- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Aminnn canım hepimize inşallah❤❤❤❤ valla beslenme konusunda ne bulsam onu yiyorum diyebilirim. Ama bayağı kilo aldımCanım maşallah oğluşuna nasıl besleniyon acaba :) zaten bundan sonra bol bol kilo alacak annesi inşallah idrarda bir şey çıkmaz
Nst çok sıkıcı ya uzanıp bekliyon
Normal canım bir kaç hafta eksik yada fazla olabilir doktorun ultrasona göre demiştir
Sağlıklı mutlu hayırlı hamilelikler
Allah'a bin kere şükürler olsun. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallahMaşallah oğluşuna cnm benim de bir iki hafta önden gidiyor normal endişe etme onun için gelişimi iyi demekki
Maşallah canım bende buradan şok oldum 1400 gr duyuncaTeyzeleri biz hastaneden çıktık. Doktor suyu kalp atışları hareketleri çok iyi dedi şükürler olsun :) asıl bombayla kilosunu sorunca karşılastim. Çünkü daha üç hafta önce 600 gr diye üzülüyordüm ama bu hafta 1400 olmuş ya oğlum. Ben şokgerçekten o kadar olmuş mu dedim doktor güldü. Haha. Birde kesin erkek mi çünkü ben tüm hazırlıkları yaptım dedim. Kesin erkek dedi. En sonunda da idrar tahlili verip çıktım yarın alacağım. 15 gün sonra nstye gel dedi. İlk defa nstye gireceğim çok heyecanlıyım ha son olarak benim oğlan 29 haftaya girecek ama doktor 30 dedi normal mi?
Canlarım korkmayın bende 4.ayımdan beri var. Kalp çarpıntısı ve nefes darlığı. Artık uzman oldum. Korkacak hiç birşey yok. Nedeni tansiyon düşüklüğü. Kan hacmimiz çoğaldı kalp pompalamak için daha fazla çalışmalı. Yetmediği zaman çarpıntı yapıp nabzımızı yükseltiyor. Kansızlıkta da oluyor aynısı. Hamilelikte gayet normalmiş. Ben kaç kere acile gittim hiçbirşey yapmıyorlar. Kendi doktorum kansızlık olmadığı halde kan ilacı verdi ama yine de oluyor. Otururken dinlenirken ya da yorulduğunuzda, sıcak banyo yaptığınızda, acıktığınızda yani tansiyon düştüğünde olabiliyor. Tek çaresi hemen tuzlu bir ayran içmek. Bu arada bol su içmek de işe yarıyor.İnan 15 gündür bende de aynı şey var . Çok korkuyorum . Doktor randevuma da daha 2 hafta var . Nabzım o kadar hızlanıyor ki , kalbim ağzımdan çıkacak gibi . Hem de boş otururken , dinlenirken .. Ben de çok korkuyorum ama netteki birçok yerde normal yazıyor .
K Kubraliiii maşallah oğluşa
sizi böyle göründe yarın doktora gidesim geliyoroğlumu çok özledim ben ya bu ara çok değişik hissediyorum başlarda böyle değildim hiç bıraksalar her gün görmeye gidebilirim
Doguma 1 ay kala fiyatlari sabitlioruz diolar
MAsallaahh oğlusaaaa canımmmmmmmTeyzeleri biz hastaneden çıktık. Doktor suyu kalp atışları hareketleri çok iyi dedi şükürler olsun :) asıl bombayla kilosunu sorunca karşılastim. Çünkü daha üç hafta önce 600 gr diye üzülüyordüm ama bu hafta 1400 olmuş ya oğlum. Ben şokgerçekten o kadar olmuş mu dedim doktor güldü. Haha. Birde kesin erkek mi çünkü ben tüm hazırlıkları yaptım dedim. Kesin erkek dedi. En sonunda da idrar tahlili verip çıktım yarın alacağım. 15 gün sonra nstye gel dedi. İlk defa nstye gireceğim çok heyecanlıyım ha son olarak benim oğlan 29 haftaya girecek ama doktor 30 dedi normal mi?
Allah razı olsun canımm. Çok çabuk büyüyorlar annesi. Eminim 1 kilonun üstüne çıkmıştır senin yavrundaMaşallah canım bende buradan şok oldum 1400 gr duyuncaMaşallah Barekallah, cuma günü benimde kontrolüm var 5 haftada ne kadar büyüdü çok merak ettim şimdi
Hepimizin yavrusuna maşallah canımmmmMAsallaahh oğlusaaaa canımmmmmmm
Maşallah maşallah :) inşallah benimki de böyle kilo almıştır benimki normalde ay başında randevum ama 15inden sonra gidicem biraz adrenalin yaşayalımTeyzeleri biz hastaneden çıktık. Doktor suyu kalp atışları hareketleri çok iyi dedi şükürler olsun :) asıl bombayla kilosunu sorunca karşılastim. Çünkü daha üç hafta önce 600 gr diye üzülüyordüm ama bu hafta 1400 olmuş ya oğlum. Ben şokgerçekten o kadar olmuş mu dedim doktor güldü. Haha. Birde kesin erkek mi çünkü ben tüm hazırlıkları yaptım dedim. Kesin erkek dedi. En sonunda da idrar tahlili verip çıktım yarın alacağım. 15 gün sonra nstye gel dedi. İlk defa nstye gireceğim çok heyecanlıyım ha son olarak benim oğlan 29 haftaya girecek ama doktor 30 dedi normal mi?
Allah razı olsun teyzesiK Kubraliiii maşallah oğluşa
sizi böyle göründe yarın doktora gidesim geliyoroğlumu çok özledim ben ya bu ara çok değişik hissediyorum başlarda böyle değildim hiç bıraksalar her gün görmeye gidebilirim
Ay çok istiyorum oğlumun bana düşkün olmasını hep dua ediyorum vallaAyy erkek çocuklar bir başka oluyor. Annesine aşık oluyorlar bayılıyorum anne oğlan ilişkisine :❤❤ kızlar tam tersi onlar da babacı oluyor genelde benimki şimdiden babasının sesine heyecanlanıyor
Hepimizinkine maşallah. Allah yavrularımizı korusunMAsallaahh oğlusaaaa canımmmmmmm
Ay yarasin inşallah. Çok şükür. Onun için yiyorum valla bende bildiğin filcik oldum amaK Kubraliiii canım masallah oğluşuna tam bi tosuncuk olmuş
Kilosu cok güzel demekki yediklerin yaramış
Ay o kadar da değil. Nasıl doğurayım ben onu. Abowww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?