2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar kontrolü 2 haftada 1 e düşen var mı? Yoksa doktor bir sonraki randevularınızı yine aylık olarak mı takip edecek?

Böyle bir surum yaşayan yok mu???
Kahvaltidan sonra degil ama bazen yatarken yada otururken birden dedigin gibi oluyor nabzim kaca cikiyor bilmiyorum ama doktorlarda normal diyor bebek buyudukce organlara baski yaptigi icin kalbimizde kendini bunalmis hissediyor ve o daha cok calismak zorunda ya onunla alakali sanirim ama sen yine de doktoruna danis cnm

Bazı doktorlar riskli bir durum görmediklerinde aylık devam edip 37 den sonra haftada 1'e düşürüyorlarmış. O yüzden merak ettim. Teşekkürler :)
Bilmiyorum ki canım. Ben çarşamba günü gittim kontrole iki hafta sonra gel nstye bağlayalim dedi. Sana da nst falan dedi mi?

İyi günler hanımlar,
28 haftalık hamileyim, erken doğum riskim var. Dua istiyorum sizden, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah :)

amin canım inşallah. yatış falan verdi mi doktor yoksa dikkat et falan mı dedi. Çok geçmiş olsun

Yahu benden başka kimseye nst denilmedi mi? Niye nst istedi ki doktor. Bu nst sancı ölçmek için değil miydi?

Gec kalmış sayılmazsin bundan sonra yapamıyorum de yardımcı olması icin is göster sürekli o sana acimiyorsa sen hiç acıma ki çalışan bi bayansin bu hamile halinle eşinin düşünmesi lazım düşünemuyorsa sen dusundureceksin

Kızlar benimde parmaklar sismeye başlamış uyaninca olmustu ama geçmedi tuzluda yemiyorum ki normal mi gecen konusu geçmişti baska olanlar da var mı?

Yahu benden başka kimseye nst denilmedi mi? Niye nst istedi ki doktor. Bu nst sancı ölçmek için değil miydi?

Her dr bir olmuyor ama bu hafta da aslında erken daha karıştırmış falan olabilir mi ? bu gittiğimde girmeden önce sor istersen. Bi riskin var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…