2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Olsun sende anlayışlı birisin demekki objektif davranıp geri adım atıyorsun bu da çok önemli Allah kimsenin ağzının tadını bozmasin

Keşke böyle senin gibi olabilsem. Böyle içini açık açık dökebilen insanlara bayılıyorum.

Yediler içtiler banyolarini yaptılar. Sabah bir güzel de kahvaltı yaptı 3 5 gün sonra gelmek üzere kaçtılar

Böyle bir surum yaşayan yok mu???

Hepsi aynı valla. Benim eşim de sağolsun bir tepsi bile kaldırmiyor

Günaydın kızlar hamilelikten istifa ettim kocama devrettim ondaki tripler laflar ve küsmeler hem laf eder hem yatağını ayırır sanki adam lohusa çok sıkıldım dün gece oturup ağladım öyle
Ay bizde de aynı durum var. Adama son zamanlar da birşey al demeye korkar oldum. Bir afralar bir afralar

Aman silme bu haftada cam silme olmaz once saglik sal gitsin.....
Az önce bitirdim silmeyi. Ama sonlara doğru tansiyonum düştü ellerim titremeye başım dönmeye falan başladı. Korktum açıkçası ama birşeyler yiyince geçti şükür. Bu dertte sonra buldu. Artık kasım ayında da bebeğim kıyafetlerini yıkayıp çantamı falan hazırlayayım diyorum.

Oh ne güzel sanırım benim hatam da bu oldu. Artık adam ne olsa altından kalkabileceğimi düşünüyor. Elinden gelse misafirsiz günümüz olmayacak valla bir senedir evliyim misafirden bıktım. Her hafta illa ki birileri oluyor. Misafirsiz günüm yok

120ler bana biraz yüksek geldi bence bir doktoruna danış canım. Benimde yükseliyor 90ları görüyorum zorluyor. Belki senin vücuduna göre de 120 normaldir ama bence bir sor
Cevabın için teşekkürler, 125 i geçtiğinde kalp doktoruna görünmemi söyledi. Ama bu hafta özellikle beni çok zorluyor. Kendimi baya kötü hissediyorum. Hamilelikte zaten +20atıma kadar normal olduğunu okudum birçok yerde ama benimki ne kadar normal onu bilemiyorum..

Burdan geri dönmesi zor ama imkansız değil. Hamilesin yapamadığını dile getir zaten çocukta olunca boş vaktin olmayacak. Ben biraz kadınların güçsüz gözükmesi taraftarıyım açıkçası. Aman feministler taşlamasın yani eğer Allah zora koyarsa zaten hepimiz zorluklara katlanmak mücadele etmek zorundayız. Ama kocalarımız başımızdayken biraz çıtkırıldım olmak gerekiyor. Hem onlarda bundan hoşlanıyor kendilerini daha güçlü. Hissediyor. Her anlamda en küçüğünden en büyüğüne. Mesela kavanozu bile ay ben bunu açamadım sen açsana diyin

Aboww ben böyle çıtkırıldım olsam "he He bunu da ben yapayım" der

Kızlar hastalıktan size son kontrolümü
Anlatamadım benim tosuncuk büyümüş teyzeleri 1100 gram olmuş suyumuz iyiymiş bebek de iyi çok şükür dedi doktorumuz ama bana şeker olduğu icin 40. Haftaya kadar beklemeyeceğiz dedi 38 . Haftada suni sancı ile duruma göre alicaz olmadı sezeryan dedi. Biraz korktum zamanında olsun isterdim insallah kendisini gelir yavrum dua edin bize

Aynen öyle kuzum ileriyi düşünmek gerek. Şimdiki kadar rahat olamama ihtimali üzerine hep hesaplıyorum bir şeyleri bana diyor ki benim karım da kızım da masrafsız ne güzel ama bunu bilerek, düşünerek ilerlemek. Yani bebeğimizle geçireceğimiz fazladan bir ay bile çok mühim :) sen tasarruflu değil ileriyi düşünen bir annesin şükretmeliler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…