2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bnmde tüp bebek dr tüp bebek olması farketmez normal gebelikten farkı yok dedi ama sezeryan mı normal mi olacak bebeğin pozisyonu belirleyecek dedi. Bnm bi arkadasımın da tüp bebekti ama normal doğum yaptı.
A neden bana ısrarla sezaryen diyo anlamadim canm ya Yarin baska bi hastaneye randevu aldim gidiyim bakim ne diyecekler insallah normal dogum der

Aynı ben bende hiç hoşlanmıyorum dokunulmasından hele bi de hiç bir samimiyeti olmayan insana pat diye karnıma elimi sürmesi gereksiz bir samimiyet

İyi o zaman canım iyi olunda herkes hasta inan havalar değişti dikkatli olmak gerekiyor canım zaten bizdeki basenlere orta boy olmaz ki inşallah büyük boy dar gelmez

Aminnn canım hepimize inşallah❤❤❤❤ valla beslenme konusunda ne bulsam onu yiyorum diyebilirim. Ama bayağı kilo aldım
İyi o zaman canım bebekte beslenmiş bende oglanda ne bulduysam yedim ama sadece ben kilo aldım bunda dikkat etmeye çalışıyorum

Sorun değil canım gün saymaya başlayınca herkes üşüşür buraya az kaldı iyi olunda oğluşunla
Oh ne güzel hepsini yaptırdın ağrısız olur inşallah

Benimki çift taraflı oynuyor canım
Kızımda çok uslu cok utangaç maşallah daha tekmesini babası görmedi
Ayy erkek çocuklar bir başka oluyor. Annesine aşık oluyorlar bayılıyorum anne oğlan ilişkisine :❤❤ kızlar tam tersi onlar da babacı oluyor genelde benimki şimdiden babasının sesine heyecanlanıyor

İyi o zaman canım bebekte beslenmiş bende oglanda ne bulduysam yedim ama sadece ben kilo aldım bunda dikkat etmeye çalışıyorum
Şu an ki bebeğin de kız galiba. Ne güzel inşallah benim de bir kız bir oğlan olur yeter benim için. ama ne hikmetse eşim iki oğlan bir kız istiyor

Şu an ki bebeğin de kız galiba. Ne güzel inşallah benim de bir kız bir oğlan olur yeter benim için. ama ne hikmetse eşim iki oğlan bir kız istiyor
Evet canım bizimki de aynısından bana gol attin esitlendik diyor ama kız ne tatlıdır şimdi nazlı nazlı

Nasilsiniz kizlar? Esime benden bi 5 10 sene bebek bekleme diyorum okadarki bu hamilelik yordu beni Toplam 5 kilo almama ragmen zarzor hareket ediyorum belim, sirtim dizlerim hep agriyor. geceleri resmen aglamak istiyorum, yatagimda rahat rahat donemiyorum, oturdugum yerden kalkamiyorum. simdi bide seker cikti. Gidip kendime seker olcme aleti almam gerekiyor. Baya olumsuz seyleri yazdim ama sabirsizlikla oglumu bekliyorum. Butun gun oturup onun tekmelerini hareketlerini izlemek istiyorum. Bazen ruyamda gorunce biran once kucagima almak istiyorum . Son 2 bucuk ayimiz kaldi. Allah olmayanlarada hayirlisiyla versin.

Eve geldim ve pert durumdayım ayaklarım ağrıyor ama iyi oldu cogu seyi aldım daha gidebilir miyim bilmiyorum birde sonucum sınırda çıktı ekmek tatlı kes tatlı meyveleri azalt dedi erken doğum riski olur dikkat etmezsen ve sonraki geldiğinde cok almis olursa diyetisyene gondericem diye de ekledi 11 kasımda sonraki kontrol bakalım ne kadar almış olucam dikkat etmem gerek aldiklarimi dinlendikten sonra alisveris topikinde paylasirm

A neden bana ısrarla sezaryen diyo anlamadim canm ya Yarin baska bi hastaneye randevu aldim gidiyim bakim ne diyecekler insallah normal dogum der
Canim kuzeniminde uzun yillar olmadi sonra tedaviyle oldu.kemdisi hemsire doktorlari sezeryan istedim38 den sonra bazi komplikasyon risklerine karsi milyonda bir de olsa bu tarz hamilelikleri hic riske atmak istemio anneyede dio sende azicik fazla sikinti cekiver....olay bu

Gezdim canım ama yoruldum ve sormayi unuttum ya kafa gitti eminonunde aklıma geldi kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…