2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ya kizlar birde sormasi ayip vajina girisinde batma oluyor arada yani bole bi sizi giriyo geçiyor sizdede oldumu hic bende ilk oluyoda ister istemez tedirgin oluyorum

Kızlar telden girdiğim icin cok okuyamıyorum sizi takip de geri kaldım dua edin bana iyileşeyim Bu Arada şeker yüklemesi yüksek çıkıp benim gibi insülin kullanan var mi

Ben

benimde aynı canım bende bu hafta içi diyetısyene gidicem mecburen sonra aclık tokluk testleriyle takibim yapılcak bende tatlı patates pirinc beyaz un vs yemiyorm

Benim doktor seker yuklemesinden bahsetmedi bile ben de zaten ancak söylerse yaptıracaktım:) bebişimin gobek çevresi 1 hafta geriden geliyor acaba ondan mı istemedi dedm ben de

Benim doktor seker yuklemesinden bahsetmedi bile ben de zaten ancak söylerse yaptıracaktım:) bebişimin gobek çevresi 1 hafta geriden geliyor acaba ondan mı istemedi dedm ben de
Göbek çevresini demi ölçüyorlar benim hiç ölçmediler

Aynen canım ben bianda aldm şimdi yemem içmem bilmezken neden hızlı kilo alıyorum diyordum ama şimdi dikkat edince biraz durdu gibi ama

Kac cikmisti
Kızlar telden girdiğim icin cok okuyamıyorum sizi takip de geri kaldım dua edin bana iyileşeyim Bu Arada şeker yüklemesi yüksek çıkıp benim gibi insülin kullanan var mi
Allah sifa versin cnm kac cikmisti senin

Ya kizlar birde sormasi ayip vajina girisinde batma oluyor arada yani bole bi sizi giriyo geçiyor sizdede oldumu hic bende ilk oluyoda ister istemez tedirgin oluyorum
Oluyor canım tamda senin haftanda bana oldu hatta burda yaygaraya verdim baska kimsede olmuyormu diye kimseden cevap alamadm ben sana cevap veriyim oyüzden sebebi ne hale bilmiyorum sonrasında da alısveris için yürümüstüm o sızı yani anlık yıldırm gibi vajinama inen sızı vajinada baskıya bıraktı yerine sanki ordan bişi düşcekmis gibi oldm sıktm kendimi korktm doktora gittim doktor her ihtimale karso proloton depot iğne verdi bitane oldm şimdi daha iyiyiim o his gecti

Canım yüksek cıktı ama doktorum senin insülin direncin var dedi 100gr bile yükletmene gerek yok hemen diyetısyene yönlendirdi daha gidemeddm ama gıdınce bi hafta sonra aclık toklukla kontrol atında tutucak benibuarada şekerim 50gr yüklemede bir saat sonra 153 cıkmıstı

Canım sana tavsiyem besleyici şeylere ağırlık ver ve karbonhidrat ve glikoz içeren şeyleri hiç almamaya dikkat et. Ekmek, pilav, hamur işi tamamen bırak. Kahvaltıda cevizi bol ye,yiyebiliyorsan iki yumurta, bol peynir tuket, öğlene kadar acıkmazsın. Akşamları da 8 -9 dan sonra bişey yeme. Baştan zor olur ama bünye alışıyor , hamilelik öncesi Karatay diyeti yapmıştım , şimdi yine ona döndüm şeker yüklemem yüksek çıkınca. Aslında diyet gibi değil sadece sağlıklı beslenme.

Benim 159 çıkmıştı canım doktorum yediklerime dikkat etmemi söyledi. Pasta börek çörek meyve vs.. yok, dikkat ediyorum şimdi kendimi de daha iyi hissediyorum açıkçası , glikoz ve karbonhidrat içeren şeyleri tuketmemeye dikkat ediyorum. Ben de haftaya açlık tokluk ölçümü yaptırırım, bakalım nasıl çıkacak

İyi akşamlar kizlar hepiniz iyisiniz insallah sze bi sorum olucak bnm ilk gebeligim oldugu icin hic bilgim yok bu konularda oyuzden sizden bilgi ediniyim istedim bn tup bebekle hamile kaldigim icin ozel hastanede kendi doktorumda dogum yapmayi düşünüyorum ama tup bebek oldugu icin sezaryen olacakmışım bugun fiyat aldim hastaneden sezaryen dogum icin 1900tl istediler yalniz sezaryen dogumda hastanede kac gun kaliniyo hastane odasida dahilmi oluyo yoksa ayrimi bilgisi olanlar paylaşırsanız sevinirim

H Hayrosgiller canım çok üzüldüm inşallah bir aksilik olmadan atlatırsınız, moralini yüksek tutmaya çalış bebeğin güçlü bak sen o kadar ağrı çekmişsin durumu iyi maşallah ,sen de güçlü ol ki bu durumu sağlıkla atlatın. Dualarımız seninle canım, her şey iyi olacak merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…