2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy inşallah Sen ne zaman gideceksin doktora?
Ben 6 ekimde gittim:) kasimin basinda yada ekimin sonunda giderim heralde
Al bendende o kadar 2 kilo almama ragmen perisanim her yerim agrio. 26 yilda basima gelmeyen hersey hamilelikte geldi. Bunda umdugumu bulamadim bidakine insallah diorum.bende

A neden bana ısrarla sezaryen diyo anlamadim canm ya Yarin baska bi hastaneye randevu aldim gidiyim bakim ne diyecekler insallah normal dogum der
Canım bunu genelde dr lar değil anneler istiyor zaten zor şartlarda oldugu için bebek. Ve bende sezeryan yaparım diyordum ama bu konuda dr unun seni rahatlatması önemli bnm gittiğim 2 hatta 3 dr da normal yapabilirsin ama bebeğin pozisyonu önemli sezeryan olmak zorunda değilsin dedi Allah saglıkla nasip etsin hepimize bnm de gönlüm normal dogumdan yana bebeğin pozisyonu uygun olursa ama sende normal istiyorsan en azından en basından sezeryan diyen bi dr la devam etme derim ben.

Di mi ama :) valla rahatladım demek ki tek değilmişim cins miyim diye düşünmeye başlamıştım
Yok canım ne cins olacaksın millette ne bu samimiyet bana gereksiz geliyor ne de olsa benim bedenim pat diye dokunamazsın mizaç olarak da cok samimi davranamam mesafeliyim insanlara ama anlamayan anlamıyor maalesef

Bnm kendi doktorumda aynisini soyledi bi yandan da mantıklı biraz sknti cekiyimde yavrum iyi olsun yeter cok saol canm cok rahatladim

Peramm size de mi sezeryan denildi sanırım sizin de tüp bebekti
Hayır canım bana normal dogum yapabilirsin ama bunu konusmak için erken bebeğin durumu buna karar verecek dedi. Zaten söylenmesi gereken de bu değil mi yanı normal dogum yaptırırım diyen dr da cok inandırıcı değil nerden biliyorsun bebeğin durumunu. Ama en baştan sezeryan diyen dr da ugrasmak istemiyor normal dogumla bence ben öyle düşünüyorum. Tabi sağlıklı nasıl olacaksa dogum Allah hepimize öyle nasip etsin biz bilemeyiz bizim için hangisi hayırlı sonuçta.

Dogru söylüyorsun canm aslinda ikna oldum bebegim icin hangisi iyiyse o olsun istiyorum zaten tup bebek son kez yarin gene bi baska hastaneyle konusiyim bakim ne diycek doktor sonra kesin karar veririm insallah hepimiz yavrularimizi sag salim kucagmiza alalim

Canım az da kilo almıssın inş iyi olursun şeker sorun olmaz dikkat edersen. Nasıl bu kadar aldın bana da tavsiye de bulunsan bende 10kg aldım hemen hemen aynı haftalardayız nasıl aldım bu kadar kilo bilemiyorum

Ayy erkek çocuklar bir başka oluyor. Annesine aşık oluyorlar bayılıyorum anne oğlan ilişkisine :❤❤ kızlar tam tersi onlar da babacı oluyor genelde benimki şimdiden babasının sesine heyecanlanıyor

benim kızım şuana kadar bana düşkündü ama sanırım büyüdükçe babaya dönecek gibi
yalan yok bende babacıyım...

Allah razı olsun teyzesisabret ne kaldı şurada 32. Haftaya

çok uzak geliyor bana şimdiden ama bekleyeceğiz napalım dayanamayıp 1 hafta önce giderim belki normalde 1 hafta önce gitmem lazım

Gezdim canım ama yoruldum ve sormayi unuttum ya kafa gitti eminonunde aklıma geldi kusura bakma

Önemli değil cnm ben sorarım gidince daha var zaman nasılsa acelesi yok şimdiden

Amin canım. Sen de şişli memorıalde tedavi olmuştun sanırım benim doktorum yücel beydi o ne düşünüyor soracağım doğuma yakın

Benimde sınırda galiba doktorum bi kaç gündür yok daha gösteremedim merak ediyorum ne diyecek diye senin kaç çıktı cnm bu arada aldıklarını da merak ettim benim çevremde hamile yok küçük çocukta yok neler almam gerektiğini burdan arkadaşlardan duyunca alıyorum anca hatirlayamadiklarimı bilmediklerimi

valla agri olur diye cesaret de edemedim canim. bakalim beklemedeyim.

Cuma günü doktor ne diyecek çözümü var mı bilgilendiririm senide benimde yatarken bile oluyor 2.katta oturuyorum merdiven çıktığımda kendimi zor atıyorum koltuğa yarım saat kendime gelemiyorum

Iki tane alintiladim galiba canım neyse 157 çıktı sınır 160 dedi kiloma dikkat etmezsem diyetisyene göndericekmis öyle dedi
Paylasicam simdi alisveris topiginde canım

Bi muddet uzanip sonra ayaga kalkinca tam asagida da diilde boyle kasiktan bi 3 4 cm asagisi agrio. Sanki oraya spor yaptirmisim da yogun kas agrisi varmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…