2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ya kizlar birde sormasi ayip vajina girisinde batma oluyor arada yani bole bi sizi giriyo geçiyor sizdede oldumu hic bende ilk oluyoda ister istemez tedirgin oluyorum
Bende 2 gün bi zonklama olmuştu geçti sonra, sanırım ordaki baskıdan ve kemiklerin artık yavaşş hareket etmesinden kaynaklanıyor , bazı durumlarda enfeksiyon da ağrıya neden oluyormuş

Canım genelde sezaryende 2 gün kalınıyor ve genelde odalar dahil oluyor fiyata. Senin hastanen veya tüp bebeğe özel bişeyler değişir mi bilmiyorum ama hiç sanmıyorum.

Kızlar yaa az önce doğum yapacağım hastanenin istediği ücreti öğrendim ve yıkıldım İstanbul'da olanlar veya bilenen yerlere hastanelere gidecek olan arkadaşlar için düşük gelebilir ama Balıkesir'de gecen sene 1750 olan fiyat 2600 olmuş , tamam yükselir diye tahmin ediyordum ama bu kadar değildi. Ev-taşınma-bebek hazırlıkları arasında kalmışken bu haberi almasaydım iyiydi normal veya sezeryan farketmiyormuş.

Benim suyum az ondan dolayı radyologa yönlendiriyor orda bakıyorlar ama normalde doktor da bakıyor tabi ölçü söylemiyor ama geride mi normal mi vs soyluyor
Aa nasıl ölçüyor onu ben bilmiyorum hiç bana bahsetmediler kbakma bilmediğim için ultrasonla mı ölçüyor tam olarak ölçülen ne onu da anlamadım

Aa nasıl ölçüyor onu ben bilmiyorum hiç bana bahsetmediler kbakma bilmediğim için ultrasonla mı ölçüyor tam olarak ölçülen ne onu da anlamadım
Canım sana verilen ultrason kağıdında AC değeri karın çevresini gösterir yanında da haftası yazar

Cahilligimden soruyorum tup bebek olunca bebek ters mi geliomus ki sezaryen oluosun

Bu akşam eşimin kuzeni aradı. pek sevmem zaten, gıcık etmek için de abla derim sürekli ama sadece iki yaş büyük neyse bana 40 dakika normal doğumu tercih etmemi normal doğumun ne kadar iyi olduğunu anlattı. Halbuki en başta Allah izin verirse normal istiyorum demiştim. Anlattı anlattı en son sen de normal yapmıştın sanırım zor muydu dedim. Meğerse kadın doğuma üç hafta kala özeldeki doktoruna ben artık sıkıldım bu çok hareket ediyor bıktım bunu alın demiş sezaryen olmuş kahkaha attım yüzüne karşı. Benimle dalga mı geçiyon ya işine bak dedim kapattım suratına eşimin akrabalarını ayağa kaldırmış telefonum susmuyo :) hepsini tek tek açıp dinliyorum sizi ilgilendirmez diyip kapatıyorum. Allahım nasıl rahatladım bu akşam

Bazi akrabalar.iyi ki var insanin nesesine nese katiolar

Ahahahaha müstahakını vermişsin varoool

gece gece hayatıma action kattın

Bugün bakmadım hiç buraya kayınvalideler geldi kalmaya yemek ye , otur muhabbet anca şimdi girebildim herkes yattı.

ya gece gece iyi güldüm iyi olmuş.

İyi geceler tatlı hamişler :) uzun zamandır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir, benim bebiş iyi fakat 15 gündür nabzım çok yüksek yatıyorum hiçbirşey yapamıyorum çok zor nefes alıyorum kalbim duracak sanki benim gibi olan var mı cuma günü doktor kontrolüm var kansızlıktan kaynaklanıyor ilaç ta kullanıyorum yinede yetmiyor nasıl düZelicek bilmiyorum bebeğimi etkiler mi zamanla korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…