Hassas seliforcum, canım eşinin hiç kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ben. Şöyle düşün bu adam askerde ve şu an sana maddi açıdan destek olamıyor. Toplu bir para ayırıp gittiğini söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam o sana şu an destek olamıyor ve bunun ağırlığı her erkek için zordur ve belki döndüğü zaman da hemen işler yoluna girmeyebilir Allah korusun. O şimdi bu paranın sana/ size ne kadar yeteceğini düşünüyordur hesap yapıyordur vakti de çok sonuçta orda. Sen sonrasında daha büyük sıkıntıya girme diye temkinli yaklaşmaya çalışırken kırıcı oluyordur farkında olmadan. Kendimden örnek vereyim Allah izin verirse uzun bir süre ücretsiz izin kullanacağım bir buçuk, iki yıl kadar. Bir şey alacağım zaman eşim al gitsin, iyisi olsun vs diyor hep. Ama ben temkinli yaklaşıyorum gerçekten buna ihtiyaç var mı/ bunu almak beni mutlu edecek mi/ bunu alıp kullanacak mıyım sorularını soruyorum. Çünkü uzun vadede ihtiyacımız olabilir maddi açıdan sıkıntı olsun istemiyorum. Bunun hastalığı var vs vs. O yüzden kuzucum üzme kendini de eşini de bebeğini de. Siz buradan tanıdığım kadarıyla güçlü bir çiftsiniz gencecik evlenip ailesiyle yaşamayı kabul edecek kadar çok seviyorsun onu. Uzaktayken yıpranmalar daha zor telafi edilir yapmayın bunu birbirinize.
Çok yazdım ama üzülmeni istemiyorum aşkla başlıyor her şey