

Benim kızımda böyleydi 24 ten beri tüm doktorlar doğmasını engellemek için ilaç almam gerektiğini falan söyledi erken doğacak dediler hep kendi doktorum gerekli görmedi 39 haftalık doğdu yine erken doğmayacak buna inanıyorum ama sıkıldım srtık galiba yolda görenler bile ne hadlerine ise 2 ayım var deyince sen beni dinle hiç öyle gözükmüyor diyorlar ne bileyim dr hep öyle derler 1 ay dayanamaz diyorlar.
Ebelerin de böyle demesi çıldırttı artık.

Kızlar bende bugün pijama takım aldım kısa kollu pudra rengi sabahlık da var miss claire marka yüzde 40 indirime girmişti almayı düşünenler varsa aklında bulunsun

Aman kiiiz ne uzuluon bende ayni beden alcam senin sadece yanaklarin dolduruomus benm nerelerim dolduruo bi bilsen

Canım sen de kiloluyum diyon diyon ama attığın resimde hiç de öyle görünmüyordun ben de sabah tartıldım toplamda aldığım kilo 13e çıkmış ama ne hikmetse bugün görenler yine zayıflamışsın diyordu. Nasıl kilo alacağımı düşündüyseniz resmen hayal kırıklığına uğradınız dedim :)

11 Aralıkta kısmetse

Canım biz de ne zaman bir yere gitsek görenler hemen doğuma mı diyor ama ben mizaç olarak biraz lanetim çat çat söylüyorum üzerine de bir kahkaha atıyorum. Hatta benden sonra tuvalete gidip ağlama sakın diyorum yaşasın kötülük yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…