aynen bundan sonra daha fazla alacağız.
biliyorum ama midemle beynime hükmetmek zor
Dün takip ettiğim uygulamada sabah ve akşam hareket etse yeterlidir diyordu
20-30 dk aralıksız uyuyorlar artık.
İnşallah hemen eder korkutmaz aöa içini rahat tut bedenen yorulduysan hareket etmemesi normal çünkü.
Bnde ona şaşırdım canm ya ilac yazdi birde laboratuvara idrar ver sonuc sali gunu cikicak dedi ama ilaci ic dedi icim rahat etmedi sizede bi danışıyim dedim
Kızlar buraya yazmak istemedim ama yazacağım artık, bebiş bugün pek hareket etmedi. Öğlen-ikindi vakti gibi bikaç tekme attı daha da atmadı. Öncesinde de atmamıştı. Dua eder misiniz hareket etsin, korkmaya başladım açıkçası
bende dün aynı durumdaydım canım. Hatta bi ara acile gitsekmi diye düşündüm. Konuşuyorum sallıyoyorum tık yok. Gece zor uyudum. Tabi 1-2 hafif tıklayınca rahatladım sonra. Artık yeri daraldığı için tekmeler giderek azalacakmış. Kıpırtı hissetmeye başlayacakmışız sadece. Bugünde çok hareket ettiğini söyleyemem ama arada bir hafif hareketini hissediyorum
Ne koyucaz bu hastane çantasına? Önce bir liste tutayım eksikler varsa onları da tamamlayıp artık çantamı hazır edeyim diyorum. Herşey tamam gibi ama bilemedim. Sonradan eksik birşey çıkmasın da. Tecrübeli anneler Yardımmm
bende dün aynı durumdaydım canım. Hatta bi ara acile gitsekmi diye düşündüm. Konuşuyorum sallıyoyorum tık yok. Gece zor uyudum. Tabi 1-2 hafif tıklayınca rahatladım sonra. Artık yeri daraldığı için tekmeler giderek azalacakmış. Kıpırtı hissetmeye başlayacakmışız sadece. Bugünde çok hareket ettiğini söyleyemem ama arada bir hafif hareketini hissediyorum
Bütün gün bi kere hareket etti çok az geldi bana hemde son günlerde öyle bir hareket ediyordu ki futbolcu mu olacak bu çocuk diye düşünmüştüm. İnşallah hareket ederde rahatlarım. Babası da konuşsun birazdan bazen ona tepki veriyor baya iletişim kuruyorlar
Ne koyucaz bu hastane çantasına? Önce bir liste tutayım eksikler varsa onları da tamamlayıp artık çantamı hazır edeyim diyorum. Herşey tamam gibi ama bilemedim. Sonradan eksik birşey çıkmasın da. Tecrübeli anneler Yardımmm
Arkadaşlar lohusa takımlarını nerden aldınız
İlk gebeliğimde en zor sectiğim şey lohusa takımıydı
2 tane almıştım biri çok yazlık birini arkadasıma verdım gerı gelmedi
Şimdi yine alacagım ama nereden alacağım bilmiyorum
Güzel bir takım istiyorum fikir verin hatta foto atın :)
Bütün gün bi kere hareket etti çok az geldi bana hemde son günlerde öyle bir hareket ediyordu ki futbolcu mu olacak bu çocuk diye düşünmüştüm. İnşallah hareket ederde rahatlarım. Babası da konuşsun birazdan bazen ona tepki veriyor baya iletişim kuruyorlar
önemli olan o tabi ama tombul teyze yorumları sıkıyor insanı şimdiden daraldım..
içimde hiç erken doğuracağım derdi yok
İlk hamileliğimde aynı şeyi yaşadığım için belki bilmiyorum çok fazla rahatım biliyorum vaktiyle gelecek diyorum hep ama erken gelirse de yapacak bir şeyim yok.