2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cahilligimden soruyorum tup bebek olunca bebek ters mi geliomus ki sezaryen oluosun
Yok canm tup bebek olunca bebegi riske sokmak istemiyorlarmis devlet hastanesinde ozelde hastanede öyle soyledi bana bende kabul ettim

Bu çok iyiymiş yaa, harikasın :)

Benim de tüp bebek ama neden normal yapmıyorlar anlamadım sizin doktorunuz ne söyledi gerekçe olarak

Günaydın
Ilk kanını verdim bekliyorum şuan iyiyim çok şükür sonucum çıkınca şekerli şeyi icicem sonra nolucak bilmiyorum uykum var oturdugun yerde dalıcam nerdeyse birde üstüne kani alamadi kız damarı bulamadı diger kola gectik oldu ve o alamadığı yer cok acıyor şişti neyse kandan öncede kiloma tansiyonuma bakıldı 10 günde 1.5 kilo almışım oha oldum

günaydın canım bende yaptırdım şeker yüklemesi o içeceği içiceksn 5 dk içinde sonra sana kaç saatlik verildi bilmiyorum ama ben bir saat bekledim sonra tekrar kan verdim :) ama korkulcak bişe yok

Herkese iyi akşamlar kizlar ben bez alicam ama hangi markayi alsam kararsiz kaldim sizden fikir istiyorum prima ve unibayb arasinda kaldim ikiside cok iyiymis bide molfix 3 nun arasinda kaldim diyim ?
Molfix al göbek bağı oyuntulu çok güzel primada alabilirsin ama bir numarasını az al normal bebek bezlerinden daha küçük çünkü

günaydın canım bende yaptırdım şeker yüklemesi o içeceği içiceksn 5 dk içinde sonra sana kaç saatlik verildi bilmiyorum ama ben bir saat bekledim sonra tekrar kan verdim :) ama korkulcak bişe yok
Günaydın canım benimki 2 saatlik kan verdim 45dk bekle dediler sonra icecek icilecek dediler devaminda nolucak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…