25. Haftada maşallah kaç gramdı canım25. Haftada gittim canım bir sonraki senin gibi 32 olunca gidicem
Ilk defa duyuyorum. Normal dogum bu kadar riskliyse niye bizlere normal oneriolar ki. Sorun yokken sirf tup bebek die sezaryen demeleri cok sasirticiYok canm tup bebek olunca bebegi riske sokmak istemiyorlarmis devlet hastanesinde ozelde hastanede öyle soyledi bana bende kabul ettim
bende aynıyım konuşurken bile nefesim yetmiyor. Nabzım çok yüksek çarpıntı gibi hissediyorum o yüzden. Ama normal dediler bana. Vücut daha fazla kan pompaladığı için oluyormuş. Aldığım nefes yetmiyor resmenİyi geceler tatlı hamişler :) uzun zamandır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir, benim bebiş iyi fakat 15 gündür nabzım çok yüksek yatıyorum hiçbirşey yapamıyorum çok zor nefes alıyorum kalbim duracak sanki benim gibi olan var mı cuma günü doktor kontrolüm var kansızlıktan kaynaklanıyor ilaç ta kullanıyorum yinede yetmiyor nasıl düZelicek bilmiyorum bebeğimi etkiler mi zamanla korkuyorum
cok saol canim o zaman kafama takmik acaba kac gun surer endise etmim diye soruyorum ben zaten haftada 1 pruloton vuruluyorumOluyor canım tamda senin haftanda bana oldu hatta burda yaygaraya verdim baska kimsede olmuyormu diye kimseden cevap alamadm ben sana cevap veriyim oyüzden sebebi ne hale bilmiyorum sonrasında da alısveris için yürümüstüm o sızı yani anlık yıldırm gibi vajinama inen sızı vajinada baskıya bıraktı yerine sanki ordan bişi düşcekmis gibi oldm sıktm kendimi korktm doktora gittim doktor her ihtimale karso proloton depot iğne verdi bitane oldm şimdi daha iyiyiim o his gecti
Canim merhaba. Senin bazi gunler sebepsiz hic yerinden kipirdamak istemeyisin gunu yatak ve kanepe arasinda bitirdigin olmuyo mu? Bebegi de oyle dusun. O gun hareket etmek istemiodur. Normalde en hareketli oldugu saati sec. Bisiler yedikten sonra soluna yat 1 saatte 4 kez kipirti hissedersen bu korkulacak bisey yok demektir. Ama ola ki hissetmiosun o zaman git bi doktora. Ama bu kadar evham yapip kendini strese sokma lutfenSanırım panik atağa doğru gidiyorumnormalde bu kadar kaygılı bir insan değilim ama niyeyse son zamanlarda abarttım işi iyice. Bebeğin hareketleri son 3-4 gündür çok az kıpırtı şeklinde sadece. Bir arkadaşım da yeri daraldı ben 29la 30 aradında neredeyse hiç hissetmedim 30dan sonra yeniden normale döndü dedi. Bazen gece uykumdan uyanıyorum niye hissetmiyorum diye
Bu kadar zorluklarla oldugu icin sanci cekmeden aliyoruz bebegi bebegi riske sokamak istemiyoruz şuanda heryer oyle istersen normal dogum arastrabilirsin dedi bnde devlet e gittim orasida ayni şeyi söyledi bnm esimin yiyenide tup bebek hamilesi onada sezaryen denilmiş bnde yeni ogrendimBenim de tüp bebek ama neden normal yapmıyorlar anlamadım sizin doktorunuz ne söyledi gerekçe olarak
Valla bnm bildigim bu banada nereyi araştırırsam bu soylendi tup bebeksen sezaryen denildi bnde normal dogumdan yanayım ama kismet hangisiyse artikIlk defa duyuyorum. Normal dogum bu kadar riskliyse niye bizlere normal oneriolar ki. Sorun yokken sirf tup bebek die sezaryen demeleri cok sasirtici
Bende onu duymuştum. Tüpbebekleri sezaryenla alıyorlar. Teyzemin de tüp bebekti sezaryen olduValla bnm bildigim bu banada nereyi araştırırsam bu soylendi tup bebeksen sezaryen denildi bnde normal dogumdan yanayım ama kismet hangisiyse artik
bir kaybım var. Birde geçen ay iş yerinden bir arkadaşımın kaybı oldu. O da çok etkiledi sanırım beni. Normalde çok kızarım bu kadar takıntı haline getirenlere ama hormonlardan herhalde çok etkilendim. Bebişte çok hareketliydi ama böyle birden değişince benimde huy değiştiCanim merhaba. Senin bazi gunler sebepsiz hic yerinden kipirdamak istemeyisin gunu yatak ve kanepe arasinda bitirdigin olmuyo mu? Bebegi de oyle dusun. O gun hareket etmek istemiodur. Normalde en hareketli oldugu saati sec. Bisiler yedikten sonra soluna yat 1 saatte 4 kez kipirti hissedersen bu korkulacak bisey yok demektir. Ama ola ki hissetmiosun o zaman git bi doktora. Ama bu kadar evham yapip kendini strese sokma lutfen
Bn hic duymamıştım canm duyunca cok şaşırdım sezaryandan çok korkuyorum ama hakkımızda hayirlisi neyse o olsun insallahBende onu duymuştum. Tüpbebekleri sezaryenla alıyorlar. Teyzemin de tüp bebekti sezaryen oldu
Birden müthiş zam geliyor ben anlamıyorum. Daha önce ki gittiğim hastane (emsey) 3 sende önce 900 tl gibi fiyatlardan doğum yaptırırken şimdi 3200 tl.. Şaka gibi. Benim merak ettiğim hastaneye o kadar zaman geliyorsa acaba çalışanlarına da böyle bol keseden zam yapıyorlar mıdır? Ayrıca 2600 tl de az değil canım bakma 1.sınıf hastanelerden çok fazla rakamlar duyuyoruz ama 2600de az değil. Sonuçta Allah göstermesin ama genelde müdahale bile gerektirmeyen bir olay doğum. 2600tl lik ne yapıyorlar bilmiyorum ben.Kızlar yaa az önce doğum yapacağım hastanenin istediği ücreti öğrendim ve yıkıldımİstanbul'da olanlar veya bilenen yerlere hastanelere gidecek olan arkadaşlar için düşük gelebilir ama Balıkesir'de gecen sene 1750 olan fiyat 2600 olmuş , tamam yükselir diye tahmin ediyordum ama bu kadar değildi. Ev-taşınma-bebek hazırlıkları arasında kalmışken bu haberi almasaydım iyiydi normal veya sezeryan farketmiyormuş.
Muhtemelen eklemezler canım yine de önceden öğren istersen, en azından sezaryende 2 gün yatış doğuma dahil onu biliyorum.Saol canm ya insallah desigin gibi olur tup bebek diye değişik bsyler eklemezler
Teşekkür ederim canm iyice araştırcam sezaryen konusunda pek rahat degilimMuhtemelen eklemezler canım yine de önceden öğren istersen, en azından sezaryende 2 gün yatış doğuma dahil onu biliyorum.
Canım haklısın hastanelerde muayene ve soğum ücretlerinde anormal bir artış varBirden müthiş zam geliyor ben anlamıyorum. Daha önce ki gittiğim hastane (emsey) 3 sende önce 900 tl gibi fiyatlardan doğum yaptırırken şimdi 3200 tl.. Şaka gibi. Benim merak ettiğim hastaneye o kadar zaman geliyorsa acaba çalışanlarına da böyle bol keseden zam yapıyorlar mıdır? Ayrıca 2600 tl de az değil canım bakma 1.sınıf hastanelerden çok fazla rakamlar duyuyoruz ama 2600de az değil. Sonuçta Allah göstermesin ama genelde müdahale bile gerektirmeyen bir olay doğum. 2600tl lik ne yapıyorlar bilmiyorum ben.
Evet canım sen şanslısın o açıdan, bizimde cuma randevumuz var gitmişken muhasebeyle pazarlık yapalım diyoruz, Biz sizin eski müşteriniziz zamlı fiyatlardan doğum yaptırmayın bize diyeCanım haklısın hastanelerde muayene ve soğum ücretlerinde anormal bir artış var
En sıradan hastanelerde bile muayene ücretleri 70 80 tl den başlıyor
Benim doğumum Aralık ayında olacak neyseki zamma denk gelmicem ahaahah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?