2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doğum paketi falan varsa gittiğin hastanede şimdiden anlasırsın belki zamdan erkilenmessin
En iyisi muhasebeyle gidip konuşmak

Valla bnm bildigim bu banada nereyi araştırırsam bu soylendi tup bebeksen sezaryen denildi bnde normal dogumdan yanayım ama kismet hangisiyse artik
Hayirlisi olsun canim. Ama cok sasirdim gercekyen hic duymamistm
yok yok korkma evham yapma sagliklidir insallah. Cok endiselendiysen saglik ocagina bi git kalbini dinlesinler

Kizlar bugun alisverise gidecek olan varsa allah askina su casual quantum un pusetini bi ölcün. Burda bulamiorum elimizde yok diolar puset ortusu dikcem ama buyuk mu dikcem kucuk mu bilemiom

Günaydın canım karnımın alt kısmında titreşim gibi bir şey hissediyorum bebek ne yapıyor acaba sende de oluyor mu

kusura bakma ancak gördüm
Hem altta hemde geçen söylediğim gibi üstte göğsümün altında karıncalanma oluyo.

Bu haftayı yorucu geçiriyorum yine kızım hasta 2 gündür kayınvalide kayınpeder bende yemek , bulaşık , yatak aç kapat öldüm üstelik çoğu işi de kayınvalide yapıyo.
ona rağmen inanılmaz yoruldum kızın hastalığı sanırım mahvetti beni

Günaydın canım karnımın alt kısmında titreşim gibi bir şey hissediyorum bebek ne yapıyor acaba sende de oluyor mu

kusura bakma ancak gördüm
Hem altta hemde geçen söylediğim gibi üstte göğsümün altında karıncalanma oluyo.

Bu haftayı yorucu geçiriyorum yine kızım hasta 2 gündür kayınvalide kayınpeder bende yemek , bulaşık , yatak aç kapat öldüm üstelik çoğu işi de kayınvalide yapıyo.
ona rağmen inanılmaz yoruldum kızın hastalığı sanırım mahvetti beni

Günaydın herkese güzel anneler

Bizde yarin aylık kontrolumuz var 28+5 oluyoruz bakalım son durumumuz ne çok merak ediyoeum bir ay oldu görmeyeli
dunde benim kontrolum vardi.ayni senin gibi 28+5e denk geldi:))ilk defa bebisin yuzunu goremedim.bide hevesle gitmistim ki sorma:)secde pozisyonundaydi doktor o kadar ugrasti yok gostermedi.32de tekrar cagirdi.seni ne zaman cagiracak bakalim.yazarsin mutlaka.merakla bekliyorum.

Kizlar bugun alisverise gidecek olan varsa allah askina su casual quantum un pusetini bi ölcün. Burda bulamiorum elimizde yok diolar puset ortusu dikcem ama buyuk mu dikcem kucuk mu bilemiom
bende casual cadillac var çok farklı mıdır acaba :) birde nasıl bir örtü ki dikeceksin? Bizim arabadan yağmurluk falan çıktı ama puset örtüsü ne için? Çok cahilim bu konuda

Çok geçmiş olsun canım kızına inşallah çabuk toparlar
Sende yorma kendini artık bol bol dinlen kızçenle

Ay senin agzini yerim nolur olcsene ayni pusetleri. Bende sana hemen ortuyu gondereyim
eve gidince ölçeyim ama bunun için baya ayrıntılı ölçmek gereklidir herhalde. Şimdiden tebrik ederim çok güzel ama ben dikemem sanırım o beceri yok bende

eve gidince ölçeyim ama bunun için baya ayrıntılı ölçmek gereklidir herhalde. Şimdiden tebrik ederim çok güzel ama ben dikemem sanırım o beceri yok bende
Sana da dikeyim mi yok sadece arkadan one dogru yere degdigi yerlerden bi de yanlardan yere degdigi yerlerden olcuceksin. Tutma kolunu tam kaldir. Uzerine bi battaniye at. 4 tarafindan karsidaki yere kadar olc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…