2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sana da dikeyim mi yok sadece arkadan one dogru yere degdigi yerlerden bi de yanlardan yere degdigi yerlerden olcuceksin. Tutma kolunu tam kaldir. Uzerine bi battaniye at. 4 tarafindan karsidaki yere kadar olc
oldu o zamaaan hadi bakalım inşallah doğru olur :)

Slm hiç mi hissetmiyorsun benimde bi iki gün sade kıpırdama oluyır sonra baya şiddetli vurma oluyor bütün gün sonra tekrar kıpırdama

Kızlar normalde sola yatmak gerekiyorya bende hep öyle yapardım ama son 3 5 gündür soluma ya da sağıma yattığımda her an tekme atıyor oğluşum. Dikkat ettim uzun süre hareket olmasa bile ne zaman bu şekilde yatsam tekmeliyor yani uyuyor diye düşündüğüm zamanlarda bile hatta bunu yazarken bile ama ne tekme bildiğin deprem olur gibi sallanıyorum. Korkuyorum da eziyor muyum acaba diye ama yatış pozisyonum kalmadı resmen. Neden böyle anlamadım.

Hiç sormadım canım ultrasyonda görünce her şeyi unutuyorum ama karın çevresi bir hafta geri çıktı inşallah düzelmiştir
Düzelmiştir canım Allah ın izniyle bir sonraki kontrolde güzel haberlerle gelirsin hayırlısıyla

Slm hiç mi hissetmiyorsun benimde bi iki gün sade kıpırdama oluyır sonra baya şiddetli vurma oluyor bütün gün sonra tekrar kıpırdama
hissediyorum ama eskiden sürekli hareket ederdi şimdi daha seyrek ve sadece kıpırdanma şeklinde. Öyle sert tekmeler yok 3-4 gündür o yüzden sinir oluyorum bebişe :)

Yan yatmak ona da sana da iyi geliyor canım rahatliyor ondan tekmeliyor bende başladı depremler sarsıntı gibi ama baya aşağıda hareketler

Yan yatmak ona da sana da iyi geliyor canım rahatliyor ondan tekmeliyor bende başladı depremler sarsıntı gibi ama baya aşağıda hareketler
Ayyy rahat olduğu için midir acaba gerçekten. O kadar sert tekmeler ki inan uykumdan bile sıçrayarak uyanıyorum. Ben önemli değilimde bebiş rahatsız oluyor herhalde diye korkuyodum. Bide son günlerde oldu böyle önceden hep sola doğru yatardım hiç böyle olmazdı.

Canım artık büyüdü tekmeleri acıtır hiç düşünme ya düzenli takip et hareketleri bi de sırt üstü uzanma Allah korusun kan akışı zayıflıyormus ben zaten istesem de uzanamam nefesim çıkmıyor

Ben henüz doktor ayarlayamadım doğum için annemin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. Bemim de tüp bebek ama bence doktorların kolayına geliyor yoksa normal doğum daha iyi bence

İnan 15 gündür bende de aynı şey var . Çok korkuyorum . Doktor randevuma da daha 2 hafta var . Nabzım o kadar hızlanıyor ki , kalbim ağzımdan çıkacak gibi . Hem de boş otururken , dinlenirken .. Ben de çok korkuyorum ama netteki birçok yerde normal yazıyor .

Teyzeleri biz hastaneden çıktık. Doktor suyu kalp atışları hareketleri çok iyi dedi şükürler olsun :) asıl bombayla kilosunu sorunca karşılastim. Çünkü daha üç hafta önce 600 gr diye üzülüyordüm ama bu hafta 1400 olmuş ya oğlum. Ben şok gerçekten o kadar olmuş mu dedim doktor güldü. Haha. Birde kesin erkek mi çünkü ben tüm hazırlıkları yaptım dedim. Kesin erkek dedi. En sonunda da idrar tahlili verip çıktım yarın alacağım. 15 gün sonra nstye gel dedi. İlk defa nstye gireceğim çok heyecanlıyım ha son olarak benim oğlan 29 haftaya girecek ama doktor 30 dedi normal mi?

Canım maşallah oğluşuna nasıl besleniyon acaba :) zaten bundan sonra bol bol kilo alacak annesi inşallah idrarda bir şey çıkmaz
Nst çok sıkıcı ya uzanıp bekliyon
Normal canım bir kaç hafta eksik yada fazla olabilir doktorun ultrasona göre demiştir
Sağlıklı mutlu hayırlı hamilelikler

Bende öyleyim normal bence kalbimiz iki kişiye bakıyor biraz daha çalışması lazım bence inşallah sorun değildir

Ben henüz doktor ayarlayamadım doğum için annemin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. Bemim de tüp bebek ama bence doktorların kolayına geliyor yoksa normal doğum daha iyi bence
Bncede normal dogum daha iyi ama 5 hastaneye gittim ikisi ozel üçü devlet hepsi tup bebekse sezaryen diyo zaten sezaryendan cok korkuyorum bilmiyorum ne yapicam

Maşallah oğluşuna cnm benim de bir iki hafta önden gidiyor normal endişe etme onun için gelişimi iyi demekki

Çok geçmiş olsun canım kızına inşallah çabuk toparlar
Sende yorma kendini artık bol bol dinlen kızçenle

kızla yatınca biraz kendime geldim canım şimdi daha iyiyim.
Yarına hastane çantası hazırlayacağız bide heyecanla bekliyordum bunu şimdi böyle keyifsiz olunca da üzüldüm toparlarım inşallah iyice yarına kadar
Bu arada depend orta boy çoğu markette yok hep büyük beden var.

bende pazardan beri dışarı çıkmıyorum.
Keyfini çıkart canım gez dolaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…