Kızlar sizin koca yine iyiymiş . Gebeliğimin başından beri o kadar dert , sıkıntı yaşamama rağmen bir kez bile of demedim . Ne kendimi Naz’a çektim , ne ben ay hamileyim yapamam , edemem dedim .
Tatile de gittik dağ , bayır gezdik . Denize de gittik . Evimin bütün işini de yaptım . Yemek , temizlik , alışveriş hepsini hallettim . Bu arada memurum işe de geldim . Geçen kahvaltı hazırlarken çok yoruldum , daha önce de yazmıştım bu ara nabzım çok hızlı , çarpıntım var diye. Mutfak masasına oturdum , derin derin nefes almaya çalışıyorum . Adam geldi ve bana dedi ki ne yani şimdi kahvaltı hazırladın diye yoruldun mu ?
İnan’ın o an insanlar nasıl katil oluyor anladım . Gözüm döndü , elimde bıçak filan olsa kesin saplardım . Ulan bir gün sana naz yapmamışım , bir gün gebeyim halledemem dememişim . Bu nasıl bir düşüncesizlik , niye yorulmuşum ? 7 aylık hamile olduğumdan olabilir mi dedim . Sustu , kaldı ama yine de ben çok kırıldım .
Emin’im hepiniz aynı şeyi diyeceksiniz biliyorum suç bende , böyle alıştırmamam lazımdı ama İnan’ın bir çok şeyi onun için değil kendim için ve bebek için yapıyorum . Yemek , temizlik vs . Keşke bizde bölünerek çoğalsak , şu erkeklere hiç ihtiyacımız olmasa .