2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynısından bir tane bizde var üstelik bizimki imalatçı ne diyelim Allah başka dert vermesin

günaydın kızlar,
bilgisayarda sayfa sürekli açık ama kaçırıyorum yazışmaları ben hep yav...
Ankaralıların buluşmasıyla ilgili yazmıştım dönen yada yazan olmamış
Bizim efe maşallah kıpır kıpır dünyaya gelince ne olacak bu erkekler bilemiorum vallahi
Hayırlı cumalar cümleten

Süpersin ya güldüm sabah sabah sayende hakediyorlar gerçekten hamile olan biz değil onlar sanki herseyi ayağına bekliyorlar ayar çekmek gerekiyor

Canım bu hafta hastalık ve misafirlik durumları var genel olarak

senemece ve KUMKUM06 okay gibiydi kumkum da benim gibi hasta ama

Zorbuisler esine soracaktı ama

O yuzden gelecek haftalara birakalim dedik

S selifor a dediklerine sonuna kadar katılıyorum canım erkekler hesap işlerinden pek anlamıyor. Eşimde sürekli en iyisini al şunu al bunu al görsen havalarda uçuyor al dediği şeyler ama ben daha temkinli yaklaşıyorum ücretsiz izne çıkacağımda alışık olduğumuz sürekli gelen paranın birden gelmeyeceğini ve bocalayabilecegimizi düşündüğüm için hep temkinli gidiyorum mesela benim eşimde bunu anlamıyor :) Belki bu endişelerimizin hic biri olmayacak ama yinede ben hep frenleyen taraf oluyorum adımda fazla tasarrufluya çıktı aslında hic hic alakası yok..

Kızlar sizin koca yine iyiymiş . Gebeliğimin başından beri o kadar dert , sıkıntı yaşamama rağmen bir kez bile of demedim . Ne kendimi Naz’a çektim , ne ben ay hamileyim yapamam , edemem dedim .
Tatile de gittik dağ , bayır gezdik . Denize de gittik . Evimin bütün işini de yaptım . Yemek , temizlik , alışveriş hepsini hallettim . Bu arada memurum işe de geldim . Geçen kahvaltı hazırlarken çok yoruldum , daha önce de yazmıştım bu ara nabzım çok hızlı , çarpıntım var diye. Mutfak masasına oturdum , derin derin nefes almaya çalışıyorum . Adam geldi ve bana dedi ki ne yani şimdi kahvaltı hazırladın diye yoruldun mu ?
İnan’ın o an insanlar nasıl katil oluyor anladım . Gözüm döndü , elimde bıçak filan olsa kesin saplardım . Ulan bir gün sana naz yapmamışım , bir gün gebeyim halledemem dememişim . Bu nasıl bir düşüncesizlik , niye yorulmuşum ? 7 aylık hamile olduğumdan olabilir mi dedim . Sustu , kaldı ama yine de ben çok kırıldım .
Emin’im hepiniz aynı şeyi diyeceksiniz biliyorum suç bende , böyle alıştırmamam lazımdı ama İnan’ın bir çok şeyi onun için değil kendim için ve bebek için yapıyorum . Yemek , temizlik vs . Keşke bizde bölünerek çoğalsak , şu erkeklere hiç ihtiyacımız olmasa .

Sen anlatırken kan akışım hızlandı resmen ben burdan sinir oldum ama biz napiyoruz sakin olup lay lay lom pembis gömüklerimizi takip kendimizi bebisimizi strese sokmuyoruz lohusaliktan sonra hesap sorabilirsin hunharca

Günaydın kızlar buara pek yazamıyorum, ama okuyorum sizi
K Kimmik canım gönlünü ferah tut, bu testler ihtimalleri gösteriyor sonuçta , inşallah yurtdışına yolladığınız sonuçlar da güzel gelir, ultrasonda görünen şey büyük ihtimal doğum lekesidir. Bebişin sağlıkla gelecek inşallah :)
S selifor canım sen de uzaktasınız zaten duygusal bakman çok normal durumlara ama diğer arkadaşların da dediği gibi erkekler hep böyle , onlara göre herşey gereksiz .. benzer şeyleri benimki de söylüyor , takma kafana, aldıklarından bahsetme bile ne bilecek neyin ne olduğunu, lazım olanı sen bilirsin açıklama yapma hiç üzme tatlı canını :)

Kızlar Merhaba,
Benim özellikle kahvaltıdan sonra aşırı derecede çarpıntım oluyo. Nabzım 120 lerin üzerine çıkıyor, kendimi bayılcak gibi hissediyorum o kadar kötü oluyorum ki delircek gibi hissediyorum kendimi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Doktorunuz ne diyor bununla ilgili?

Ben eşimle ilk tanıştığım zamanlardan beri kendimi ona tanıtırken hep 'ay ben bunu yapamam, ay beceremem, ay ay' falan olarak anlattım beni tam bir çıtkırıldım olarak biliyor. Birde tek çocuğum ve annemin nazlı kızıyım gerçekte de o yüzden bu imajım onun kafasına o kadar oturdu ki bana sadece eşi gibi değil sanki küçük kız çocuğuymuşum gibi davranıyor. :) bence biraz böyle olmak lazım ha normalde de narin bi insandım ama babasız büyüdüm ben küçükken vefat etti bi çok şeyimi kendim hallettim eşim daha hayatıma gireli dün bir bugün iki. Ama dediğim gibi narin imajımı o kadar yerleştirdim ki market poşetlerini bile taşıtmıyor her zaman destekçimiz oluyor yeri gelir bulaşıkta yıkar yemekte yapar. Ama tabi bu noktadan sonra dozu iyi ayarlamak lazım. Fazlasını istemiceksin yoksa ters teper Allah korusun. :)

Ay canim kiyamam erkekler böyle iste biz ozel yaratiklariz valla kalbimiz kocaman fedakarligimiz kocaman, en iyisi bile cok deger atfettikleri bizden fazla 5 _10 santimlik et parcalariyla ve bencillikleriyle yasiyorlar.......bolunerek ureme iyi fikir kizlar erkek anneleri sevkatli merhametli , erkekler yetistirelim bizde başliyor iş ....gecen gun kuzenim bak oglun olunca anliycaksin asil anne olmayi dedi acaip bozuldum bence ozel olan kiz annesi olabilmek bu kadar eşitsizlige ragmen guclu bir kiz cocugu yetistirebilmek dedim yapistirdim lafi ....zaten topluma 1 _0 onde giriyor erkekler ev hanimi da olsan doktorda olsan avujat da olsan ne is yaparsan yap kadin olmak cok zor iki kat guclu olmaliyiz....

Bizde durum tam tersi işte canım ben alırım o frenler işte bana gerekli gelince oda laf edince sinirlerim bozuluyor isin diger kismini düşünemiyorm o an ama dank etti onlada konuştum zaten böyle böyle dusunemedim diye herkes her iliski farkli işte dışarıdan yorumlaninca farkina varıyor insan sagsalim bir doguralimda gerci su alisverisler hic bitmicek artık dogsalarda neyse sağlık olsun

Evet erkeklrin geneli böyle canım belki hakli olduğu noktalar vardir ama insan bize öyle gelmiyor iste napalım evlilik denge isi zaten birbirimizi dengelememiz gerekiyor ve anlatmamak ne mümkün israrla soruyor ne aldin say diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…