2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen valla kuzum bende iyi değilim bu hafta raporluyum zaten sizi de Takip edemiyorum telefondan haftaya yada sonraki hafta süper olr sıkışmadan ne dersiniz

Tamam canım haberleselim yine tekrar :)

Canım benim tanıdığıma doktoru öyle söylemisti ama sonradan internette örnekleri vardı

Bence doktorun kararı biraz da

Sonuçta sezeryan sonrası normal doğum diye de bi şey var ama her doktor cesaret edemiyor bu da bunun gibi olabilir

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
5 ten beri ayaktayız oğlum hala iyileşemedi yaa ateşi düşüyor tekrar çıkıyor dün doktora götürdüm hırıltılı öksürük dedi ilaç verdi gönderdi çocuklarımız hasta olmasın yaa

Hayirli cumalar ben mamak civarindayim

O zaman pek uzak kalır size yenimahalle devlet hastanesi

Mamak tarafında Zekai Tahir burak var büyük doğum diye geciyor sadece kadin hastalıkları ve doğum ile ilgileniyor

Ama hiç tanıdığım doktor yok orada. Bi de biraz kalabalık olabilir ama 182 den randevu alıp giderseniz sıkıntı olmaz

Gunaydin kizlaar. Yatakta yatmaktan pek sıkılmıs bi halde uyandim. Gidip azck da oturma odasindaki kanepede yatayim
Bunlar karsilarina gecio soylememekten kaynaklanio.aslinda dusundugun herseyi soylesen rahatlarsin. Mesela sali gunu kv ile ciktim carsiya ip kumas falan icin. Kumas alirken ben kendi kumaslarimi aldim. O diger hamile gelini icin aldi. Cikinca bana da diyo ki yarim agiz bu kumas cift en sana almayi unuttum! Yarisiyla da seninkine battaniye yapalim. Almadin bari sivama dimi. Dedimki teyze bak bu yaptigin beni incitio. Yaomiyosun bari yalandan teklif etme. 2 saat kumas baktik yanindayken aklina gelmemek ne demek. Almak istemedin paran ona goreydi vs vs. Brn kendi cocuguma zaten yaptim pazen battaniye buna ihtiyacim.yok. almamana kirilmiorum ama bu dusuncesizce durum toplamaya calismalarina kiriliyorum yapma dedm. Param yetmez die almadim vs birsuru bahane. Ama napayim. Kadin boyle iste

Ya eşim benim için çok fedakarlık yaptı. onun için yapıyorum bende ama gittikçe tepeme çıkmaya başladılar.
Canım esin senin için tabiki fedakarlık yapicak çünkü neden senin eşin.. Hic taviz verme yeri gelse sende eşin için fedakarlık yapardın o zaman da senin ailen eşinin tepesine binmeye hak mı kazanırdı. Valla yazık hamile halinle son dakika 4 4luk yemek hazırlamak zorunda olmak gerçekten çok zor bir arkadasın dediği gibi en azından birseyleri getirir götürürken bir yerlerin ağrısın ay ağrı girdi ay kramp girdi falan de bari :)

Bugünlerde herkes eşinden dertli heralde Dün çok hastaydım eve gelip yemek yiyip hemen yattım ne bir bulaşık kaldıracak halim vardı ne başka birşey. Tabi sabah neyle karşılaştım olduğu gibi bırakılmış bir mutfakla Bu akşam ifadesini alicam bende yok öyle bir dünya bu erkeklere arada ayar çekmek gerekiyor

Destekliyorum sonuna kadar

Canım süper yazmissin ben hic bu acisindan dusunmemistm oda acik acik söylemedi zaten kolay kolayda söylemez kendi adima gonlunu alıp bundan sonra dikkat edicemki öyle olmasa bile dikkatli olmam gerek zaten ve akıl akildan üstündür diye boşuna dememsler farkedemedigin şeyleri disaridan biri sıp diye çözüyor evet cok seviyorum fedakarliklar yapicak kadsr çok zira oda öyle eslerimiz iyiki var ne diyim mesajına icim gitti dank etti canım Allah razı olsun huzurumuz daim olsun evlatlarimizla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…