Bende küçüklükten beri hiç orucumu aksatmam hatta tutarım diyodum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde annemde mecburi değil sonra tutarsın dedi yok falan dedim. Doktora gittim tansiyonum falan ölçüldü baya düşük çıktı. Bide çok iştahsız biriyim. O yüzden bana bol bol yemek ye su iç bebeğin gelişimi için dedi. Bende daha sonra tutmayı düşünüyorum.canım aslında bende tutmayı düşünmüyorum ama vicdan yapıyorum sanki
aslında benim tam belirtiler başlamadı galiba o yüzden tutabilir miyim acaba diye geliyor
bakalım canımBende küçüklükten beri hiç orucumu aksatmam hatta tutarım diyodum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde annemde mecburi değil sonra tutarsın dedi yok falan dedim. Doktora gittim tansiyonum falan ölçüldü baya düşük çıktı. Bide çok iştahsız biriyim. O yüzden bana bol bol yemek ye su iç bebeğin gelişimi için dedi. Bende daha sonra tutmayı düşünüyorum.
canım senin kadar olmasada bende içiyordum
bebeği denediğimizde olmaz zaten deyip 3,4 tane içmiştim (2 haftada toplamda)
adetimden önceki iki hafta halen vicdan azabı çekiyorum
ben herşeyi bıçak gibi kesip attım
kahveyi felanda çay bile o kadar az içiyorum ki
: ) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeğimiziYerim onu ben
Bende de oluyor ara ara acaba üşüttüm MÜ dedim batma sızı şeklindeGünaydın kızlar bir sorum olacak 5+5 günlük hamileyim pazartesi günü keseyi gördük çok şükür ama dün akşamdan beri genital bölgede batma tatzında ağrı var böyle bir şey yaşayan var mı normal mi merak ettim
O bendede var 2. Çocugum olcak sma sanki yeni acemi gibi oldum nıye burdan Kalktım vay ıkındımmı ne olu bişey olurmu Aklımda deli sorularAynen canım bide ben de fazla evham yapıyorum heralde en ufak bişeyde içim içimi yiyiyor: )
: ) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeğimiziBu arada hamilelik takvimi çok ileriyi gösteriyor gerçeğine göre. Ne yaptınız siz de son adet tarihinize göre mi eklediniz arkadaşlar?
Bende normalde 6 haftalık gözüküyor dedi ama adet tarıhıne göre sma gec Döllenme dedi 5 haftanın içindeymişizTesekkur ederim kizlar. Basinizi sisiriyom ama hosuma gidiyor buraya yazmak sayenizde neler ogreniyorum ikidebir soru soruyom su normalmi bu normalmi Cansekerinin dedigi gibi onlar dogana kadar biz 9 doguracaz. Bir sorum daha varbenim sat 10nisandi yani hesaba gore bebisim 5+3 haftalik hamileyim ama dun degerim 1200 ciktigina gore daha bebisim cok kucuk ondan gozukmedi gec dollenme olmus oluyor degilmi?
Allah sağlıklı sığatli kucağımıza almayı nasip etsin canım inşAllahO bendede var 2. Çocugum olcak sma sanki yeni acemi gibi oldum nıye burdan Kalktım vay ıkındımmı ne olu bişey olurmu Aklımda deli sorular
Sen kalp atışını duydun mu canım :)Bende de oluyor ara ara acaba üşüttüm MÜ dedim batma sızı şeklinde
Evet canım aralık sonu ocak başı gibi bakalım kısmet ne zamana.Oo seninki baya buyuk ozamanbenim 10 nisan seninki buyuk ihtimal aralikta gelir
Bizim burda ki saglik ocagi yapmadi sordum kontrolum vardi ben dra unuttum sormayi ama o sagolsun butun tahlilleri kendi istemis zaten.teşekkürler canım :) sağlık ocağı yapmıyor sanıyodum çok sevindim valla :) yarın ilk işim bu testleri yaptırmak önümüzdeki hafta tekrar kontrol var yetiştireyim :)
Canim doktordan çıktık şimdi. 1000in üzerindeki değeri olcmemis makine dedi. Önemli değil dedi. Karından ultrasonla baktı. 5mm lik keseyi gördü : ) 32 günlük hamileymisim.❤
hayırlı olsun canım
Benim ilk kızımda öyleydi 31/12-01/01 gözüküyordu tarih sonra sezeryan olunca 28 inde doğmuştuEvet canım aralık sonu ocak başı gibi bakalım kısmet ne zamana.
ben birkez gittim canımBende hamileysem eger gunlerimiz ayni canim. Sen doktora gittin mi neler yaptin.
bir tek kan tahlili yaptı 368 çıktıBende hamileysem eger gunlerimiz ayni canim. Sen doktora gittin mi neler yaptin.
bir tek kan tahlili yaptı 368 çıktı
çağırmadı bi dahaaa sinir oldum
canım idrar testi yaptın mıBende hamileysem gec gideyim madem gözükmüyor bide gözükmedi diye strese girmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?