2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok çabuk büyüyorlar gerçekten eminim senin kuzun da kocaman kız olmuştur. İki hafta sonra dünyanın en güzel sesini dinleyeceğim desene

Aman dikkat et kuzum ihmal etme bi an once git bebek insülin salgılayıp kilo almadan once git ihmale gelmez

Kızlar boyunu bulmak için. Fl değerini 7 ile çarpıyordk demi? Burada fl değeri 55.9 mm yazıyor 7 ile çarpınca çok büyük çıktı. Biri bana hesaplaya bilir mi. Üstün matematik yeteneklerim bu problemin üstesinden gelemiyor

39cm canım kuzun:)

5.59 çarpı 7 eşittir 39 cm.canim:)

Bncede normal dogum daha iyi ama 5 hastaneye gittim ikisi ozel üçü devlet hepsi tup bebekse sezaryen diyo zaten sezaryendan cok korkuyorum bilmiyorum ne yapicam
Korkacak bisey yok canim hem normal dogum hem sezeryan ikisi de kolay dun arkadasim sezeryan oldu masallah turp gibi yapmis makyajini cekmis fonunu fotoraf cektiriyordu eline aldigin zaman bebegini hersey unutuluyor heke birde ozel hastanede yaoarsan konfor konfor zaten...

Kızlar sizin de karnınıza dokunuyorlar sürekli? Ben kimi görsem eller karnıma gidiyor. Normalde huysuzluk yapmıyorum hatta arkadaşım yanımdayken tekme yesem hemen buraya koy elini tekme atıyor diyorum. Çocukluğumdan beri el kol sarmaş dolaş pek sevmem kasarım kendimi. Millet elini koyunca da sıkıyorum kendimi. İşin kötüsü eşimin 950 öğrencisi var ay ne tatlı diyen karnıma dokunuyor. Bugün kendimi sıkmaktan karnım acıdı. Artık 50.de falan kendimi geri çektim ellemiyoruzzzz dedim gülerek ama karşımdaki şaşırdı. Eşim de sonra mırmır söylendi bir sürü. ne kadar huysuzsun dokunsalar noluyo diye. Ama inat ettim artık kimseye elletmeyeceğim dedim. Ohh ya rahatladım

Ay o kadar da değil. Nasıl doğurayım ben onu. Abowww
Nasi dogurursun valla. Kimdi o 5 kilo dogan bak annesi 20 kusur yil once dogurmus

Valla bana farketmio l. Gelen gecen dokunabilir. Cok dokunmatik bi insanim ben

Ben sıkıntı yapmıyorum hatta tereddüt edene aman dokun dokun diye söylüyorum herkes dokunabilir hayatım boyunca hep bana dokunsunlar istedim hahahah bulmuşken 3 ayım kaldı dokunacaklari bol.bol dokunun diyorum hatta elleyin diyorum ben ya hahahah

Nasi dogurursun valla. Kimdi o 5 kilo dogan bak annesi 20 kusur yil once dogurmus

Valla bana farketmio l. Gelen gecen dokunabilir. Cok dokunmatik bi insanim ben

yok ya ben tuşlu modelim galiba eşim kolunu omzuma atsa omzumu çekip kurtuluyorum tik midir nedir ama normalde öyle çok şaapmıyorum aşırı olunca bıkıyorum. Okşayanı yoklayanı falan bi de bir yandan konuşuyorlar fazla yakın oluyor ağız ağıza ayyy derken bile tüm vücudum kasıldı

Hahahaa ay sen az dokundun gel buraları da elle çok güldüm yaa

Bende yesa gibiyim dokunmak istemeyene de uzuluorum ne guzel tekmelicekti oglan die

Ay saol canm ya icimi rahatlattin sezaryen dogumda kac gun sonra ayaga kalkıyor cok agri olmuyo dimi

Canım bnmde tüp bebek dr tüp bebek olması farketmez normal gebelikten farkı yok dedi ama sezeryan mı normal mi olacak bebeğin pozisyonu belirleyecek dedi. Bnm bi arkadasımın da tüp bebekti ama normal doğum yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…