Masallah insallah bu seferde oyle cabuk ayaga kalkarsin canm Allah yardmcimuz olsunBen 3. Gun falan kalktim sezeryan oldum.oyle yatmadim ama genctim 8 yil once simdi nasil olurum bilmiyorum.
A neden bana ısrarla sezaryen diyo anlamadim canm ya Yarin baska bi hastaneye randevu aldim gidiyim bakim ne diyecekler insallah normal dogum derCanım bnmde tüp bebek dr tüp bebek olması farketmez normal gebelikten farkı yok dedi ama sezeryan mı normal mi olacak bebeğin pozisyonu belirleyecek dedi. Bnm bi arkadasımın da tüp bebekti ama normal doğum yaptı.
3.5 olsun yeter. Bundan sonra az yiyicem. ay gözümü korkuttunNasi dogurursun valla. Kimdi o 5 kilo dogan bak annesi 20 kusur yil once dogurmus
Valla bana farketmio l. Gelen gecen dokunabilir. Cok dokunmatik bi insanim ben
Sizi gidi dokunmatik ekranlar siziBen sıkıntı yapmıyorum hatta tereddüt edene aman dokun dokun diye söylüyorum herkes dokunabilir hayatım boyunca hep bana dokunsunlar istedim hahahah bulmuşken 3 ayım kaldı dokunacaklari bol.bol dokunun diyorum hatta elleyin diyorum ben ya hahahah
Kiz yok az yeme. Kalan 2 bucuk ayda 1 er kilo alsa olsun sana 4 kilo. Buyuk cocuk daha kolay dogar derler hem3.5 olsun yeter. Bundan sonra az yiyicem. ay gözümü korkuttun
Aynı ben bende hiç hoşlanmıyorum dokunulmasından hele bi de hiç bir samimiyeti olmayan insana pat diye karnıma elimi sürmesi gereksiz bir samimiyetyok ya ben tuşlu modelim galiba eşim kolunu omzuma atsa omzumu çekip kurtuluyorum tik midir nedir ama normalde öyle çok şaapmıyorum aşırı olunca bıkıyorum. Okşayanı yoklayanı falan bi de bir yandan konuşuyorlar fazla yakın oluyor ağız ağıza ayyy derken bile tüm vücudum kasıldı
Aynı ben bende hiç hoşlanmıyorum dokunulmasından hele bi de hiç bir samimiyeti olmayan insana pat diye karnıma elimi sürmesi gereksiz bir samimiyet
Ben henüz doktor ayarlayamadım doğum için annemin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. Bemim de tüp bebek ama bence doktorların kolayına geliyor yoksa normal doğum daha iyi bence
İyi o zaman canım iyi olunda herkes hasta inan havalar değişti dikkatli olmak gerekiyor canım zaten bizdeki basenlere orta boy olmaz ki inşallah büyük boy dar gelmezkızla yatınca biraz kendime geldim canım şimdi daha iyiyim.
Yarına hastane çantası hazırlayacağız bide heyecanla bekliyordum bunu şimdi böyle keyifsiz olunca da üzüldüm toparlarım inşallah iyice yarına kadar
Bu arada depend orta boy çoğu markette yok hep büyük beden var.
bende pazardan beri dışarı çıkmıyorum.
Keyfini çıkart canım gez dolaş
İyi o zaman canım bebekte beslenmişAminnn canım hepimize inşallah❤❤❤❤ valla beslenme konusunda ne bulsam onu yiyorum diyebilirim. Ama bayağı kilo aldım
Ayy inşallah Sen ne zaman gideceksin doktora?Kiz yok az yeme. Kalan 2 bucuk ayda 1 er kilo alsa olsun sana 4 kilo. Buyuk cocuk daha kolay dogar derler hem
Sorun değil canım gün saymaya başlayınca herkes üşüşür buraya az kaldı iyi olunda oğluşunlaAy kızlar 2 gündür bi Günaydın mesajı yazıyorum bi de yazabilirsem aksama 1 2 mesaj. Pek yogun
9 aralık bi gelse de sonra evde takılsam artik:)
Yarın ogleden sonra sağlık ocağı tetenoz son doz
Cuma da kontrol gideceğiz inşallah
O zamanlar yazarım artık inşallah
Herkes iyidir umarım :)
Ayy erkek çocuklar bir başka oluyor. Annesine aşık oluyorlar bayılıyorum anne oğlan ilişkisine :❤❤ kızlar tam tersi onlar da babacı oluyor genelde benimki şimdiden babasının sesine heyecanlanıyor
Şu an ki bebeğin de kız galiba. Ne güzel inşallah benim de bir kız bir oğlan olur yeter benim için. ama ne hikmetse eşim iki oğlan bir kız istiyorİyi o zaman canım bebekte beslenmişbende oglanda ne bulduysam yedim ama sadece ben kilo aldım bunda dikkat etmeye çalışıyorum
Evet canım bizimki de aynısından bana gol attin esitlendik diyorŞu an ki bebeğin de kız galiba. Ne güzel inşallah benim de bir kız bir oğlan olur yeter benim için. ama ne hikmetse eşim iki oğlan bir kız istiyor
Canim kuzeniminde uzun yillar olmadi sonra tedaviyle oldu.kemdisi hemsire doktorlari sezeryan istedim38 den sonra bazi komplikasyon risklerine karsi milyonda bir de olsa bu tarz hamilelikleri hic riske atmak istemio anneyede dio sende azicik fazla sikinti cekiver....olay buA neden bana ısrarla sezaryen diyo anlamadim canm ya Yarin baska bi hastaneye randevu aldim gidiyim bakim ne diyecekler insallah normal dogum der
Gezdim canım ama yoruldum ve sormayi unuttum ya kafa gitti eminonunde aklıma geldi kusura bakmakızla yatınca biraz kendime geldim canım şimdi daha iyiyim.
Yarına hastane çantası hazırlayacağız bide heyecanla bekliyordum bunu şimdi böyle keyifsiz olunca da üzüldüm toparlarım inşallah iyice yarına kadar
Bu arada depend orta boy çoğu markette yok hep büyük beden var.
bende pazardan beri dışarı çıkmıyorum.
Keyfini çıkart canım gez dolaş
Bebek insülün mü salgılıyor hiç bilgim yok bu konulardaAman dikkat et kuzum ihmal etme bi an once git bebek insülin salgılayıp kilo almadan once git ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?