2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aminnn canım hepimize inşallah❤❤❤❤ valla beslenme konusunda ne bulsam onu yiyorum diyebilirim. Ama bayağı kilo aldım

Ay kızlar 2 gündür bi Günaydın mesajı yazıyorum bi de yazabilirsem aksama 1 2 mesaj. Pek yogun

9 aralık bi gelse de sonra evde takılsam artik:)

Yarın ogleden sonra sağlık ocağı tetenoz son doz

Cuma da kontrol gideceğiz inşallah

O zamanlar yazarım artık inşallah

Herkes iyidir umarım :)

Maşallah canım bende buradan şok oldum 1400 gr duyunca Maşallah Barekallah, cuma günü benimde kontrolüm var 5 haftada ne kadar büyüdü çok merak ettim şimdi

Canlarım korkmayın bende 4.ayımdan beri var. Kalp çarpıntısı ve nefes darlığı. Artık uzman oldum. Korkacak hiç birşey yok. Nedeni tansiyon düşüklüğü. Kan hacmimiz çoğaldı kalp pompalamak için daha fazla çalışmalı. Yetmediği zaman çarpıntı yapıp nabzımızı yükseltiyor. Kansızlıkta da oluyor aynısı. Hamilelikte gayet normalmiş. Ben kaç kere acile gittim hiçbirşey yapmıyorlar. Kendi doktorum kansızlık olmadığı halde kan ilacı verdi ama yine de oluyor. Otururken dinlenirken ya da yorulduğunuzda, sıcak banyo yaptığınızda, acıktığınızda yani tansiyon düştüğünde olabiliyor. Tek çaresi hemen tuzlu bir ayran içmek. Bu arada bol su içmek de işe yarıyor.

Ayy erkek çocuklar bir başka oluyor. Annesine aşık oluyorlar bayılıyorum anne oğlan ilişkisine :❤❤ kızlar tam tersi onlar da babacı oluyor genelde benimki şimdiden babasının sesine heyecanlanıyor

MAsallaahh oğlusaaaa canımmmmmmm

Kızlar geçen pazen battaniye görmüştüm içim gitmişti ama 40 liraydı pahalı gelmişti. Pazen kumaşa bayılıyorum kışlık iki nevresimim var pazenden yumuşacık ve sıcak ❤ hem polar gibi plastik değil ve toz tutmuyor..
Neyse bu gün minicik bir dükkanda metresi 6,5 tan pazen buldum hemen iki metre aldım terziye de kenarını yaptırmaya verdim 5 liraya 40 liralık şeyi 18e mâl ettim bu işi ticarete mi döksem bir battaniyeden 22 lira kâr

Maşallah maşallah :) inşallah benimki de böyle kilo almıştır benimki normalde ay başında randevum ama 15inden sonra gidicem biraz adrenalin yaşayalım canım nst de sadece yatıyorsun bebeğinin kalp atışı seni rahatlatıyor ve bebeğin alete karate yapıyor manyak gibi gülümsüyorsun bir hafta önde geride olması çok normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…