- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
Amin canim canim benimEllerine sağlık muazzam olmuş, bayıldım
Hatta kıskandım
Maşallah sağlıkla giysin inşallah
Yap sök yap sök belki becerebilirsin canimÇok güzel olmuş vay beben hiç beceremiyorum böyle el işi
Olsun sende anlayışlı birisin demekki objektif davranıp geri adım atıyorsun bu da çok önemli Allah kimsenin ağzının tadını bozmasinBizde durum tam tersi işte canım ben alırım o frenler işte bana gerekli gelince oda laf edince sinirlerim bozuluyor isin diger kismini düşünemiyorm o an ama dank etti onlada konuştum zaten böyle böyle dusunemedim diye herkes her iliski farkli işte dışarıdan yorumlaninca farkina varıyor insan sagsalim bir doguralimda gerci su alisverisler hic bitmicek artık dogsalarda neyse sağlık olsun
Keşke böyle senin gibi olabilsem. Böyle içini açık açık dökebilen insanlara bayılıyorum.Gunaydin kizlaar. Yatakta yatmaktan pek sıkılmıs bi halde uyandim. Gidip azck da oturma odasindaki kanepede yatayim
Bunlar karsilarina gecio soylememekten kaynaklanio.aslinda dusundugun herseyi soylesen rahatlarsin. Mesela sali gunu kv ile ciktim carsiya ip kumas falan icin. Kumas alirken ben kendi kumaslarimi aldim. O diger hamile gelini icin aldi. Cikinca bana da diyo ki yarim agiz bu kumas cift en sana almayi unuttum! Yarisiyla da seninkine battaniye yapalim. Almadin bari sivama dimi. Dedimki teyze bak bu yaptigin beni incitio. Yaomiyosun bari yalandan teklif etme. 2 saat kumas baktik yanindayken aklina gelmemek ne demek. Almak istemedin paran ona goreydi vs vs. Brn kendi cocuguma zaten yaptim pazen battaniye buna ihtiyacim.yok. almamana kirilmiorum ama bu dusuncesizce durum toplamaya calismalarina kiriliyorum yapma dedm. Param yetmez die almadim vs birsuru bahane. Ama napayim. Kadin boyle iste
Yediler içtiler banyolarini yaptılar. Sabah bir güzel de kahvaltı yaptı 3 5 gün sonra gelmek üzere kaçtılarCanım esin senin için tabiki fedakarlık yapicak çünkü neden senin eşin.. Hic taviz verme yeri gelse sende eşin için fedakarlık yapardın o zaman da senin ailen eşinin tepesine binmeye hak mı kazanırdı. Valla yazık hamile halinle son dakika 4 4luk yemek hazırlamak zorunda olmak gerçekten çok zor bir arkadasın dediği gibi en azından birseyleri getirir götürürken bir yerlerin ağrısın ay ağrı girdi ay kramp girdi falan de bari :)
Böyle bir surum yaşayan yok mu???Kızlar Merhaba,
Benim özellikle kahvaltıdan sonra aşırı derecede çarpıntım oluyo. Nabzım 120 lerin üzerine çıkıyor, kendimi bayılcak gibi hissediyorum o kadar kötü oluyorum ki delircek gibi hissediyorum kendimi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Doktorunuz ne diyor bununla ilgili?
Hepsi aynı valla. Benim eşim de sağolsun bir tepsi bile kaldırmiyorBugünlerde herkes eşinden dertli heraldeDün çok hastaydım eve gelip yemek yiyip hemen yattım ne bir bulaşık kaldıracak halim vardı ne başka birşey. Tabi sabah neyle karşılaştım olduğu gibi bırakılmış bir mutfakla Bu akşam ifadesini alicam bende yok öyle bir dünya bu erkeklere arada ayar çekmek gerekiyor
Yapmayacaktın yapmayacaktın ah K Kubraliiii yapmayacaktınYediler içtiler banyolarini yaptılar. Sabah bir güzel de kahvaltı yaptı 3 5 gün sonra gelmek üzere kaçtılar
Ay bizde de aynı durum var. Adama son zamanlar da birşey al demeye korkar oldum. Bir afralar bir afralarGünaydın kızlar hamilelikten istifa ettim kocama devrettim ondaki tripler laflar ve küsmeler hem laf eder hem yatağını ayırır sanki adam lohusa çok sıkıldım dün gece oturup ağladım öyle
Ay birde mutfak masamin cami çatladı. Telaştan sıcak çaydanliği koymuşum üstüne of en çok ona yanıyorum. sinirden kudurucam.
Az önce bitirdim silmeyi. Ama sonlara doğru tansiyonum düştü ellerim titremeye başım dönmeye falan başladı. Korktum açıkçası ama birşeyler yiyince geçti şükür. Bu dertte sonra buldu. Artık kasım ayında da bebeğim kıyafetlerini yıkayıp çantamı falan hazırlayayım diyorum.Aman silme bu haftada cam silme olmaz once saglik sal gitsin.....
120ler bana biraz yüksek geldi bence bir doktoruna danış canım. Benimde yükseliyor 90ları görüyorum zorluyor. Belki senin vücuduna göre de 120 normaldir ama bence bir sorBöyle bir surum yaşayan yok mu???
Oh ne güzel sanırım benim hatam da bu oldu. Artık adam ne olsa altından kalkabileceğimi düşünüyor. Elinden gelse misafirsiz günümüz olmayacak valla bir senedir evliyim misafirden bıktım. Her hafta illa ki birileri oluyor. Misafirsiz günüm yokBen eşimle ilk tanıştığım zamanlardan beri kendimi ona tanıtırken hep 'ay ben bunu yapamam, ay beceremem, ay ay' falan olarak anlattımbeni tam bir çıtkırıldım olarak biliyor. Birde tek çocuğum ve annemin nazlı kızıyım gerçekte de o yüzden bu imajım onun kafasına o kadar oturdu ki bana sadece eşi gibi değil sanki küçük kız çocuğuymuşum gibi davranıyor. :) bence biraz böyle olmak lazım ha normalde de narin bi insandım ama babasız büyüdüm ben küçükken vefat etti bi çok şeyimi kendim hallettim eşim daha hayatıma gireli dün bir bugün iki. Ama dediğim gibi narin imajımı o kadar yerleştirdim ki market poşetlerini bile taşıtmıyor her zaman destekçimiz oluyor yeri gelir bulaşıkta yıkar yemekte yapar. Ama tabi bu noktadan sonra dozu iyi ayarlamak lazım. Fazlasını istemiceksin yoksa ters teper Allah korusun. :)
Cevabın için teşekkürler, 125 i geçtiğinde kalp doktoruna görünmemi söyledi. Ama bu hafta özellikle beni çok zorluyor. Kendimi baya kötü hissediyorum. Hamilelikte zaten +20atıma kadar normal olduğunu okudum birçok yerde ama benimki ne kadar normal onu bilemiyorum..120ler bana biraz yüksek geldi bence bir doktoruna danış canım. Benimde yükseliyor 90ları görüyorum zorluyor. Belki senin vücuduna göre de 120 normaldir ama bence bir sor
Burdan geri dönmesi zor ama imkansız değil. Hamilesin yapamadığını dile getir zaten çocukta olunca boş vaktin olmayacak. Ben biraz kadınların güçsüz gözükmesi taraftarıyım açıkçası. Aman feministler taşlamasınOh ne güzel sanırım benim hatam da bu oldu. Artık adam ne olsa altından kalkabileceğimi düşünüyor. Elinden gelse misafirsiz günümüz olmayacak valla bir senedir evliyim misafirden bıktım. Her hafta illa ki birileri oluyor. Misafirsiz günüm yok
Aboww ben böyle çıtkırıldım olsam "he He bunu da ben yapayım" derBurdan geri dönmesi zor ama imkansız değil. Hamilesin yapamadığını dile getir zaten çocukta olunca boş vaktin olmayacak. Ben biraz kadınların güçsüz gözükmesi taraftarıyım açıkçası. Aman feministler taşlamasınyani eğer Allah zora koyarsa zaten hepimiz zorluklara katlanmak mücadele etmek zorundayız. Ama kocalarımız başımızdayken biraz çıtkırıldım olmak gerekiyor. Hem onlarda bundan hoşlanıyor kendilerini daha güçlü. Hissediyor. Her anlamda en küçüğünden en büyüğüne. Mesela kavanozu bile ay ben bunu açamadım sen açsana diyin
Valla iyi olmuş kızlar inanin burayı takip edemiyorumCanım bu hafta hastalık ve misafirlik durumları var genel olarak
@senemece veKUMKUM06 okay gibiydi kumkum da benim gibi hasta ama
@Zorbuisler esine soracaktı ama
O yuzden gelecek haftalara birakalim dedik
Aynen öyle kuzum ileriyi düşünmek gerek. Şimdiki kadar rahat olamama ihtimali üzerine hep hesaplıyorum bir şeyleri bana diyor ki benim karım da kızım da masrafsız@selifor a dediklerine sonuna kadar katılıyorum canım erkekler hesap işlerinden pek anlamıyor. Eşimde sürekli en iyisini al şunu al bunu al görsen havalarda uçuyor al dediği şeyler ama ben daha temkinli yaklaşıyorum ücretsiz izne çıkacağımda alışık olduğumuz sürekli gelen paranın birden gelmeyeceğini ve bocalayabilecegimizi düşündüğüm için hep temkinli gidiyorum mesela benim eşimde bunu anlamıyor :) Belki bu endişelerimizin hic biri olmayacak ama yinede ben hep frenleyen taraf oluyorum adımda fazla tasarrufluya çıktı aslında hic hic alakası yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?