2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnşallah.. Baya baya hareket etmiyor inşallah iyidir Ne zormuş anne olmak, şimdiden telaşlandırıyorlar

bende dün aynı durumdaydım canım. Hatta bi ara acile gitsekmi diye düşündüm. Konuşuyorum sallıyoyorum tık yok. Gece zor uyudum. Tabi 1-2 hafif tıklayınca rahatladım sonra. Artık yeri daraldığı için tekmeler giderek azalacakmış. Kıpırtı hissetmeye başlayacakmışız sadece. Bugünde çok hareket ettiğini söyleyemem ama arada bir hafif hareketini hissediyorum

Ne koyucaz bu hastane çantasına? Önce bir liste tutayım eksikler varsa onları da tamamlayıp artık çantamı hazır edeyim diyorum. Herşey tamam gibi ama bilemedim. Sonradan eksik birşey çıkmasın da. Tecrübeli anneler Yardımmm

yeri azalınca tekmeleri yerinden hoplatacak canım. biraz daha az olacak üstüste değil ama daha kuvvetli olacak daha güzel.

Bütün gün bi kere hareket etti çok az geldi bana hemde son günlerde öyle bir hareket ediyordu ki futbolcu mu olacak bu çocuk diye düşünmüştüm. İnşallah hareket ederde rahatlarım. Babası da konuşsun birazdan bazen ona tepki veriyor baya iletişim kuruyorlar

Dün böyle liste yaptım
Bebek için

10 lu hastane çıkışı takım

Tulum

alt üst takım

2 tane çorap

Şapka yedek

2-3 eldiven

Primsiz bez

Alt silme mendili (pamuk)

Ağız silme mendili (müslin)

Emzik

Çıkış için battaniye

Anne için

Depend hasta bezi

Gecelik sabahlık takım

Yedek pijama

2 adet yedek iç çamaşırı

Emzirme sütyeni

Terlik

Bakım seti ( diş macunu, diş fırçası , deodorant,dudak kremi )

Göğüs pedi

Islak mendil

Çorap

Arkadaşlar lohusa takımlarını nerden aldınız
İlk gebeliğimde en zor sectiğim şey lohusa takımıydı
2 tane almıştım biri çok yazlık birini arkadasıma verdım gerı gelmedi
Şimdi yine alacagım ama nereden alacağım bilmiyorum
Güzel bir takım istiyorum fikir verin hatta foto atın :)

Tatlı bir şeyler yiyince tekmeler aslında..

Depend külot seklinde olanlar Mı? Gördum ama nasıl olur bilemedim

Primsiz bez ney ?

Canım hiç sıkma canını az kalmış zaten hayırlısıyla bu da kızın gibi gününde doğacak inşallah sağlıklı olsunda agrisiz sancısız olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…